Přejít na obsah

Couvací kamera - napájení ze světýlka co svítí na RZ?

Doporučené příspěvky

Chtěl jsem přidat couvací kameru, ale problém napájení, ty couvací světla jsou několik metrů  od místa kamerky, ale chtěl jsem ji dát do světla co svítí na RZ.

Jde nastavit v té jednotce co ovládá světýlka, ať při zařazení R rozsvítí světýlka zpátečky a já bych teda vzal napájení kamerky z toho?

Případně je v tom víku kufru / hatchbaku/ 5. dveřích apod. někde 12V co se sepne zároveň se zpátečkou nebo je zapnutých pořád? Nechce se mě to tahat od světla zpátečky. Docela jsem doufal, že o tom půjde hledáním něco najít, ale nic použitelného, jen samý bastl a nebo stoletý témata kde už nebyli obrázky vidět.

To když bych chtěl mini bastl, a ono to tak asi dopadne, tak někde najdu 12V od radia co je zároveň s ignition a pošlu to do kamerky přes ten trigger wire co je v drátu od kamerky, ale nechce se mě to v těch drátech od rádia hledat a zas zjistit, jak to ma VAG jinak než zbytek světa atd. atd. klasicky.

Upraveno uživatelem Vlad
Odkaz ke komentáři

Nerozumím, v čem je problém táhhout 2-3m kabelu od "couvačky" ke kameře. vše ostatní bude "bastl". Ta kamera pak má na zobrazovací display přenos bezdrátový? Kamera bude uvnitř za sklem, nebo vně auta? Pokud venku, pak bez připojení ostřiku stejně ve dnech, jako jsou teď moc vidět nebude (zkušenost, já ostřik mám, často musím nejprve "omýt").

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...