chjetjov Odesláno Červen 28, 2010 Sdílet Odesláno Červen 28, 2010 (upraveno) kluci chtěl bych vyměnit obyč světla za halogeny. Co všechno bych musel vyměnit aby to šlo? Xenony nechci... jednak z finančních důvodů a jednak nechci tahat ostřiky regulaci atd... místo těhle bych chtěl tyhle Upraveno Červen 28, 2010 uživatelem chjetjov 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 28, 2010 Sdílet Odesláno Červen 28, 2010 myslíš obyč. halogenovky za projektorový 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Červen 28, 2010 Sdílet Odesláno Červen 28, 2010 pokud chceš vyměnit obyč světla s parabolou za projektorové halogeny tak k tomu nepotřebuješ vůbec nic, vyměníš akorát kus za kus a lepší bude nechat si pak seřídit světla aby to svítilo tak jak má. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červen 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 28, 2010 jo přesně jak píšeš Frigo tak bych to chtěl ;) tak díkes za info kluci to jste mě potěšili :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
1.8TSI Odesláno Červen 28, 2010 Sdílet Odesláno Červen 28, 2010 Za to ten jejich původní majitel co se mu jeho světla prodávají na S bazaru asi není příliš potěšen.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 28, 2010 Sdílet Odesláno Červen 28, 2010 Ale no tak zase vopatrne, ja z te fotky nepoznam jejich puvod teda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
1.8TSI Odesláno Červen 28, 2010 Sdílet Odesláno Červen 28, 2010 Jasně že to nikdo nepozná... a o tom to přeci je.... na takřka anonymním internetovým bazaru se prodávají zánovní crash díly s vysvětlením že to zbylo z totálky A každé ráno najde 20 oktávkářů vypáčenou kapotu a uštípnutý kabely od světel či vyrvaný bag nebo navi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 29, 2010 Sdílet Odesláno Červen 29, 2010 1.8TSI: tak fajn, tak když to bereš takhle, tak chodíš určitě nakupovat jen nový originální díly do autorizovaných servisů a prodejů Škoda Auto a potažmo celého koncernu za jejich přemrštěný ceny? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
1.8TSI Odesláno Červen 29, 2010 Sdílet Odesláno Červen 29, 2010 Ano, pokud to jinde nemají... popř kupuji v Kelly, Autoprimě a pod. Sorry ale odmítám si v přeneseném slova smyslu kupovat svoje vlastní kradené věci stejně jako nekupuju u rákosníků protože je nechci podporovat. Nepřipadá mi dobrý koupit si basic a postavit si z toho eleganci přes e-bazoše... Jsou to i vaši miláčci.... a stačí se podívat tady do rozzuřených topiců "kupuju si qvér na ty svině" jestli se to děje nebo neděje i členům fora. Že to je donkichotská válka a když nekoupím já koupí jiný? Jistě ale právě proto to funguje a nemusím to podporovat... a tam kam chci aby jsme patřili to taky nedělají... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 29, 2010 Sdílet Odesláno Červen 29, 2010 tohle mi přijde přehnaný.. je fakt, že se tam kolikrát dostanou kradený věci, ale podle mě je víc kradenejch věcí na vrakáčích.. holt u některejch věcí je zbytečný kupovat je nový, když ti poslouží i starší.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.