Přejít na obsah

Chipsova Octavia

Doporučené příspěvky

konwas design Jak to myslíš s tou červenou? Jinak lamby bych vyměnil, ale sem rád, že mám co jíst :-( Takže teď dlouho žádný upravy nebudou ....

pešír no...... :lol:

Jinak díky všem za pochvalu....rád bych dodělal už interiér atp....ale ty peníze....ty penííííze.....

Upraveno uživatelem John Chipsa
Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Ahoj kucííí,

ee v pohodě, opravil to tak, abych stím teď neměl starosti. Fakt šikula kluk. Takže už mám vše OK a těším se, na komplet generálku motoru v roce 2011... Hlavně, že sem odjel, sice mě mrdá, že šli prachy z kapsy, ale 400,- co si řekl je nic, hlavně že sem odjel.

Jinak k rameni : no není to tak ružový, jak se zdálo. Od dneška začínám chodit na každodenní rehabilitace. Takže prachy zase tečou do laseru atp.... Ale rameno je teď priorita, sice mě to komplikuje nástup do práce, ale to se nějak vyřeší. Dneska jsem si objednal kloubní doplňky a vitamíny... Ve čtvrtek jdu na kontrolu tak budu moudřejší....

Jinak v sobotu proběhne velké stěhování národů.Tak se už těšim.....

Odkaz ke komentáři

Tak jde čas..........

jo jo

Takže auto po opravě nezlobilo, ale to se zmenilo a už cca pár dnů zlobí. Nejde spátečka atp.... Takže včera došlo k objednání nového dílu a dneska v 1800 se bude měnit. Protože si nemůžu dovolit čachrovat v autě v PHA.

Jinak už jsem přestěhovanej a vše proběhlo OK. Bohužel jsem si myslel, že je barák trochu hezčí. Takže mě čeká koupení koberce + skříně a malování. Prostě zařízení ložnice + pracovního pokoje a pak se půjde dál.

Rameno už je taky celkem lepší, ale pořád bolí ;) Musim sehnat nějaký rehabilitace v PHA.

Takové krátké schrnutí, co a jak. ;)

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Ahoj,

konečně po více, jak 30 dnech mám zase internet ( dneska první den ) Takže se budu zase zapojovat, spamovat atp... :-)

Ano už jsem pražák ( dneska víc jak 2 hodiny fronty na dálnici před černákem, tak jsem přijel do práce kolem 1030 )....

Auto

Odešly mě stěrače ( jezdit v dešti po dálnici fakt super ) OPRAVENO

Plán po 10.12

Baterka v hajzlu ( nutná výměna, hnedka po vejplatě )

Výměna oleje + chladící kapalina ( hnedka po vejplatě )

Jinak už mám přezuto na sexy 15tky :-D

Odkaz ke komentáři
  • o 5 týdnů později...

Ahoj, zdravím vás z mého domečku na pláži.

Takže, jak že to vypadá?

Výměna oleje bohužel ještě neproběhla

Baterie taky ne...

K tomu jsem urval vejfuk ( ty dvě koncovky zahnuté dolu )

Praskla ZP stahovačka...

Špatné zadní brzdy...

Přední podběh je stále ohoblovanej a děravej....

Snad se k tomu dostanu tento měsíc nebo až ten další. Dost mě to sere, to auto chci dodělat, pač si to zaslouží.

Bohužel zrovna nemám moc času a tak tady jen občas nakouknu... :-)

Snad si každej udělal hezkého silvestra a přeju všem pohodovej novej rok... :-)

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Tak se konečně dočkalo

aneb....za 5 minut 12náct

Auto dostalo :

Nové svíčky Iridium Platina ( nebo, jak se to píše)

Rozvody ( vše co k tomu patří)

Komplet kapaliny

Vejfuk (střed + konec )

Zadní kotouče ( vrtané )

Stěrače AERO

Olej

Chladící kapalinu

Tažná lana k ruční brzdě

Čepy

Pružiny Weitech ( místo za 3500,- jen za 500,- :) )

Dostalo kompletní repas motoru. Celá serviska je popsaná :-D No cena byla něco přes 20k což je super, pač mám vše bez DPH a ještě 10% slevu :lol: ) No faktura práce na 1 stranu a díly atp na 2, celkem 3 stránková faktura....

Spotřeba klesla o cca 2l. Jezdím teď za cca 9-9,5l/100km. Auto je tak tiché, že ani nevim, že je nastartovaný. Ještě mě čekaj stahovačky, centrál a tak podobně. Ale protože se blíží už teplo, musí se začít makat taky na moto :)

Auto si to zasloužilo..... ještě tak 10tku do toho dám a bude hotovo....

To je zatím vše :-)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

No jde to, předělávám baráček :smich: Takže makačka, každej vejkend makám. Tenhle vejkend bude jedna místnost hotová. Starej barák a práce 2x tolik, starý stěny, malbyfakt u toho teču. Tenhle vejkend budu mít už jednu místnost ( druhej obvývák ) hotovou. A pak se jde na ložnici. Fakt parádička.....

Jel bych rád, ale asi ne. Budu makat. Chci to mít na léto hotové, abych mohl jezdit po akcích.... :-)

PS: Pošli mě číslo účtu, abych zaplatil členskej poplatek. Díky

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...