han.ji20 Odesláno Červen 28, 2010 Sdílet Odesláno Červen 28, 2010 Zdravím, potřeboval bych radu jak se zbavit samolepek ze skel po předchozím majiteli... 4 samolepky už jsem odstranil pomocí horkovzušné pistole ale dvě nálepky ( - k Bullock - zamykání pedálů ) ty nejdou vubec, je to nejaký divný materiál a lepené divným lepidlem ... nijak jinak to nejde než seškrábat ostřejším šroubovákem, ale to trvá strašně dlouho ... hodinu a pul jsem škrábal asi centimetr čtvereční ... nějaká chemie na to odstranění? nebo jak? poraďte prosím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Červen 28, 2010 Sdílet Odesláno Červen 28, 2010 Podobnej problém řešim u lišt na dveřích 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 28, 2010 Sdílet Odesláno Červen 28, 2010 Toluen (snad se to tak pise) + nejaka plastova skrabka a jedes tak jsem to delal na dverich, jde to pomalu, ale jde. Jen jsem to pak musel nechat rozlestit, protoze to bylo poznat, kdyz sly ty listy dolu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Červen 28, 2010 Sdílet Odesláno Červen 28, 2010 nebo zkus jarovou vodu a nějakou palstovou škrabku a nebo nejakou škrabkou kterou pořídíš v Obi za cca 20Kč ale s tou opatrně ať si nepoškrábeš lak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Červen 28, 2010 Sdílet Odesláno Červen 28, 2010 jo toulenem to šlo ale jde to fakt pomalu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petropos Odesláno Červen 29, 2010 Sdílet Odesláno Červen 29, 2010 Odlakovač na nehty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Červen 29, 2010 Sdílet Odesláno Červen 29, 2010 (upraveno) a neodlakuje to lak ? Upraveno Červen 29, 2010 uživatelem Sentinel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petropos Odesláno Červen 29, 2010 Sdílet Odesláno Červen 29, 2010 a neodlakuje to lak :) ? Nevím, kolik laku na sklech vozíš, já asi žádný ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Červen 29, 2010 Sdílet Odesláno Červen 29, 2010 to já taky ne myslel jsem že to bylo k těm dveřím ale nálepky na skle asi taky budu řešit takže si seženu ten odlakovač :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Červen 30, 2010 Sdílet Odesláno Červen 30, 2010 Nebo ředidlo jde taky dobře. Klidně i na laku, vydrží. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 18, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2010 fuj redidla a odlakovace technicky benzin, nebo lih z Hornbach apod. a plastova sterka obalena hadrem a hodne trpelivosti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdsamct Odesláno Červenec 18, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2010 a jak sundavat folie z oken? nechci zakladat nove tema ..... diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Noac Odesláno Srpen 3, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2010 Vše ze skel sundavám žiletnou, kterou jsem koupil v obi. Jde to dobře, akorát pak to lepidlo se musí pořádně umýt tech. benzínem nebo ředidlem. Jinak teď budu dolů dávat lišty a co jsem slyčel, tak plastovou škrabku nebo krabičku od kazety, horkovzdušný fén, hodně ředidla a dosti trpělivosti. Jinak fólie z oken taky žiletkou, ale opravdu opatrně a jde to hodně špatně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FireMakin Odesláno Srpen 3, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2010 kdyz jsme u tech nalepek, chystam se do CHorvatska a mam starou SPZtku. Tzn., že potrebuji "CZ" dozadu, ale kde se da sehnat magnetické??? děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Noac Odesláno Srpen 4, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2010 kdyz jsme u tech nalepek, chystam se do CHorvatska a mam starou SPZtku. Tzn., že potrebuji "CZ" dozadu, ale kde se da sehnat magnetické??? děkuji Tady mají Áčko, jedině se snima domluvit jestli nedělají i CZ. http://www.autodoplnky-rinder.cz/znacka-st...ealoip7fkbus6m4 A co jsem koukal všude mají jen (A) na netu. Tak nevím. Možná v nějakých autopotřebách by se to dalo koupit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Srpen 7, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2010 nálepky ze skel (dálniční známky,parkovací kartu,...) tradičně žiletkou, když jste šikovný jde to i s lepidlem a pak stačí nějakej čistič na sklo a přejet to... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Srpen 13, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2010 Ted jsem si byl nechat udělat folie na okna a jen tak jsem to zkusil se zeptat jestli neví čim odstranit lepidlo po bočních lištách a vzadu po CZ značce a když sjem přišel pro auto bylo to dole :) jen mi řekl že to sundal nějakym sajrajtem na taxíky....prý se to nastříká nechá 15min působyt a pak se to jen setře bohužel nevim jméno toho přípravku ale snad vás to zavede o kousek blíž 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Sabian Odesláno Prosinec 28, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2010 AHOJ, CHCEM LEN PORADIT: SKOR, AKO NALEPKU CAPNETE NA SKLO, PROLEPTE SI JU DVAKRAT NA NOHAVICE ALEBO INU LATKU, NACHYTAJU SA NA NU JEMNE CHLPKY, PRI ODSTRANENI SA VAM NEROZTRHA A NEMUSITE SKRABAT, PROSTE ODLEPITE 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Prosinec 28, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2010 zkus použít jarovou vodu a žiletku (kterou koupíš v obi nebo něčem podobným) a pak jen to seškrábnout ale musíš si to hodně namáčet ať to po tom skle klouže 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.