Přejít na obsah

Hipiho Octavka

Doporučené příspěvky

Toe velký tejemství :palec: (tempo na staré laky + nigrin na lišty atd...) :D

tempo :palec: LAKOVRAHU!!!!!

chipmíku...myslel sem že tohle bys autu nikdy neudělal...vzít na něj tempo......

taky sem dřív používal "vosk" turtle wax ale tak po měsíci i míň(podle mytí) se to muselo "navoskovat" znova....teď sem zkusil DODO..tak uvidím..ale lesk je perfektní :loool:

Odkaz ke komentáři
tempo :palec: LAKOVRAHU!!!!!

chipmíku...myslel sem že tohle bys autu nikdy neudělal...vzít na něj tempo......

taky sem dřív používal "vosk" turtle wax ale tak po měsíci i míň(podle mytí) se to muselo "navoskovat" znova....teď sem zkusil DODO..tak uvidím..ale lesk je perfektní :D

proč lakovrahu??? na nedostatky na laku je idealní jen se stím musím opatrně želva se ti po měsíci smyla jo??? tak to byla asi nějaká divná želva :palec::loool:

Odkaz ke komentáři

jestli mas 35tisic Kc, tak bych vedel o luxusnich kolech :) ale jsou myslim v 19" kdybych mel penize, tak do nich jdu okamzite :o

edit: vypujcil jsem si foto...

post-16-1276807733_thumb.jpg

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři
tak jsem ti je tam vlozil :o jsou jedinecny, ja na nich uplne brutalne ulitavam

no ty jsou hooodne pěkný no ale peníze na to nejsou! A možná i kdybych měl 35tis na kola tak bych to stejně asi nedal za 35tis bych si dal tak neskutečně auto dokupy že bych se z toho sám zbláznil :) :)

Odkaz ke komentáři
hipi: pročpak dáváš nový kola?mě osobně se líbí ty,co tam máš teď :o

no mě se taky líbííí moc no ale jsou to 15tky!!! Kdybych měl super nabídku na tyhle co mám v 17" tak mám hnedka jasno ale koukal jsme že za ně chtěl 3500 za kolo snad a to je zase moc oproti tomu za co mužu mít tyhle .

P.S. reakce na tu SZ :) až ted jsem to četl :) Já znám Romana asi tak půl max třičtvrtě roku !!

Odkaz ke komentáři

ja na ne cumim uz nejakou dobu a musim rict, ze me kuva svrbi ruka na prasatku :)

hipi: jasny, hlavne to musi jezdit, to rikam taky, ja delal nedavno celou predni napravu :o dneska jsem si spocital nejblizsi vynalozeni penez do auta a dopocital jsem se na 600 euro :)

a 3500 Kc za kolo v 17" je dobry, ja mel svoje ve sleve asi za 3700 Kc, myslim, ze tech 15000 Kc za kola je dobra cena :o

Odkaz ke komentáři
ja na ne cumim uz nejakou dobu a musim rict, ze me kuva svrbi ruka na prasatku :)

hipi: jasny, hlavne to musi jezdit, to rikam taky, ja delal nedavno celou predni napravu :o dneska jsem si spocital nejblizsi vynalozeni penez do auta a dopocital jsem se na 600 euro :)

a 3500 Kc za kolo v 17" je dobry, ja mel svoje ve sleve asi za 3700 Kc, myslim, ze tech 15000 Kc za kola je dobra cena :o

No to je pekný no .... jako na to že studuješ co jsem slyšel tak máš asi slušný příjmy! Já taky ještě studuju ale příjmy jsou na bodu mrazu tak beru peníze kde se dá a ted se to snad s novou brigádou - možná prací na plno ke studiu už rozjede!

Odkaz ke komentáři

Hipi: ja jsem hroznej somrak, never tem drbum :) Taky mi ted pristala na stul nejaka brigadicka na leto, ale z toho se bude financovat hlavne skola :o jinak ja tady ve Vidni nemuzu sehnat zadnou normalni praci aspon na castecny uvazek, bez pracovniho povoleni je to na houno :) jezdil bych treba do Brna, ale proste na castecnej me nikdo nezamestna :smich:

to ja mam docela stesti sem tam, znamy prodaval auto a za pomoc pri prodeji jsem dostal nejaky penize, za ktery jsem si koupil pneu na leto atd... vetsinou to nejak takhle vyjde :o a ty jsi v Plzni? Nejak za kratky cas bych mel byt zase v Usti, taky si musim do Boleslavy pro ten RS koberec, tak se treba uvidime na severu

Odkaz ke komentáři
Hipi: ja jsem hroznej somrak, never tem drbum :) Taky mi ted pristala na stul nejaka brigadicka na leto, ale z toho se bude financovat hlavne skola :o jinak ja tady ve Vidni nemuzu sehnat zadnou normalni praci aspon na castecny uvazek, bez pracovniho povoleni je to na houno :) jezdil bych treba do Brna, ale proste na castecnej me nikdo nezamestna :huh:

to ja mam docela stesti sem tam, znamy prodaval auto a za pomoc pri prodeji jsem dostal nejaky penize, za ktery jsem si koupil pneu na leto atd... vetsinou to nejak takhle vyjde :smich: a ty jsi v Plzni? Nejak za kratky cas bych mel byt zase v Usti, taky si musim do Boleslavy pro ten RS koberec, tak se treba uvidime na severu

Ja jsem ted doma jen pristi tyden na posledni zkousku do plzne a pak klidek :o No tak az tu budes tak se ozvi napis a ja uz udelam vsechno pro to aby mi to vyslo !!! :smich:

Odkaz ke komentáři
e-e, houmik ma jiny kola :) ktery uz se nastesti prestaly vyrabet :)

hipi: jako asi by ji slusely, to jo... :o zkusim ti ukazat jiny kola, schvalne, co na ne budes rikat, jen to musim vystrachat...

To zas budou nejaky cenove nedostupný kola co ? :o tak strachej a ukazuj ...

Odkaz ke komentáři

Dakie: ty jsou, vid :o bych je bral hned :) ja mam ty druhy tady z tech vlozenych...

hipi: jinak tady neco pro inspiraci... tohle by byla treba moje predstava o kolech, vim, jsou trochu nezvykly, ale za to originalni :)

post-16-1276850943_thumb.jpg

post-16-1276850981_thumb.jpg

post-16-1276851056_thumb.jpg

post-16-1276851133_thumb.jpg

post-16-1276851193_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...