mysterx888 Odesláno Říjen 22, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2010 mikl neviem preco mam E1 a E4 (RL E1 1000037 a A02 E4 8010) je to dectane ale urcite je to cina vsak vsetko je cina takze robili E-cko kde sa dalo ,ale ma niekto nieco podobne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Emiiilio Odesláno Listopad 30, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2010 kupil tieto denne svetla dectane, maju homologizaciu RL + A, teda denne svietenie + pozicne svetla, chcem ich nahodit podobne ako ma mikl (vid. obrazok), ale do klasickeho faceliftofeho naraznika. chcem sa spytat, ci bude treba zhodit aj naraznik, alebo sa to da zvladnut aj ked je naraznik na aute? diky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
buml Odesláno Listopad 30, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2010 tohle bys mel zvladnout s naraznikem na aute, horsi bude vyrezavani mrizky tak, aby tam jeste na necem drzela 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sonyk02 Odesláno Listopad 30, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2010 kupil tieto denne svetla dectane, maju homologizaciu RL + A, teda denne svietenie + pozicne svetla, chcem ich nahodit podobne ako ma mikl (vid. obrazok), ale do klasickeho faceliftofeho naraznika. chcem sa spytat, ci bude treba zhodit aj naraznik, alebo sa to da zvladnut aj ked je naraznik na aute? diky ;) Dá se to zvládnout i bez sundání náraznáku, stačí když zabereš za ty mřížky v nárazníku a máš je venku, tudy se bez problému dostaneš až k chladiči kde vidíš krásně, když otevřeš kapotu mezi chladičem a nosníkem nárazníku a bez problému tudy protáhneš kabely. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Emiiilio Odesláno Listopad 30, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2010 no ok, diky za info ;) s tymi mriezkami to bude zaujimave, ale tak hadam to nejako dopasujem, tak drzte palce :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
buml Odesláno Listopad 30, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2010 ty mrizky jsou dolezasunuty ve trech dirach a nahore drzej na dvou zacvakavacich packach ty se po zasunuti sroubovaku a jemnem zapaceni stahnou dolu a mrizka je venku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Listopad 30, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2010 kupil tieto denne svetla dectane, maju homologizaciu RL + A, teda denne svietenie + pozicne svetla, chcem ich nahodit podobne ako ma mikl (vid. obrazok), ale do klasickeho faceliftofeho naraznika. chcem sa spytat, ci bude treba zhodit aj naraznik, alebo sa to da zvladnut aj ked je naraznik na aute? diky ;) No určitě to přidělat půjde i na autě,ale já jsem nárazník sundaval a udělal bych to znova. Jednak trochu inteligentně přiděláš elektriku a jednak se nebudeš muset válet na břiše před autem.Pokud ho tedy nemáš možnost zvednout. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Emiiilio Odesláno Listopad 30, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2010 mikl: to valanie pod autom nieje az taky problem, mam garaz s jamou, takze, auto nedvihen ale vlezem pod neho ;) ale aj ked som bol pod nim, tak tam bol blby pristup. naraznik som este dole nedaval, ale ak to nepojde, tak bude musiet ist dole a ako som pozeral, tak je tam tusim 15x torx + neviem kolko matic pod listou, tak hadam to az taky problem nebude. a tu elektriku je kam dobre umistnit? buml: mriezku zhodit a nahodit neni problem, len zrezat ju tak, aby hore ostali tie srandy na zacvaknutie, tak to bude sranda :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
buml Odesláno Listopad 30, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2010 jj, i proto sem nakonec volil osklivejei reseni svetla dole. ale az to budu delat priste (naraznik je kaput) tak pujdou nahoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Emiiilio Odesláno Prosinec 16, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2010 buml: naraznik mam kaput aj ja, tak nakoniec isli tie svetla do mriezok a takto to dopadlo :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sonyk02 Odesláno Prosinec 16, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2010 buml: naraznik mam kaput aj ja, tak nakoniec isli tie svetla do mriezok a takto to dopadlo :( Perfektní, jak jsou černé tak nejsu ani tak moc vidět když nesvítí. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Emiiilio Odesláno Prosinec 16, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2010 a o to islo, nech to nikoho zbytocne nedrazdi :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mysterx888 Odesláno Leden 28, 2011 Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 co hovorite na toto nevypada to blbe alebo radcej bez denne svetlo aby nepokazil RS vzhlad? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pym Odesláno Leden 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 Já bych to dal ještě trochu do stran a bylo by to supr myslím, že RS vzhled je zachován. Jak jsi je tam zabudoval? Řezal sji a vrtal do původních mřížek nebo tam máš jiné?? co hovorite na toto nevypada to blbe alebo radcej bez denne svetlo aby nepokazil RS vzhlad? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Leden 28, 2011 Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 vypadá to dobře a vzhle RS sy zachoval 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mysterx888 Odesláno Leden 28, 2011 Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 to je len virtual robene ,denne svetlo som dal tak ako je H4 zarovno ale asi to daj do strane vsak audi a VW maju tiez tak len oni tam maju hmlovky,no a kruzky pouzijem tieto prestriekam a svetlo supnem do vnutra original mriezky prevrtam podla velkosti kruh silikon a je to len musim pomali rezat lista aj mriezky .kruzky som chcel dat obycany PVC co pouzivaju doma WC atd..len su moc tenke a tieto su celkom pekne . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Leden 28, 2011 Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 co hovorite na toto nevypada to blbe alebo radcej bez denne svetlo aby nepokazil RS vzhlad? Dal bych to víc do stran ať to lícuje s mlhovkama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pym Odesláno Leden 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 Ty kroužky jsou odkud? to je len virtual robene ,denne svetlo som dal tak ako je H4 zarovno ale asi to daj do strane vsak audi a VW maju tiez tak len oni tam maju hmlovky,no a kruzky pouzijem tieto prestriekam a svetlo supnem do vnutra original mriezky prevrtam podla velkosti kruh silikon a je to len musim pomali rezat lista aj mriezky .kruzky som chcel dat obycany PVC co pouzivaju doma WC atd..len su moc tenke a tieto su celkom pekne . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mysterx888 Odesláno Leden 31, 2011 Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 su to len bassreflexy co sa dava na subwoofer http://www.autoomega.sk/?ukaz=vsetko&i...p;hlzaradenie=8 chcel som aj nieco ako maju fabia tu krytku na hmlovku len su take sikme(fotka) sakra prave som zistil ze sa mi to tam nezmesti.:-( original mriezku RS ma cca 11cm a tie bassreflex maju 12cm :-( nevadi supnem tam len svetlo(ma 9cm) a bude ok alebo tak neako ako co zabijak? alebo dam cca o 1cm do stredu viete aby RS lista mal aj zacatok aj koniec? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pym Odesláno Únor 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 Já myslím, že to už je moic do kraje. Nechal bych tam ještě trochu větší mezírku a možná by se ti tam vlezly i ty bass reflexy. A bude to vypadat supr. A pŕopos co ty válce z mřížky od Fabie? F RS má mlhovky v nárazníku, to by se dalo nějak vykuchat a upravit ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mysterx888 Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 bassreflex sa mi tam urcite nezmesti odmeral som to ,nevadi tak som sa rozhodol ze dam tak ako ma zabijak aspon licuje s mlhovkama :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Únor 4, 2011 Sdílet Odesláno Únor 4, 2011 Já teď přemýšlím o tomhle co na to říkáte? https://www.dectane.de/product_info.php?inf...4293e29549315b9 Dal bych to doprostřed té mřížky to by mohlo vypadat hustě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Únor 4, 2011 Sdílet Odesláno Únor 4, 2011 Neviem, ci nazivo budu svietit tak ako to maju na obrazku... Aby ich bolo cez den dobre vidiet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mcsolle Odesláno Únor 5, 2011 Sdílet Odesláno Únor 5, 2011 neskusal nikto dat z f2rs na o1? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fluxar Odesláno Únor 23, 2011 Sdílet Odesláno Únor 23, 2011 Zdarec chlapi. Zajímá mě jedna věc, jestli s tím máte někdo nějakou zkušenost? Dával jste to někdo dohromady? http://www.e-cat.cz/pi-104179/sortiment-po...ginal-9-00.html http://tuning.shop5.cz/cz-detail-417063-sv...homologace.html Díky, Roman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Emiiilio Odesláno Únor 24, 2011 Sdílet Odesláno Únor 24, 2011 fluxar: mam ;) tu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest moonsun Odesláno Březen 6, 2011 Sdílet Odesláno Březen 6, 2011 Zdarec, mám dojem, že už to tu někdo v jiném vlákně řešil, ale nemůžu to najít. Jedná se mi o to, jak zapojit denní světla, aby plnila i funkci mlhovek. Takže buď denní svícení a nebo mlhovky zároveň s ostatními světly. Nejlépe, aby to bylo zapojeno na ovladači světel. To, že světla nebudou mít homologaci jako mlhová, to bych neřešil. Jde mi o to, jak to zapojit - nejlépe natvrdo bez řj. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanny Odesláno Březen 25, 2011 Sdílet Odesláno Březen 25, 2011 Zdarec poradtě mi někdo prosím jaké přešně mají mít ty světla označení aby nebyl problém s policijí a na stk.nějak se do toho zamotávám a nemužu se v tom vyznat.Děkuju moc za odpověd :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
frenkiecz Odesláno Březen 25, 2011 Sdílet Odesláno Březen 25, 2011 Výcuc z nabídky jakéhosi servisu- Většinou se jedná o světla LED, která mají homologaci pouze jako poziční světlo a prodejci uvádějí že je výrobek homologován se začkou ''E'' což však nestačí. Homologované denní svítilny musí být vždy označeny homologační značkou Ex (x - je číslo státu kde byla homologace udělena) s č.xxxx pod kterým byla homologace uvedena a také označením RL- denní svícení. Je to jasnější?Já mám zapojený mlhovky a bez problémů.A navrácení do původního stavu-15sekund. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.