Martin93 Odesláno Červen 27, 2024 Sdílet Odesláno Červen 27, 2024 (upraveno) Dobrý den, obracím se na vás jako na zkušené a můj problém dělala se lehká generálka motoru a ještě znovu nahrána jednotka motoru protože se smazala a od té doby mám spotřebu na volnoběh studený 1,2l, teplý 0,7l, a před zásahem byla spotřeba volnoběh studený 0,9l a teplý 0,5l, a průměrná před 5,4l a teď 7,1l - 8,6l stejně úseky a stejná rychlost a mám pocit že i méně táhne a aby auto vůbec jelo tak musí být okamžitá přes 7l jak je méně tak zpomaluje a tak se ptám na co se zaměřit velice děkuji za vaše rady a postřehy Upraveno Červen 28, 2024 uživatelem Martin93 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin93 Odesláno Červen 29, 2024 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2024 Ještě soupis co bylo děláno repas hlavy: gufera, zabroušení ventilů, rovnání, tlakování, šachty na vstřiky nová všechna těsnění, ložiska vačkové hřídele, ventily, nový olej, olejový filtr, obě ložiska na přední nápravě, snímač otáček kliky, a jak jsem psal tak nahrání nejnovější software do jednotky motoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.