dura Odesláno Červenec 7, 2024 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2024 Ahoj Kluci, poslední dobou se mi začala Octavie přehřívat. Ale jen při jízdě na Dálnici a se zapnutou Klimatizací. V pátek jsem jel z Plzně a bez problému mně to vylezlo až na cca 115 C, vypnul jsem klimu a pomalu to začalo padat na devadesát.. Je pravda mněl jsem tam 170 km/H ale to by nemnělo mít vliv. Nějaké zkušenosti.? Díky za Rady. Mám ještě najeto 300 tis. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Červenec 7, 2024 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2024 asi se zeptám blbě, ale vždycky začínám od základních věcí ... takže, vody v chladiči máš dost ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dura Odesláno Červenec 7, 2024 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2024 Ano to jsem hned kontroloval pak ráno za studena. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Červenec 7, 2024 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2024 potom bych šel po vodní pumpě ... kdy byly dělány rozvody ? co jsi tam nechal dát za vodní pumpu ? ono se někdy neoplatí na tomhle šetřit ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dura Odesláno Červenec 7, 2024 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2024 Rozvody SKF a je na nich najeto 75 tis KM takže něco málo před výměnou. Ale slyšel jsem že někteří odstranujou tu objímku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.