metwe Odesláno Leden 26, 2024 Sdílet Odesláno Leden 26, 2024 Pánové včera jsme v práci řešili,kde je na měrce motorového oleje u těchto motorů MAX- horní hranice👀😆Byly názory,že je to vršek toho tečkovaného pole.Já tvrdím,že je to vršek toho vyhnutého vybraní na měrce.Protože jsem před týdnem olej měnil a vždy ho dávám lehce pod to horní vyhnuti,tak by mě docela zajímaly názory ostatních a jak to vlastně je 🤷😆 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MorDecaY Odesláno Leden 26, 2024 Sdílet Odesláno Leden 26, 2024 Tak jsem si dal tu práci pár sekund a našel přímo servisní knížku :))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
metwe Odesláno Leden 26, 2024 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2024 Tak tohle je přesně můj názor 🤓Oblast B beru jako takový optimální stav,třeba u motoru,které neberou žádný olej.U motoru,který už se v intervalu 15 tis.km občas dolije,to vidím na tu oblast C ať je tam vždy rezerva.Tak že mě to včera malinko vystrašilo,jestli už jsem to po tu horní hranu nepřelil 🙈😆 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.