Tommy Odesláno Únor 16, 2024 Sdílet Odesláno Únor 16, 2024 Dobrý den, už dlouho vybírám 2DIN rádio do Octavia 1 Laurin&Klement, r.v.2000 a nějak se v tom nemůžu vyznat. Doporučili byste mi nějaké osvědčené rádio, které bude bez problémů fungovat? Kdyby bylo i s připojením parkovací kamery, tak jedině dobře, když ne, tak nevadí. Nerad bych koupil nějakou blbost, se kterou budu mít pak jen problémy. Mockrát děkuji za tipy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Únor 16, 2024 Sdílet Odesláno Únor 16, 2024 Poradit konkrétní rádio neumím. Důvod je ten, že každému vyhovuje něco jiného a to, co někdo doporučí nemusí druhému dobře fungovat (používá jiné funkce ...), nebo zrovna padne na "páteční" kus. Spíš poradím, jak postupovat s výběrem, zrovna jsem řešil kamarádovi do Octavia 1/2004 minulý týden, kdy origo rádio umřelo. 1. jasně stanovit, co očekávám za funkcionalitu: kamera?, handsfree?, navi/zrcadlení?, zesilovač? 2.jasně stanovit cenovou hladinu 3.potřebuji CD mechaniku? 4.soulad barevného podsvícení se zbytkem auta (někdo neřeší a klidně do zeleného dá červené rádio ...) 5.kamera? 6.vybrat osvědčeného prodejce - někdy ušetřená stovka je drahá stovka Octavia 1 je díky absenci CAN, standardního rozměru do palubky dost jednoduchá a je to jen o prioritách. Já nakonec vybíral Pioneer a JVC s CD, hands, USB do 4tis. a vypadl mi JVC, dnes vyzvednu. U Octavia 1 je potřeba vzít mezikus napájení antény. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tommy Odesláno Únor 16, 2024 Autor Sdílet Odesláno Únor 16, 2024 před 4 hodinami, HONZAV1 napsal: Poradit konkrétní rádio neumím. Důvod je ten, že každému vyhovuje něco jiného a to, co někdo doporučí nemusí druhému dobře fungovat (používá jiné funkce ...), nebo zrovna padne na "páteční" kus. Spíš poradím, jak postupovat s výběrem, zrovna jsem řešil kamarádovi do Octavia 1/2004 minulý týden, kdy origo rádio umřelo. 1. jasně stanovit, co očekávám za funkcionalitu: kamera?, handsfree?, navi/zrcadlení?, zesilovač? 2.jasně stanovit cenovou hladinu 3.potřebuji CD mechaniku? 4.soulad barevného podsvícení se zbytkem auta (někdo neřeší a klidně do zeleného dá červené rádio ...) 5.kamera? 6.vybrat osvědčeného prodejce - někdy ušetřená stovka je drahá stovka Octavia 1 je díky absenci CAN, standardního rozměru do palubky dost jednoduchá a je to jen o prioritách. Já nakonec vybíral Pioneer a JVC s CD, hands, USB do 4tis. a vypadl mi JVC, dnes vyzvednu. U Octavia 1 je potřeba vzít mezikus napájení antény. Nemám problém dát za rádio 5 tisíc, pokud bude fungovat bez problémů. Některé weby uvádějí rozměry rádia, jiné nikoliv, někde se zase píše na které auto to sedí, jinde zase ne, někde je to s rámečkem, jinde ne a nevím pak jaký a kde sehnat, tak nerad bych koupil něco špatně. CD rozhodně nepotřebuju, to doma nemám snad ani jedno už a podsvícení je mi taky jedno. Kameru bych uvítal, ale není úplně podmínkou. Handsfree a USB rozhodně ano a propojení mobilu s novějším androidem taky. A rád bych, aby hrálo čistě i rádio, tady u nás mezi kopci je problém něco naladit a když se to podaří, tak tomu stejně není moc rozumět. Sice se dělá všechno v Číně, ale rád bych natrefil na něco kvalitního a osvědčeného, nicméně na tak staré auta jsem nenašel žádný pořádný článek, diskuzi ani hodnocení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.