Přejít na obsah

Octavia 1 L&K, r.v.2000 2DIN rádio

Doporučené příspěvky

Dobrý den,

už dlouho vybírám 2DIN rádio do Octavia 1 Laurin&Klement, r.v.2000 a nějak se v tom nemůžu vyznat. Doporučili byste mi nějaké osvědčené rádio, které bude bez problémů fungovat? Kdyby bylo i s připojením parkovací kamery, tak jedině dobře, když ne, tak nevadí. Nerad bych koupil nějakou blbost, se kterou budu mít pak jen problémy.

Mockrát děkuji za tipy.

Odkaz ke komentáři

Poradit konkrétní rádio neumím. Důvod je ten, že každému vyhovuje něco jiného a to, co někdo doporučí nemusí druhému dobře fungovat (používá jiné funkce ...), nebo zrovna padne na "páteční" kus.

Spíš poradím, jak postupovat s výběrem, zrovna jsem řešil kamarádovi do Octavia 1/2004 minulý týden, kdy origo rádio umřelo.

1. jasně stanovit, co očekávám za funkcionalitu: kamera?, handsfree?, navi/zrcadlení?, zesilovač?

2.jasně stanovit cenovou hladinu

3.potřebuji CD mechaniku?

4.soulad barevného podsvícení se zbytkem auta (někdo neřeší a klidně do zeleného dá červené rádio ...)

5.kamera?

6.vybrat osvědčeného prodejce - někdy ušetřená stovka je drahá stovka

Octavia 1 je díky absenci CAN, standardního rozměru do palubky dost jednoduchá a je to jen o prioritách. Já nakonec vybíral Pioneer a JVC s CD, hands, USB  do 4tis. a vypadl mi JVC, dnes vyzvednu. U Octavia 1 je potřeba vzít mezikus napájení antény.

Odkaz ke komentáři
před 4 hodinami, HONZAV1 napsal:

Poradit konkrétní rádio neumím. Důvod je ten, že každému vyhovuje něco jiného a to, co někdo doporučí nemusí druhému dobře fungovat (používá jiné funkce ...), nebo zrovna padne na "páteční" kus.

Spíš poradím, jak postupovat s výběrem, zrovna jsem řešil kamarádovi do Octavia 1/2004 minulý týden, kdy origo rádio umřelo.

1. jasně stanovit, co očekávám za funkcionalitu: kamera?, handsfree?, navi/zrcadlení?, zesilovač?

2.jasně stanovit cenovou hladinu

3.potřebuji CD mechaniku?

4.soulad barevného podsvícení se zbytkem auta (někdo neřeší a klidně do zeleného dá červené rádio ...)

5.kamera?

6.vybrat osvědčeného prodejce - někdy ušetřená stovka je drahá stovka

Octavia 1 je díky absenci CAN, standardního rozměru do palubky dost jednoduchá a je to jen o prioritách. Já nakonec vybíral Pioneer a JVC s CD, hands, USB  do 4tis. a vypadl mi JVC, dnes vyzvednu. U Octavia 1 je potřeba vzít mezikus napájení antény.

Nemám problém dát za rádio 5 tisíc, pokud bude fungovat bez problémů. Některé weby uvádějí rozměry rádia, jiné nikoliv, někde se zase píše na které auto to sedí, jinde zase ne, někde je to s rámečkem, jinde ne a nevím pak jaký a kde sehnat, tak nerad bych koupil něco špatně.

CD rozhodně nepotřebuju, to doma nemám snad ani jedno už a podsvícení je mi taky jedno. Kameru bych uvítal, ale není úplně podmínkou. Handsfree a USB rozhodně ano a propojení mobilu s novějším androidem taky. A rád bych, aby hrálo čistě i rádio, tady u nás mezi kopci je problém něco naladit a když se to podaří, tak tomu stejně není moc rozumět. 

Sice se dělá všechno v Číně, ale rád bych natrefil na něco kvalitního a osvědčeného, nicméně na tak staré auta jsem nenašel žádný pořádný článek, diskuzi ani hodnocení.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...