hipi Odesláno Červen 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 18, 2010 Houmik : ty 17ctky co si chci koupit jsou vlastně ty samý co sis dával na svoje vlákno jak sis vybíral kola koukám .... akorát tys je měl v černý celý což vypada hodně pěkně noooo, kééž by mi je nabízel taky takhel černý !! :) :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 18, 2010 Sdílet Odesláno Červen 18, 2010 hipi: jo, tak nad tema jsem taky uvazoval :o chvili me pak mrzelo, ze jsem si je nekoupil :o ale kdyz jsem nasadil svoje kola na auto, tak nebylo co resit, to byl laska :) ale fakt vybirej a vybirej a vybirej :) mne to trvalo 2 roky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červen 18, 2010 Sdílet Odesláno Červen 18, 2010 hipi: to je z tohodle auta že? http://forum.octaviaclub.cz/index.php?s=&a...st&p=281984 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Červen 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 18, 2010 Dakie: ty jsou, vid :o bych je bral hned :o ja mam ty druhy tady z tech vlozenych... hipi: jinak tady neco pro inspiraci... tohle by byla treba moje predstava o kolech, vim, jsou trochu nezvykly, ale za to originalni Jo tak tady bych si vybral myslim ty 3tí nebo ty 4tý by se mi na ní líbily :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 18, 2010 Sdílet Odesláno Červen 18, 2010 ty prostřední jsou libovky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Červen 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 18, 2010 hipi: to je z tohodle auta že? http://forum.octaviaclub.cz/index.php?s=&a...st&p=281984 Jo jo to je přesně ono .... :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 18, 2010 Sdílet Odesláno Červen 18, 2010 ty 4. jsou Avus ac 505 (5400,-) a ty 3. Kosei op magnum (5000,-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Červen 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 18, 2010 hipi: jo, tak nad tema jsem taky uvazoval :) chvili me pak mrzelo, ze jsem si je nekoupil ale kdyz jsem nasadil svoje kola na auto, tak nebylo co resit, to byl laska ale fakt vybirej a vybirej a vybirej :) mne to trvalo 2 roky no to verim ty co sis koupil jsou hodne pekný a pekne to sedí celkove s tim autem jak ho máš udělaný :o no ja se furt rozmejslim noooo ..... to je hrozny existuje spousta kraaasnejch kol ...... :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Červen 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 18, 2010 Houmik : ty vole to jsou ceny ot mě výjdou kola na 20tis .... na to fakt nemám ... to bych se taky pak rozmejšlel 2roky ale jen kvuli tomu že bych na to 2 roky spořil :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 18, 2010 Sdílet Odesláno Červen 18, 2010 a nebo TSW shadow v 17" za 3700 Kc/ks koukal si treba na vw-club? Tam byvaji taky pekny kola... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Červen 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 18, 2010 Houmik - no ty taky nejsou spatny a uz ta cena je prijatelnejsi - nene nekoukal jdu se tam mrknout ... vim že ted hodne peknejch kol za dobry ceny maj na auto.bazos 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 18, 2010 Sdílet Odesláno Červen 18, 2010 hlavne k tomu chtej typovy list, at to mas legalni :) jinak je to dneska uz o hubu :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Červen 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 18, 2010 Houmik : jo to urcite si pohlidam ... a ty sis ty svoje zapisoval i do technicaku ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 18, 2010 Sdílet Odesláno Červen 18, 2010 jo, ja to mam v technicaku, sice trvalo, nez mi poslali typovy list, ale nakonec to dobre dopadlo a mam to tam :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Červen 18, 2010 Sdílet Odesláno Červen 18, 2010 proč lakovrahu??? na nedostatky na laku je idealní jen se stím musím opatrně želva se ti po měsíci smyla jo??? tak to byla asi nějaká divná želva :o :) myju tak 1tydně.....vždycky před víkendem...někdy i 2x týdně :) tempo je mooc hrubě a po čase po něm zmatní lak....tak opatrně na to....jsou lepší věci než tempo :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 18, 2010 Sdílet Odesláno Červen 18, 2010 myju tak 1tydně.....vždycky před víkendem...někdy i 2x týdně :o tempo je mooc hrubě a po čase po něm zmatní lak....tak opatrně na to....jsou lepší věci než tempo :) ale né levnější když to s tím umíš tak je to sranda :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 18, 2010 Sdílet Odesláno Červen 18, 2010 neeee v pondělí neee !! Já mám v pondělí tu poslední zkoušku tak jedu do plzně a budu tam až do pozdního odpoledne a pak jedu domu takže doma budu až večer někdy ! Kua já na to zapoměl tak to domluvíme na úterý ju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Červen 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 18, 2010 chipmann : no uterý už je lepší mnoheeem a jinak dneska psal ten kamoš že se bavil s otcem a otec prej uvažuje o kolech tak uvidime jestli je koupíí !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Červen 18, 2010 Sdílet Odesláno Červen 18, 2010 ale né levnější když to s tím umíš tak je to sranda nejlevnější většinou nebývá nejlepší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 19, 2010 Sdílet Odesláno Červen 19, 2010 nejlevnější většinou nebývá nejlepší Jenže tohle je léty odzkoušená praxe za komáčů nic jiného nebylo takže lakýrové neměli na výběr a na drobné škrábky to nejni nejhorší když nejsou po ruce pasty od 3M nedá se nic dělat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Červen 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 19, 2010 Zase jsem se trošku hrabal v PC a našel nějaký fotky s předělávek : To tam ještě bylo takový denní svícenííí no o který jsme pak přes noc přišel ! A to jsme to měl zaparkovaný kousek od baraku pod lampou a stejně !!! No ale nejrhorší bylo že sem s tim přišel i o ty výplně nárazníku a to mě bolelo nejvíc peněžně! Ty diody co tam jsou vidět jsem si totiž dělal sám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 19, 2010 Sdílet Odesláno Červen 19, 2010 (upraveno) jsou to cuuu*aci kdybych nekdy videl, jak se nekdo hrabe v cizim aute, tak ho stejne nakopu, nejspis bych ho zmlacenyho hodil do kanalu Upraveno Červen 19, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Červen 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 19, 2010 Houmik : no počkej až se potkáme a ukážu ti pár "závistivejch" šrámů na mý octe, taky moc pěkný :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Červen 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 19, 2010 Shanim někoho kdo má udělanej subwoofer v bočnici v kufru. Potřeboval bych vědět co to je za materiály jaký to má parametry a rozměry atd atd všechno prostě. Tak pokud budete o někom vědět kdo se někde rozepsal otom tak mi sem hodte linky nebooo jen napište co a jak díky !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 20, 2010 Sdílet Odesláno Červen 20, 2010 Shanim někoho kdo má udělanej subwoofer v bočnici v kufru. Potřeboval bych vědět co to je za materiály jaký to má parametry a rozměry atd atd všechno prostě. Tak pokud budete o někom vědět kdo se někde rozepsal otom tak mi sem hodte linky nebooo jen napište co a jak díky !!! mrkni na konwasovo auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Červen 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2010 chipmann : koukal jsem a nic moc tam o tom nebylo ani foto nic tak furt nevim .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Červen 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2010 měnší změny plánu : kola jsou pasééé .... díky výhodné nabídce musí 17" kola počkat a budeme se spíš těšit na podvozek HP Sporting .... a to tak že hodně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červen 20, 2010 Sdílet Odesláno Červen 20, 2010 co tak najednou??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Červen 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2010 cerrtinka : menší rozhovor s tatkou a spešl cenová nabídka toho podvozku vzala za své a bylo to ...... a pak budou kola ... já tam mám furt původní podvozek a po těch 395 450km by měl dostal asi přednost před kolama !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červen 20, 2010 Sdílet Odesláno Červen 20, 2010 aha,,už to vypadalo že tě ukecal Roman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.