markoj Odesláno Červen 27, 2010 Sdílet Odesláno Červen 27, 2010 Predstavím vám moje približovadlo : 1.8 20V Turbo 110kW (rv.2000) dovoz (Nemecko) klimatronic, tempomat, vyhrievané sedačky aj speťáky, dvd + gps, zadný parkovací asistent, el. okná,... Plánujem výmenu šedých tapecov na rs (nemôžem ich akosi zohnať) Chip (neviem kde, lebo tých pseudochiperov je kopec) Zmena podsvietenia (ledky som už objednal) a ďalšie a ďalšie, ....(podľa vaších inšpirácií) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Červen 27, 2010 Sdílet Odesláno Červen 27, 2010 Ahoj tak vypada mooc pěkně a jak jsme koukal na ten interier tak ty sedačky ty jsou uplně v suprovym stavu to jsi si dokupoval ? Jinak budeš nechávat předfacelift nebo budeš měnit třeba na FL nebo RS ?.... Jinak chválim pěkná jen at dobře sloužíí dál !:D :) edit : Jo a jinak kolik má najeto holka jedna na to že je to rok 2000 tak vypada fakt hezky opečovávaná atd 0 Citovat Odkaz ke komentáři
markoj Odesláno Červen 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2010 Díky za pochvalu na sedačkách sú poťahy od MAD-u (asi pol roka staré) no ak budú chechtáky a chuť tak by som to prerobil na RS možno FS, zatiaľ nie som rozhodnutý tento mesiac som prekročil 150 000 km a už sa aj chystám na výmenu oleja v prevodovke 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Červen 27, 2010 Sdílet Odesláno Červen 27, 2010 markoj : juu no tak ty se mááš takový pěkný kilometry to by se mi líbilo :) A ty potahy od MAD jsou opravdu suprový! Jinak dneska se říká že RSo dělá už každej blbec ;) i já ho mám takže si to rozmysli a udělej si to hlavně podle sebe RS i FL vypadaj moc dobře. Jinak máš i pěkný L&K světýlka :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Červen 27, 2010 Sdílet Odesláno Červen 27, 2010 Moc pekna a hodne zachovala oktavecka. :) Jeste pozmenit predek a uz nebude mit chybu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Červen 27, 2010 Sdílet Odesláno Červen 27, 2010 Zdravím kolegov z SR :) . Mno tak približovadlo luxus :D , tie poťahy vyzerajú fakt dobre 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 27, 2010 Sdílet Odesláno Červen 27, 2010 chtelo by to trochu dolu mel bych za dobre pruziny, kdyby ses rozhodl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Červen 27, 2010 Sdílet Odesláno Červen 27, 2010 Tak zavítal i Markoj, vítám Tě tu..... a jak hraje nová hudba? No jo houmik to je obchodník 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červen 27, 2010 Sdílet Odesláno Červen 27, 2010 No pekne auticko. Co to je za DVD? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
markoj Odesláno Červen 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2010 To dvd je tam pôvodné (nejaké no name je pre mňa niekedy lepšie ako značkové ), ale hraje super, až sa divím teraz s novým reprom ,John Chipsa vie, že je nové, preto rýpe celkom mi vyhovuje (možno by to chcelo lepšie rozlíšenie na navigácii, alebo to neviem prepnúť), teraz som tam dával nové mapy od Atlasu (aktualizácia 3/2010), kde je už prejazdná aj nová diaľnica ponad Považskú Bystricu, ktorá sa otvorila koncom mája 2010. hudobné klipy v avi-čku tiež ujdú, a toto je môj štýl čo najviac počúvam http://forum.octaviaclub.cz/index.php?show...mp;#entry313478 Kto chce vidieť aj počuť nech príde na zraz Škoda auto clubu do Manínskej Tiesňavy pri Považskej Bystrici budúci weekend, niečo možme "pochangeovať" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Červen 27, 2010 Sdílet Odesláno Červen 27, 2010 PS: Taky už mám vybráno a tenhle tejden objednám ( snad ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červen 27, 2010 Sdílet Odesláno Červen 27, 2010 (upraveno) Pěkná oktávečka a ten introš je taky gůůůt. Ať ti slouží a mnoho šťastných km,kolego! Upraveno Červenec 22, 2010 uživatelem Živočich7007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
markoj Odesláno Červenec 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2010 už skoro mesiac sa drbem s interierierovým osvetlením, kde som povymieňal klasické žiarovky za LEDkové, no nemôžem to rozbehať. Ak tam dám akékoľvek Ledky aj s odpormi, tak mi to svieti hrozne slabo (poprípade slabučo blikotá) a niekedy je to v pohode a ani neviem kedy a prečo. má s tým niekto podobnú skúsenosť ? a vyriešil to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Červenec 4, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2010 máš ji pěknou a zachovalou tak tady mezi námi vítej a přeji ti mnoho štastných KM :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 6, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2010 Pěkná oktávěčka, držím palce k dalším úpravám! :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
markoj Odesláno Červenec 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2010 už som si myslel, že budem mať nové textilné koberce od newmana s logom rs, ale ako tuším tak je to asi pekný podvod, objednané a zaplatené 15.6.2010, samé sľuby a koberce ešte furt nie sú u mňa, a boh vie či aj budú :( Máte niekto s ním skúsenosť ? a radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Červenec 10, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2010 newman je v pohodě,akorát má toho moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
markoj Odesláno Červenec 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2010 carlos mal pravdu, newman má toho hodne, bol na dovolenke a textilné koberce dorazili v špičkovej kvalite aj fixátormi, len presne opačné aké mám na gumených, tak teraz potrebujem zohnať buď okrúhle nacvakávacie fixátory, alebo gumenné koberce s pozdĺžnymi otvormi sviečky NGK PFR6Q určených na 1.8 T sú už zakúpené (48,- €) a tento týždeň ak všetko dobre dopadne bude chiptuning made in p.Uhlík z Bojkovic :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Červenec 18, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2010 helee...a odkud jsi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Červenec 18, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2010 Sednou tam... hezké...moc.. PS : Dělá i jinou barvu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
markoj Odesláno Červenec 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2010 som zo stredného slovenska, ale mám cestu do okolí UH, tak som si naplánoval aj Bojkovice prečo ťa to tak zaujíma ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
markoj Odesláno Červenec 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2010 helee...a odkud jsi? som zo stredného slovenska, ale mám cestu do okolí UH, tak som si naplánoval aj Bojkovice prečo ťa to tak zaujíma ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
markoj Odesláno Červenec 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2010 PS : Dělá i jinou barvu? mrkni tu : http://www.newman-tuning.com/index_go.htm v sekcii autokoberce ale dá sa s ním dohodnúť ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Červenec 18, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2010 no ja myslel že když jedeš do těch bojkovic že bydlíš někde podlíž.....taky to tam nemám zrovna daleko z UH 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Červenec 18, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2010 (upraveno) díky, jsem právě nevěděl, jestli má nějakou webovku.... Upraveno Červenec 18, 2010 uživatelem John Chipsa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
markoj Odesláno Červenec 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 20, 2010 Tak chip motoru neprebehol, "poněvač" mám "prej" starou RJ motoru a je potrebná výmena eeprom-u (mám motor AGU, r.v. 2000) Tak čo vy na to, ako odborníci na chiptuning, kde je problém ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Červenec 20, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2010 Mám AGU r.v. 1999 a taky mám starou ŘJ - ptal jsem se nato ( kolega TDIfuna ) a říkál že je to pracnější ( prej se musí celá vyndat atd.... ) stálo by to cca 5 500,- kdybych měl novou tak prej cca 4000,- Všechno děláno na brzdě já do něj půjdu.... To mě bylo řečeno.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Červenec 21, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2010 do roku 01 to nejde přes diag. zásuvku ale musí se vytáhnout a rozkuchnout řj...a dost práce víc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
markoj Odesláno Červenec 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2010 konečne som sa dostal k výmene šedých tapecov za rs-ácke : a popritom som striekol aj mriežku na prednom repre + rámik (milotec) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červenec 24, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2010 Moc pekne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.