Přejít na obsah

Skoro bílá octávia :-)

Doporučené příspěvky

Střecha jhe zatím stále bílá. Dneska jsme odstrojovali auto :lool: Docela makačka ani nechci vidět jak dlouho nám bude trvat dát to zpět :)

Tady je jedna fotečka jak jsem nechal autí přes noc a jedna s prorezlou nádrží :P Ale novej plech je připravenej a zítra to tam půjdeme navařit a snad se nám povede i něco nalakovat.

post-483-1281286009_thumb.jpgpost-483-1281286023_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak a přináším zase pár foteček z druhého dne oprav ;)(díly jsou pouze vzatý pničem,aby to přes noc nezrezlo :D zítra to půjde pod vodu ;) )

post-483-1281378131_thumb.jpgpost-483-1281378148_thumb.jpgpost-483-1281378161_thumb.jpg

Nevíte na co jsou tyhle věci :D (první je pod předním nárazníkem a druhá pod plastem u řidiče)

post-483-1281378239_thumb.jpgpost-483-1281378226_thumb.jpg

Tak a ještě jedna bez přední ochrany :)

post-483-1281378354_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

taky jsem nevěděl co to je když jsem měl sundaný nárazník :) to co držíš v ruce je teploměr prej :palec:

jinak pěkná řada oprav - taky bych měl zakytovat díry od parohů jelena. Si budu muset udělat nějakej ten víkend šichtu.

proč ten sundaný předek ?? doufam že nezradíš předface klan :smich:

Upraveno uživatelem pointfrost
Odkaz ke komentáři
taky jsem nevěděl co to je když jsem měl sundaný nárazník :smich: to co držíš v ruce je teploměr prej :palec:

jinak pěkná řada oprav - taky bych měl zakytovat díry od parohů jelena. Si budu muset udělat nějakej ten víkend šichtu.

proč ten sundaný předek ?? doufam že nezradíš předface klan :smich:

Ne neboj, zatím určitě zůstávám u starý masky :smich: Tak to jsem si myslel taky, ale co je ta druhá sranda :smich: Mám to sundané, protože se to bude kompletně stříkat. Budu dělat celé auto :) Doufám, že to do pátku složíme.

Teďka objednávám plastový podběhy, převodový olej a pár dalších ptákovin a je to zase skoro za 5000Kč :smich:

post-483-1281384485_thumb.png

Upraveno uživatelem Tregi
Odkaz ke komentáři

Tak jsem po opravě elektriky našel další vypínač v autě :lol: Netuším k čemu pořádně je, ale zatím to vyřešilo můj problém :P Tady je fotečka.

post-483-1282398676_thumb.jpg

Potom jsem to jel projet a odzkoušet a drželo. Mno stavil jsem se na nákup a co moje oči nezaujalo :D Prostě pastva pro oči :D Doufám,že se majitel nebude zlobit :D

post-483-1282398926_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Tregi
Odkaz ke komentáři
Tak jsem po opravě elektriky našel další vypínač v autě ;) Netuším k čemu pořádně je, ale zatím to vyřešilo můj problém :pivo: Tady je fotečka.

Potom jsem to jel projet a odzkoušet a drželo. Mno stavil jsem se na nákup a co moje oči nezaujalo :lool: Prostě pastva pro oči :) Doufám,že se majitel nebude zlobit ;)

post-483-1282398926_thumb.jpg

tu bznám jezdím kole ni skoro každý den je moc pěkná :lool: :)

Odkaz ke komentáři

Díky za pochvaly.

TO kubiik: ty mřížky vypadají dobře. Doteďka jsem ani nevěděl, že před face měl 2 varianty těch mřížek ;) Díky

To Živočich7007: Díky moc, ale bohužel na Rozkoš nemůžu, páč mám akci domluvenou již něco přes půl roku, jen jsem na ni trochu pozapoměl, takže snad příště :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...