Přejít na obsah

Vhodné tlumiče k pružinám H&R -35mm

Luke

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny. Chtěl bych požádat o radu někoho, kdo má zkušenost. Jedná se o O2 po FL, 1.8 TSI. Na originální tlumiče jsem minulý rok nahodil pružiny H&R -35mm. Auto sice trochu ztuhlost a celkově bych řekl že se jízdní vlastnosti dost zlepšily. Vím že pouze pružiny nejsou úplně nejlepší řešení. Letos bych chtěl nahodit i nové tlumiče. Má někdo zkušenost jaké tlumiče by k těmto pružinám seděly nejvíc? Samozřejmě neočekávám vlastnosti které bude mít nějaký komplet podvozek. Zajímá mě nějaká střední cesta ať už jde o vlastnosti i peníze. Nemá někdo zkušenost s bilstein b4 pro sportovní podvozek v kombinaci s těmito pružinami? Nebo by mi někdo doporučil nějaké jiné tlumiče? Díky moc za jakoukoliv reakci 

Odkaz ke komentáři

No to je škoda že jsem tenkrát bral jen ty pružiny. Kdybych to měnil komplet,tak by to co jsi poslal určitě stálo za zkoušku. Zbavovat se těch pružin ale nechci. Ono se to nechová zas tak špatně. Vypadá to že nikdo zkušenost nemá, tak asi nejspíš zkusím ty B4. I tak díky za odpověď 👍

Odkaz ke komentáři

Jinak já našel tohle. Mají tam na výběr na standardní podvozek a na sportovní podvozek. Vůbec nevím jaký je v tom rozdíl. Jestli mají jinou tuhost nebo kratší pistnici? 🤷‍♂️  Na escape6 je moznost koupě samostatnych tlumičů st suspension ale to stoji vic jak ten komplet. Maji tam i tlumiče ap sportfahrwerke za docela slušný peníze ale stačilo by trochu přihodit a byl by celej komplet. Tak teď tak trochu nevím jak se rozhodnout 🤷‍♂️

Zapomněl sem hodit link...

https://autodilos.cz/autodily/skoda/octavia-ii-1z3-1693277561/1.8-tsi-118kw/odpruzeni-tlumeni-tlumic-perovani/tlumic-perovani-10802710

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...