Přejít na obsah

Skoro bílá octávia :-)

Doporučené příspěvky

Tak se mi objevil nový problém :lool: Rozpadl se mi zadní díl výfuku. Takže teďka hledám co tam dáti. Přemýšlel jsem, že bych koupil nějaký pěkný laďáček. Ale nevím jaký typ. Zatím jsou ve výběrovém řízení tyto:

Ulter Sport:

DTM: 125-104/21-1DTM za cenu 4236 Kč

Duplex DTM: 125-304/21-1DTM za cenu 5731 Kč

Ovál: 125-104/21-1 za 4111Kč.

Duplex ovál: 125-304/21-1 za 5606 Kč.

Laityng:

DTM: Dvou plášť 135x70mm za 4996 Kč nebo jedno plášť 135x70mm za 3630 Kč.

Duplex DTM: Dvou plášť 135x70mm za 7169 Kč nebo jedno plášť 135x70mm za 5446 Kč.

Ovál:Dvou plášť 135x70mm za 4881 Kč nebo jedno plášť 135x70mm za 3530 Kč.

Duplex Ovál: Dvou plášť 135x70mm za 6958 Kč nebo jedno plášť 135x70mm za 5294Kč.

Očekávám vaše reakce a případné návrhy :lool: protože tenhle výfuk je už po smrti a ty zvuky co vydávám mno fůůj :smich:

Ještě jsem koukal pod autí a nevím jak připevnit silentbloky pod auto na duplexní koncovku :lol:

EDIT: doplněny Ovály :smich:

Upraveno uživatelem Tregi
Odkaz ke komentáři

Tak jsem dneska sundal zadní nárazník a zítra si s ním trošku pohraju a stříknu. Jsem zvědavý jak bude vypadat.

První pohled po sundání :P

post-483-1278436162_thumb.jpg

Trošku opláchnuto a důkaz o velikosti zavazadlového prostoru

:smich:

post-483-1278436201_thumb.jpg

Nárazníček na zemi :o

post-483-1278436252_thumb.jpg

A můj pocník (trapitel)

:lol:

post-483-1278436295_thumb.jpg

Jinak jsem vyměnil svíčky. Dal jsem NGK. Po krátkém projetí pohodička bez problému. Jenom mě zarazilo, že na původních BOSCHkách byli jen 2 elektrody a na NGK jsou 3. (viz foto2) Mno co hlavně,že to funguje :)

post-483-1278435871_thumb.jpgpost-483-1278435902_thumb.jpgpost-483-1278435944_thumb.jpg

Teďka ještě vyřešit tu otázku výfuku :(

Odkaz ke komentáři

Tak jsem se nakonec vykašlal na laďák a objednal výfuk od Tylla, tak uvidíme :lool: Tenhle týden jedu na Masters of Rock do Vizovic, tak jsem to potřeboval dát do kupy :smich:

Jinak přemýšlím o chipu motoru, zatím jsem tady prolezl dosti topiců a trošku mě to navnadilo :wacko: Zatím jsem na netu našel pár provozoven, tak uvidíme. Kdyžtak připiště vaše zkušenosti popřípadě návrhy :D

Tady je můj seznam:

autochip.eu cena 4990Kč - Praha 9

sportmotor cena 6500Kč - Praha 6

skodachip.cz cena 3690Kč - Praha 9

Maxpower cena 7500Kč - Praha 6

Power Tec cena 6600Kč - Kladno

Chip tuner cena 5390Kč - Praha 10

Xtuning cena 5999Kč - Karlov (poblíž mého bydliště)

Profi chiptuning za 3990Kč - Brno

Ale ještě před samotným chipem bych chtěl vyměnit vzduchový filtr za K&N(cena 3200Kč) + upravit nasávání na kapotu :o :smich: Ještě mě zaujala tahle aukce na aukru, ale asi radši půjdu do kvality od K&N, protože tady není uvedený ani výrobce :( a ke všemu to je na 2,0.

Typ: 57-0362 : post-483-1278942545_thumb.jpg

Nasavač asi takovýhle, ale nebude na středu, ale posunut víc na stranu řidiče, aby umožňoval dýchání filtru :P post-483-1278943240_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak domů dorazili výfuky, tak po montáži hodím nějaké info :wub: Tady je pár foteček jak se ohřívaj doma na koberci :palec: Jeden je pro mojeho mazlíka a stře´dák s tim menším koncákem je pro tatíka na Seat Leon 1.4 ;)

post-483-1279010351_thumb.jpgpost-483-1279010362_thumb.jpg

to John Chipsa: Mno jo, tak autíčko mě vozí, tak se o něj snažím starat, ale limitujícím faktorem jsou peníze :P Za souhrn nemáš za co, jsem rád, že můžu pomoci ;)

Odkaz ke komentáři

Tak dneska proběhla výměna zadního dílu výfuku a vadné lambda sondy :palec: + stříkáni plastů v interiéru, zatím teda ne lakem ani vrchní barvou, protože zítra vyrážíme na výlet, tak abych měl všechno v kupě ;)

Starý výfuk x Nový výfuk :palec:

post-483-1279040819_thumb.jpg

Namontováno:

post-483-1279040831_thumb.jpgpost-483-1279040860_thumb.jpg

Stará Lambda sonda(kyslíková sonda):

post-483-1279040870_thumb.jpg

Zadní nárazník stříkání :lol:

post-483-1279041208_thumb.jpg

Montování nárazníčku:

post-483-1279041217_thumb.jpgpost-483-1279041765_thumb.jpg

Stříkání plastíků:

post-483-1279041235_thumb.jpgpost-483-1279041244_thumb.jpg post-483-1279041269_thumb.jpgpost-483-1279041253_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak jsem dneska konečně nalepil samolepku fóra. Byl to boj, ale snaha se vyplatila :wub: Udělal jsem pár fotek, ale ani jedna není publikovatelná, takže až zítra umeju autí po 5 dnech na festivalu tak sem hodím fotečku.

Mezitím Pár fotek z výletu z Vizovic na Open Air Festival Masters of Rock 2010 :blink:

Nakládání posledního člena ve Štokách....povšimněte si luxusního snížení :lol:

post-483-1279631875_thumb.jpg

Občerstvovací zastávka kdesi na D1 :)

post-483-1279631887_thumb.jpg

Nákup občerstvení ;) Parkoviště u Zlínského Tesca je opravdu luxusní! ;)

post-483-1279631896_thumb.jpg

Obyvatelé Vizovic:) ....... jejich tam celá rodinka :lol:

post-483-1279631906_thumb.jpg

Tak tohle autíčko nám tam parkovalo, opravdu nádherný kousek! ;)

post-483-1279631916_thumb.jpg

A takhle jsme žili my ;) :lol:

post-483-1279631925_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tady hodím pár opožděných fotografií, ale tatík si koupil novej foťák, tak jsem to musel testnout. Tady je pár fotografií. (Omluvte neumyté autí bylo po dovolený :blink: )

post-483-1280757225_thumb.jpgpost-483-1280757251_thumb.jpgpost-483-1280757272_thumb.jpg

A konečně:palec:

post-483-1280757235_thumb.jpg

Jinak tenhle víkend jsem dolakoval plasty v interiéru a naprostý luxus ;) Pěkně se to oživilo :D Akonečně jsem si doplnil plastový krytky do předního nárazníku :palec: Fotky dodám až se rodina vrátí z dovolený a přivezou novej foťák ;)

Jinak příští týden se jde na na kompletní přelakování auta :D Doufám, že to výjde ;)

Odkaz ke komentáři
Tak jsem se nakonec vykašlal na laďák a objednal výfuk od Tylla, tak uvidíme :blink: Tenhle týden jedu na Masters of Rock do Vizovic, tak jsem to potřeboval dát do kupy :D

Jinak přemýšlím o chipu motoru, zatím jsem tady prolezl dosti topiců a trošku mě to navnadilo ;) Zatím jsem na netu našel pár provozoven, tak uvidíme. Kdyžtak připiště vaše zkušenosti popřípadě návrhy :palec:

Tady je můj seznam:

autochip.eu cena 4990Kč - Praha 9

sportmotor cena 6500Kč - Praha 6

skodachip.cz cena 3690Kč - Praha 9

Maxpower cena 7500Kč - Praha 6

Power Tec cena 6600Kč - Kladno

Chip tuner cena 5390Kč - Praha 10

Xtuning cena 5999Kč - Karlov (poblíž mého bydliště)

Profi chiptuning za 3990Kč - Brno

Ale ještě před samotným chipem bych chtěl vyměnit vzduchový filtr za K&N(cena 3200Kč) + upravit nasávání na kapotu :D :palec: Ještě mě zaujala tahle aukce na aukru, ale asi radši půjdu do kvality od K&N, protože tady není uvedený ani výrobce ;) a ke všemu to je na 2,0.

Typ: 57-0362 : post-483-1278942545_thumb.jpg

Nasavač asi takovýhle, ale nebude na středu, ale posunut víc na stranu řidiče, aby umožňoval dýchání filtru ;) post-483-1278943240_thumb.jpg

Caues, hezká octa a hezky na ni makáš. Přemýšlel jsem taky o té černé na kapotu, střechu a zadek, ale ještě nevím. Jinak jak jsi koukal po chipu, tak jsem koukal taky a jelikož chci i rovnou výměnu trysek tak i po doporučení jsem si vybral Dieselpower, ale jinak bych šel asi sem... http://www.mereni-vykonu.cz/

jo a hezký kola, měl jsem je vybraný v 18", ale nakonec zvítězily Dotz Hanzo. A ještě k tomu filtru, já mám jen vložku KN a určitě bych do ničeho jinýho nešel, protože ta kvalita je tam znát.

Upraveno uživatelem Noac
Odkaz ke komentáři

Díky za pochvalu.

Jinak k tomu čipu. Dieselpower je podle ohlasů kvalitní firma, ale bohužel standardně nemá můj motor v nabídce. Mno ještě uvidíme, teďka budu lakovat auto, takže peníze nějakou chvíli nebudou :( Jinak díky za info o tom filtru. Kamarád teďla dával do "auta" tenhle mají ho v akci, tak přemýšlím, že bych ho taky vyzkoušel, za ty prachy :palec:

Ta černá na středu auta vypadá pěkně. Pro tebe lepší inspiraca bude spíš John Chipsa má taky stříbrnou koktu a mám i dosti dobrých foto, tak tam určo mrkni ;)

Mno DOTZ Hanzo jsou krásná kola, ale mám k nim jednu výhradu. Hodně se rozmnožili :( U nás na parkovišti v práci jsou na 3 autech, takže pro mě jasně ne :palec: A tyhle jsem sehnal jetý za slušnejh peníz ;) a líbí se mi nsad i víc než Hanza :D :blink:

Jinak tady jsem udělal foto autíčka s plastovýma krytkama v nárazníku ;) Sice je to starym foťákem, ale lepší než-li drátem do oka ;) :D

post-483-1280760350_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Chlape mazec, kráska. Suprovně si s ní hraješ! To lakování provádíš vždy sám doma ? Nějakou pořádnou stříkajdou nebo ze sprejů ? :lol: A děláš to do matu nebo lesku ? + nějakej bezbarvý lak přez to ?

Jakej má zvuk ten výfuk, je stejný?

Chtělo by to ten chromovy rameček v masce taky stříknout!!! ;-)

Tyjo ta fotka prdele je luxusní! Fakt super!

Upraveno uživatelem pointfrost
Odkaz ke komentáři
Díky za pochvalu.

Jinak k tomu čipu. Dieselpower je podle ohlasů kvalitní firma, ale bohužel standardně nemá můj motor v nabídce. Mno ještě uvidíme, teďka budu lakovat auto, takže peníze nějakou chvíli nebudou :( Jinak díky za info o tom filtru. Kamarád teďla dával do "auta" tenhle mají ho v akci, tak přemýšlím, že bych ho taky vyzkoušel, za ty prachy :)

Ta černá na středu auta vypadá pěkně. Pro tebe lepší inspiraca bude spíš John Chipsa má taky stříbrnou koktu a mám i dosti dobrých foto, tak tam určo mrkni ;)

Mno DOTZ Hanzo jsou krásná kola, ale mám k nim jednu výhradu. Hodně se rozmnožili :( U nás na parkovišti v práci jsou na 3 autech, takže pro mě jasně ne :P A tyhle jsem sehnal jetý za slušnejh peníz ;) a líbí se mi nsad i víc než Hanza ;) :lol:

Jinak tady jsem udělal foto autíčka s plastovýma krytkama v nárazníku :lol: Sice je to starym foťákem, ale lepší než-li drátem do oka ;) :)

Aha, tak to je nemilé. Ten Green nevypadá vůbec zle, je to prý good značka, já koupil to KN za lux cenu, takze jsem to neresil, jinak jsem chtěl taky green. To jsem taky slyšel, ale za celou dobu co je mám jsem je v praze viděl pouze na 2 autech. O tech co máš ty přemýšlím na zimu. Já jsem taky Hanza si myslím sehnal za slušnej peníz. Nabízel mi ještě Tupac, prý jsou míň na autech, ale ty už jsem viděl ohodně víc a ty co máš ty, se taky rozmahaji. Holt pěkný kola jdou na dračku :lol:

Odkaz ke komentáři
Chlape mazec, kráska. Suprovně si s ní hraješ! To lakování provádíš vždy sám doma ? Nějakou pořádnou stříkajdou nebo ze sprejů ? :palec: A děláš to do matu nebo lesku ? + nějakej bezbarvý lak přez to ?

Jakej má zvuk ten výfuk, je stejný?

Chtělo by to ten chromovy rameček v masce taky stříknout!!! ;-)

Tyjo ta fotka prdele je luxusní! Fakt super!

Čauves, díky za pochvalu.

Stříkám to s kámošem u něj v garáži a samozřejmě, že pistolí a kompresorem :palec: Teda až na interiérové plasty, ty jsem dělal doma sprejem :palec: Jinak je to lesklé a vrchní lak už nedávám, protože přes tu barvu co kupuju už se to dávat nemusí. Teďka už přesně nevím název a specifikace, ale později to vyzjistím a hodím sem víc :lol:

Výfuk je v pohodě zvuk má podobný jako originál, ale ještě se zajíží, takže musíme počkat až si řádně sedne :D

O tom rámečku uvažuji už delší dobu, ale pořád se k tomu nemůžu kokopat :palec:

Jinak barvy na zbytek auta už mám koupený, takže zítra začínáme :palec: Až to dokončím, tak udělám zase nějaké vydejíčko ;)

A chystám malé překvápko, ale to až ve vydejíčku bo ve fotečkách :palec:

Odkaz ke komentáři

To houmik: Neboj teďka půjde ještě střecha na černo, takže to už bude v klídku :(

To Cerrtinka: Fólie jsou v plánu, ale asi až na příští rok, protože teď to chci do lakovat a potom bych chtěl letos ještě našetřit na chip a vzduchový filtr od KN :palec: Mno uvidíme :(

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...