Přejít na obsah

Hipiho Octavka

Doporučené příspěvky

Tak jsem si našel trošku času abych sem taky přidal tu svojí...

Jedná se Octavii 1.9TDi r.v. 2001. Najeto má chudák už k dnešnímu dni 395 540km ALE !!! je to držák a pořád to jezdí skvěle. Abych přiblížil trošku historie tak to bývávalo v roce 2001 až někdy do 2004 tatovo firemní auto, o které se staral jako o vlastní ( díky bohu). Hned při koupi to nechal načipovat přímo od Škodovky a ted by to mělo mít něco kolem cca 109 KW. Větší smula je, že po tom co dostal nový firemní auto dostal to na ty 3 roky takovej maník, taky z firmy, kterej už jí tak trošku víc proháněl. Naštěstí se vrátila zpátky do rodiny a tam doufám že ještě dlouho zůstane. I přes to kolik má najeto to je fakt parádní svezení, sice tam spousta věcí byla měněna ale ten základ furt drží. Důležitý je taky podotknout že co byla ve firmě tak byla servisovaná jen v originalních Škoda servisech a vzhledem k tomu že si tam tata udělal nějaký známý tak o ní bylo pečováno tak nějak dobře!

Takž jinak já ji mám už 2 roky stihnul jsme najezdit cca těch 95 tis km. Je to poměrně dost a to jen kvuli tomu že jako student s ní jedzim pravidelně do plzně i několikrát týdně takže se to projevuje.

Je na ní pár úprav co jsme dělal já a co na ní bylo už co tam chtěl mít na začátku tata takže něco někde přibylo někde ubylo. Je super že je to výbava Elegance takže tam byl pěknej a zachovelej celočernej interier, climatronic, zadní kotoučová náprava, ABS, ESP.

Co se stalo :

- tak zaprvé jsme sundal mračítka ze zadních světěl - tátovy se to dřív líbilo ale když sem mu to ukázal po tom co jsem to sundal tak se mu to líbilo víc :angry:

- koupil jsme kola ( za tohel mě bude spousta z Vás kamenovat určitě) - 15" :smich: - malý ale hezký

- nastříkal jsme si středový panel na bílou + výdechy klima

- sehnal jsme si bílou kůží potažené středy tapeců

- RS řadička

- přední RS nárazník

- křídlo co tam bylo tam furt je

- koupil jsem Devil eyes

- nabarvil brzdiče na zeleno

Co se stane :

- svým okolím jsem nucen si snížit auto a to alepson o 50mm (chipmann :smich::palec: ) - ale popravdě sám bych chtěl a na doporučení bych chtěl koupit HP Sporting + Eibachy pružiny

- kola 17" - ty už jsou skoro na cestě tak budu dál davat info a kdyžtak hnedka nahodim fotky

- potřebuju přestříknou trošku nárazníky protože se mi loupe barva na předním a zadní je po tuknutí furt popraskanej

- vzhledem k tomu že mám servisku od Škoda a rezne mi kapota, dveře a 5tý dveře tak se těšim na návštěvu nejbližšího servisu na výměnu dílů

- a to nejduležitěší je už konečně sjednotit zrcátka a to jak do barvy tak velikostně ;)

Určitě jsme na nějaký věci zapomněl tak postupně budu přidávat jak info tak fotky zatim sem dám co jsme našel v PC jsou to starší věci většinou takže na nich občas něco chybí ( světla, kola atd ) ale ted bude čas tak vezmu foták postavim to někam na sluníčko a budou aktuální fotky !!!

post-1094-1276631471_thumb.jpg

post-1094-1276631477_thumb.jpg

post-1094-1276631483_thumb.jpg

post-1094-1276631496_thumb.jpg

post-1094-1276631505_thumb.jpg

post-1094-1276631512_thumb.jpg

post-1094-1276631520_thumb.jpg

post-1094-1276631537_thumb.jpg

post-1094-1276631544_thumb.jpg

post-1094-1276631565_thumb.jpg

post-1094-1276631585_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

No konečně jsi se rozhoupal :palec: musím uznat že na ty km jezdí suprově :smich: kola budou brzy toe jasný a potom ten podvozek :angry::smich: jinak už jí začínám trošku poznávat i po servisní stránce viď Martine ;)

Odkaz ke komentáři
je dobra, hlavne ty km :smich:

neslo by davat ty fotky mensi? :angry: preci jen tohle je docela dost, kdyz to budeme takhle praktikovat dal, tak nam to tady pan majitel nastavi na tvrdo :smich:

Joo urcite fotky nejak zmensim a dalsi uz budou lepsi !!! A my jsme se málem potkali v ustí nedávno s Romanem atd. kdybych tam teda přijel :palec:

O tý tvojí bílí jsem toho hodně slyšel a jsem zvědavej !

Odkaz ke komentáři
moc hezká :angry: a že ti chipmann říká at snížíš-to tu asi nikoho nepřekvapí :smich: toe celej Roman :palec:

Díky ;) ....

Moc pěkná, jen tak dál, akorád co bych vytknul jsou ty přední světla, ale každý má jiný vkus :smich:

Jo ty názory se liší no taky si někdy řikám že ty faceliftový jsou prostě suprový no ale tyhle zatim dobrý! A kdyby náhodou tak ty facelifty jsou ve sklepě :)

Odkaz ke komentáři
No konečně jsi se rozhoupal ;) musím uznat že na ty km jezdí suprově :smich: kola budou brzy toe jasný a potom ten podvozek :angry::smich: jinak už jí začínám trošku poznávat i po servisní stránce viď Martine :)

:D ... no to jo no dneska to bylo moje rizikový dopoledne ! Takže ještě jednou díky !

Nebyl jsem u tebe ani poprvé a určitě ne ani naposledy :palec:

Odkaz ke komentáři
Hmmm pěkná pane,moc pěkná! :palec: Ty kolečka ač malá tak moc pěkná,dolaď zrcadla a bude to 1*. Tak ať ti dobře slouží a mnoho šťastných km!! ps:ty kola jsou gůůt kdo je výrobce a co je to za model???? Díkes

Díky moc ! Ty zrcátka ty budou už co nejdřív !! Jinak kola jsou RSW 663 Black ale když jsem tak koukal na netu tak stejný jsou značený i jako Tecnomagnesio Fun :palec: ... ja najdu papir od nich a kdyžtak ti to ještě upřesnim !

BTW: Jinak jsou na prodej i s pneu Michelin Energy Saver - cena dohodou !!!!

Odkaz ke komentáři
Díky moc ! Ty zrcátka ty budou už co nejdřív !! Jinak kola jsou RSW 663 Black ale když jsem tak koukal na netu tak stejný jsou značený i jako Tecnomagnesio Fun :palec: ... ja najdu papir od nich a kdyžtak ti to ještě upřesnim !

BTW: Jinak jsou na prodej i s pneu Michelin Energy Saver - cena dohodou !!!!

Díkes za info vypadají gůůt,kola kupovat chci ale když už budu kupovat tak větší,jen jsem chtěl vědět co jsou zač.Písni mi prosím přes SZ to označení a cenu těch tvých ,,15". Díkes

Odkaz ke komentáři
Ty kola nejsou zas tak zly! :palec: Jako zimaky pak budou bych rekl ze i dost luxusni! ;)

Jinak rozhodne bych sundal nebo vymenil to kridylko 5. dveri... :palec:

No na zimu by byli hodně pěkný ale abych mohl koupit nový na leto 17" tak je potřebuju prodat!!

Jinak křídlo bych chtěl origo RS ale to je na dýl zase na tohle jsme si už zvyknul :P

Odkaz ke komentáři

Dodávám nějaký fotky (z mobilu) z dnešního prosluněného dopoledne !

To si takhle po ránu lešim auto a kdo nepřijede! :palec: Společnými silamy a Romanovo kosmetickou výbavou jsme zas tý mojí stříbrný holce ubrali pár lat na vzhledu !

P.S.: Tempo je opravdu zázračná věc ;) :palec:

post-1094-1276682925_thumb.jpg

post-1094-1276682928_thumb.jpg

post-1094-1276682931_thumb.jpg

post-1094-1276682934_thumb.jpg

post-1094-1276682937_thumb.jpg

post-1094-1276682940_thumb.jpg

post-1094-1276682943_thumb.jpg

post-1094-1276682947_thumb.jpg

post-1094-1276682954_thumb.jpg

post-1094-1276683046_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Ty jo jsi ,ale rychlík sem ti říkal že vypadá skvěle holt stříbrná je stříbrná :P :D :D kua už se těším na ty tvoje kola :D

No to se ještě musí pořešit tamstim ( ja furt zapomínám jeho jméno :( ).... a musim najit kupce na tyhle tak je jdu hodit na bazar sem na forum ... snad se někdo najde !!!

Odkaz ke komentáři
co ste použili ?

Jestli myslíš na mytí toho auta tak to byli 3 kýble teplý čistý vody a jeden s jarem :palec: a pak leštěnku tu barevnou stříbrnou a potom na drobný škrábance a odstranění další povrchovejch vad jako asfatl atd atd tak na to stačilo Tempo na starý laky. Pak ještě Roman měl nějakou spešl barvu s molitanovou houbičkou na ty lišty - ty potom pěkně zčernaly a od Armored tu pěnu na kola po který jsou tak pěkně černýý a lesklý ... a bylo to ..... snad to takhel vydrží co nejdýl na tý fotce to je pěkný ale doopravdy to je ještě lepší :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...