Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Zdravím mám problém s oktavkou 1.8t agu (turbo k03s a větší vstriky)….na místě to jde relativně hezky vytočit až do omezovače ale nesmím na ten plyn dupnout rychle nebo to začne kuckat u 3500 ot a podle budiku to tlačí 0.4 (což by na volnobeh nemělo si myslím)a střílí do výfuku ale když přidám plynule tak pohoda a vytočim to i do 7300ot. …..za jízdy to nemá tah a nejde to taky vytočit  turbo z ničeho nic když chci zrychlit tak to třeba z0.3 baru vyletí okamžiťe na 1.3 a při tom to začne strašně cukat a rucicka na tlak turba létá tam a zpátky a jak kdyby to štěká do sání když tomu nedupu a jedu do 3000 ot. Tak je to v pohodě po čem jít? (Čerpadlo a pal. Filtr nové) (když odpojim konektor z n75 a dá se to do nouze tak to tlačí 0,3 jede to jak htp ale cukání sem nepocitil) po čem jít? Už fakt nevim co stím

Odkaz ke komentáři
před 5 hodinami, LadikRS napsal:

Ahoj, kdy byly dělané svíčky nebo cívky? Vadná svíčka se právě může projevovat cukáním při akceleraci - při pomalé akceleraci se tváří v pořádku. Pokud svíčka nepálí, jak má (vadná svíčka nebo cívka), mohlo by to i střílet do výfuku. 

Svíčky jsou tam v prosinci a cívky jsou tam cca 2 roky a je to předělané na tfsi cívky ….ale teď jsem to napíchal a lambda ukazuje 25% a měla by být mezi -10% až +10% takže ze by lambda i když to nehlásí chybu?

Odkaz ke komentáři

Mohla by to být i lambda, s kamarádem jsme kdysi řešili jemné cukání a bylo to lambdou. Na VAG bych se nespoléhal, to je spíš jako pomoc při hledání, nemusí hlásit vše. Mně se kdysi rozpojily hadice od IC tak, že jedna spadla pod druhou a auto pochopitelně ztratilo absolutně tah a VAG se tvářil, že je vše v pořádku. 

Že máš cívky z TFSI víceméně nic neznamená. Mohou odejít taktéž. Svým způsobem se jedná jen o delší cívku oproti 1.8T. Ta nesmyslná aura kolem nich je zbytečná, víceméně se tahají jen peníze z lidí. Navíc ty adaptéry se dají koupit přímo ve Škodovce/VW/Audi za pár korun 😄

Odkaz ke komentáři
před 19 hodinami, LadikRS napsal:

Mohla by to být i lambda, s kamarádem jsme kdysi řešili jemné cukání a bylo to lambdou. Na VAG bych se nespoléhal, to je spíš jako pomoc při hledání, nemusí hlásit vše. Mně se kdysi rozpojily hadice od IC tak, že jedna spadla pod druhou a auto pochopitelně ztratilo absolutně tah a VAG se tvářil, že je vše v pořádku. 

Že máš cívky z TFSI víceméně nic neznamená. Mohou odejít taktéž. Svým způsobem se jedná jen o delší cívku oproti 1.8T. Ta nesmyslná aura kolem nich je zbytečná, víceméně se tahají jen peníze z lidí. Navíc ty adaptéry se dají koupit přímo ve Škodovce/VW/Audi za pár korun 😄

Mě tam zaráží ta hodnota lambdy v těch % v merenych hodnotách že je o 15% mimo toleranci …. dám novou a snad to bude tím 

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...