pointfrost Odesláno Srpen 7, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2010 A tož foto s černou střechou sem ! !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tregi Odesláno Srpen 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 8, 2010 Střecha jhe zatím stále bílá. Dneska jsme odstrojovali auto :lool: Docela makačka ani nechci vidět jak dlouho nám bude trvat dát to zpět :) Tady je jedna fotečka jak jsem nechal autí přes noc a jedna s prorezlou nádrží :P Ale novej plech je připravenej a zítra to tam půjdeme navařit a snad se nám povede i něco nalakovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Srpen 8, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2010 jo no, ta rez je sexy :) :lool: Jinak pěkně makáš.... jen tak dál.. já čekám na kola :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tregi Odesláno Srpen 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 8, 2010 Jo ta nádrž je fakt krutá :lool: Ono to bylo schované pod tím černým plastem, ale jak jsme to sundali, tak to vykouklo :) Mno co zítra pokračování. Doufám,že to do pátku všechno stihneme :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tregi Odesláno Srpen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 Tak a přináším zase pár foteček z druhého dne oprav ;)(díly jsou pouze vzatý pničem,aby to přes noc nezrezlo :D zítra to půjde pod vodu ;) ) Nevíte na co jsou tyhle věci :D (první je pod předním nárazníkem a druhá pod plastem u řidiče) Tak a ještě jedna bez přední ochrany :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Srpen 9, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 (upraveno) taky jsem nevěděl co to je když jsem měl sundaný nárazník :) to co držíš v ruce je teploměr prej jinak pěkná řada oprav - taky bych měl zakytovat díry od parohů jelena. Si budu muset udělat nějakej ten víkend šichtu. proč ten sundaný předek ?? doufam že nezradíš předface klan Upraveno Srpen 9, 2010 uživatelem pointfrost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tregi Odesláno Srpen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 (upraveno) taky jsem nevěděl co to je když jsem měl sundaný nárazník to co držíš v ruce je teploměr prej jinak pěkná řada oprav - taky bych měl zakytovat díry od parohů jelena. Si budu muset udělat nějakej ten víkend šichtu. proč ten sundaný předek ?? doufam že nezradíš předface klan Ne neboj, zatím určitě zůstávám u starý masky Tak to jsem si myslel taky, ale co je ta druhá sranda Mám to sundané, protože se to bude kompletně stříkat. Budu dělat celé auto :) Doufám, že to do pátku složíme. Teďka objednávám plastový podběhy, převodový olej a pár dalších ptákovin a je to zase skoro za 5000Kč Upraveno Srpen 9, 2010 uživatelem Tregi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Srpen 10, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2010 (upraveno) Ale jo, to maš dobré ceny jeslti to maš za ty jednotkové ;-) A znam takové stavy, hold vždycky se to nasčítá a je to víc než si člověk myslel .... :P Upraveno Srpen 10, 2010 uživatelem pointfrost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Srpen 10, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2010 ty plastové podběhy mě čekaj taky. Jinak jsem taky rád,že zustáváš v klubu starých tváří :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Srpen 11, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2010 plastové podběhy jsem kupoval a vůbec neseděly, naštěstí je to měký plast a dá se různě obrábět 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tregi Odesláno Srpen 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 16, 2010 (upraveno) Tak jsme konečně dokončili lakování mojeho mazlíka. Tady jsou 2 fotečky a videjíčko ze stříkání Je to o 250% lepší než-li na začátku,ale stále je na čem pracovat VIDEO: Upraveno Srpen 16, 2010 uživatelem Tregi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tregi Odesláno Srpen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 21, 2010 (upraveno) Tak jsem po opravě elektriky našel další vypínač v autě Netuším k čemu pořádně je, ale zatím to vyřešilo můj problém :P Tady je fotečka. Potom jsem to jel projet a odzkoušet a drželo. Mno stavil jsem se na nákup a co moje oči nezaujalo :D Prostě pastva pro oči :D Doufám,že se majitel nebude zlobit :D Upraveno Srpen 21, 2010 uživatelem Tregi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Srpen 22, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2010 Ja ten vypinac nevidim :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JJM Odesláno Srpen 22, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2010 stači otevrit oči on je tam :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tregi Odesláno Srpen 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2010 Děkuji JJM, příště to tam označím :P Máte ho v autě taky někdo? :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Srpen 26, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2010 Mazééééééc je moc pěkná ! sakra brutálně sluší ta černá !!! :) :D :) ;) Ten vypínač že by předchozí majitel se o něco pokoušel? tajný vypínač ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Noac Odesláno Srpen 26, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2010 Caues fakt luxus stříkání, je to mooooc pěkný. A ten vypínač tam nemám, takže přesně - bývalý majitel se asi o něco pokoušel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tregi Odesláno Září 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2010 Tak jsem se dneska konečně dokopal k výměně převodového oleje :lool: Tady je fotečka zakoupeného. Ale vešlo se mi tam jenom 1,7l oleje.....asi nějaký zbytky ze starého :) Zatím to všechno funguje v pohodě ;) Tak uvidíme v zimě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Září 1, 2010 Sdílet Odesláno Září 1, 2010 Gratuluju, hezky se činíš :-) PS: Kdyby na té žluté nebylo SCH, ale JCH - řekl bych, že je to moje druhé auto, že to jsou mé iniciály :lool: :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tregi Odesláno Září 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2010 Děkuji za pochvalu :) Mno jo, ale to by ti nikdo nevěřil :lool:, protože to by to autí tady už dávno mělo svojí stránku ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Září 1, 2010 Sdílet Odesláno Září 1, 2010 Tak jsem po opravě elektriky našel další vypínač v autě ;) Netuším k čemu pořádně je, ale zatím to vyřešilo můj problém Tady je fotečka. Potom jsem to jel projet a odzkoušet a drželo. Mno stavil jsem se na nákup a co moje oči nezaujalo :lool: Prostě pastva pro oči :) Doufám,že se majitel nebude zlobit ;) tu bznám jezdím kole ni skoro každý den je moc pěkná :lool: :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Září 1, 2010 Sdílet Odesláno Září 1, 2010 haha...ano tak by to bylo :lool: Jinak lakovaný je to hezky....ale pořád mě tam něco chybí....propojit kapotu se střechou přes sloupky.... to pak chci vymyslet já... aby to bylo jakoby spojený.... ale jo....sluší jí to... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tregi Odesláno Září 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2010 Tak to už se těším :lool: Já to prozatím takhle nechám, páč jsem docela spokojený, akorát musím ještě jednou přetří ty brzdiče. A pak na příští rok rozvody, vzduchový filtr a chip :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Září 1, 2010 Sdílet Odesláno Září 1, 2010 parada :lool: akorat bych dal jeste do predniho narazniku z LaK/81TDI/110 1,8 a tim vodorovnym zebrovanim... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Září 1, 2010 Sdílet Odesláno Září 1, 2010 Móóóc gůůůt a ten starej ksichtík je stejně nejheffčí,nas předface je tady už málo každej to překopává na face,RS nárazníky a tím z toho dělají tuctovky :) .Jen tak dál kolego pokud jedeš na rozkoš,rád si tvoji koktu prohlédnu na vlasti oka :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tregi Odesláno Září 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2010 Díky za pochvaly. TO kubiik: ty mřížky vypadají dobře. Doteďka jsem ani nevěděl, že před face měl 2 varianty těch mřížek ;) Díky To Živočich7007: Díky moc, ale bohužel na Rozkoš nemůžu, páč mám akci domluvenou již něco přes půl roku, jen jsem na ni trochu pozapoměl, takže snad příště :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Září 2, 2010 Sdílet Odesláno Září 2, 2010 (upraveno) a ja je mam jeste tak, ze mam vodorovny mrizky v laku a zbytek cernej. zkusim najit foto Upraveno Září 2, 2010 uživatelem kubiik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tregi Odesláno Září 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2010 Tak tohle vypadá absolutně luxusně! Musím pochválit. Škoda, že by to teď vypadalo jako opičení se :D Mno uvidíme, ale každopádně si je objednám a vyzkouším ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Září 2, 2010 Sdílet Odesláno Září 2, 2010 diky za pochvalu. ale kdyby sme meli mit kazdej na aute neco uplne neco jinyho a nic stejnyho, tak by asi tech moznosti nebylo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tregi Odesláno Září 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2010 Jo tak to máš pravdu, takže zatím děkuji za insiraci a až zase něco znetvořím, tak to sem hodím ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.