Jan_2 Odesláno Červen 8, 2010 Sdílet Odesláno Červen 8, 2010 Chtěl bych se zeptat, jestli má někdo zkušenosti, nebo alespoň nějaké informace o přestavbě motoru 1.6 MPi na CNG ? Kolik to tak stojí, jak je velký zásah do motoru a celého auta, nebo kam se umisťují nádrže na CNG. Také by mě zajímala spotřeba, nebo jízdní vlastnosi.Díky za jakékoliv info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
karel.lpg Odesláno Červen 10, 2010 Sdílet Odesláno Červen 10, 2010 Co tě přivádí předělat motor na CNG, umíme to taky, ale cena je 2x taková než na LPG, dojezd ani ne poloviční- já mám v autě nádrž na 70 litrů, s ní ujedu přes 600 km, celková váha zařízení s palivem je cca 60kg, CNG nádrž je podstatně těžší, a na 70l nádrž je je max 250 km, navíc tlak je tam 200 atm, u LPG 5 atm. nádrž jde do kufru, a to nemluvím o tankování, v celé republice je 22 čerpaček... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Palyza Odesláno Listopad 30, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2013 Pravda,CNG je podstatně nákladnější a hlavně si myslím nerentabilní.Já mám přestavěnou O2 na LPG od října 2012 a již se mi náklady vrátily.Nevím,ale šel bych do LPG a máš vystaráno.Zatím se měj a šťastnou ruku při výběru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.