Kozich Odesláno Listopad 18, 2024 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2024 (upraveno) Zdravím..mám OC 3 - 9/2015 - 1,6 Tdi - 81 kw - topení - nejdřív mi levá strana topila víc než pravá..včera jsem jel dálku,takže motor dostatečně zahřátý, tak jsem pustil topení,ale bohužel jde jen vlažný až studený vzduch i když jsem zkusil nastavit max teplotu,zapnout klimu(na ochlazení funguje)a taky nic. Neví někdo prosím co s tím? Díky. Lukáš Upraveno Listopad 18, 2024 uživatelem Kozich Doplnění 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Listopad 18, 2024 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2024 klasická závada-vyměň radiátor topení,práce v klidu na cca 2-3 hodinky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 18, 2024 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2024 je na to nějaký postup na pokus jak a čím to propláchnout 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Listopad 18, 2024 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2024 ta směs z VW je dražší než nový radiátor.propláchnout by se měla i tak celá soustava.Já na to používám ocet,ten ty hadice pročistí a dávám nový radiátor. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.