Sali001 Odesláno Červen 30, 2010 Sdílet Odesláno Červen 30, 2010 Zdravim,mam OC 1 jen tri tydny ale myslim si,ze auto je dost hlucne pri jizde.Ze to vevnitr celkem dost huci.Je to normalni? Kdyz pustim plynovy pedal,tak to huceni stichne,takze to huci motor.Zda se mi to moc.Jak je to u Vas? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Snake Odesláno Červen 30, 2010 Sdílet Odesláno Červen 30, 2010 No rotačné dízle trošku klepú (kvôli priamemu vstreku), ale žeby to bolo nejak extra hlučné tak to nie, skontroluj si rozvody, predvstrek atp. Pokial máš benzin tak predzapal (a pichni to na VAG či tam nemáš nieco dopatlane). PS: Každopádne ja si pri jazde vypínam rádio, ten zvuk motora sa mi proste páči, nemám rád tiché motory, rád ich počujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Červenec 1, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 Takhle těžko posoudit. Zkus svést někoho kdo má stejný motor. Mě teď hučelo auto, protože jsem měl díru ve výfuku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Červenec 1, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 nafta klepe...benzíny pokud nejsou moc vytočené tak je ticho....pokud je to hučení pří přidívání plynu a tak to můžou být i stare tvrdé pneu.....jak pustíš plyn tak to přestává hučet......teď sme to nedávno řešili na passatu....měl 6let staré zimní pneu co byly už tak tvrdé že za 2 léta co na nich jezdil vůbec neubyly :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sali001 Odesláno Červenec 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2010 Mam na tom nove gumy a udelane rozvody a je to diesel a zda se mi,ze nekdy je to hlucne,jindy zase neni.Sem z toho trochu jelen. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Červenec 17, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2010 já mám benzín, 55 kW,už po městě ok, ale nad 120 hučí docela hodně motor. No jo , není se co divit, u 120ti už točí přes 3 tisíce otáček 0 Citovat Odkaz ke komentáři
beedone Odesláno Červenec 17, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2010 (upraveno) hucat mozu aj gumy , nevadi ze su nove ale maju ine zlozenie.Skus sa zviest na podobnej Octe najlepsia rada Ja mam kombika 1.9tdi a hluk mi ide prave od zadneho kufru ,to je zas dane objemom posobi to ako subwoofer,ale zas to nieje strasne ,neviem aku uroven hluku kto ma ale zas nemoze cakat ze to bude tiche ako limuzina od mercedesu :) Upraveno Červenec 17, 2010 uživatelem beedone 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Noac Odesláno Červenec 19, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2010 A taky to hodně dělá povrch silnice, jelikož když jedu po dálnici, tak nový kusy jsou krásně tiché a ty staré kusy silnice to hučí jak prase. Ale samozřejmě je to spojené i gumama. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juro sdi Odesláno Červenec 21, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2010 Mne po výmene hydroštelov, rozmastení napínacej kladky drážkového remena a oprave volnobežky na altíku auto stíchlo o 20%. Skús skontrolovat komplet zavesenie motora a prevodovky + správne nastavenie silentblokov. Niektorí mechanici to podcenujú- zatiahnu silentblok v polohe do ktorej to zrovna sadne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chosehero Odesláno Červenec 21, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2010 me vrzou nejvic plasty, budu jeste nejaky menit, tak doufam ze to prestane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sali001 Odesláno Červenec 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2010 Diky za tipy panove,budu laborovat a uvidim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 21, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2010 co zkusit koupit Lexuse? urcite se to zlepsi :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Červenec 22, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2010 Mě teď taky hrozně hučí. Hlavně v praze v metru. Teď vážně auto mi teď nějak hluční a nevím jestli pneu nebo něco jiného, ale docela mě to sere. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Červenec 22, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2010 a nezkouseli ste dat radio vic nahlas? to celkem pomaha :) :) :( :blink: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Červenec 22, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2010 Tak tímhle ten problém "řeším" taky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 22, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2010 ono huci i otevreny okynko zkusim ho zavrit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Červenec 22, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2010 ono huci i otevreny okynko zkusim ho zavrit :( :) :) dobre draku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červenec 22, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2010 a nezkouseli ste dat radio vic nahlas? to celkem pomaha :) :) :( :blink: prave 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červenec 22, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2010 ono huci i otevreny okynko zkusim ho zavrit :( myslis? :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Červenec 22, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2010 Klucí, je léto holky nosí sukénky, co si budeme povídat, hučí nám to všem.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Noac Odesláno Srpen 6, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2010 Klucí, je léto holky nosí sukénky, co si budeme povídat, hučí nám to všem.... Tak to máš pravdu, stím naprosto stebou souhlasím. A rádiem je to nejednodusi to vyresit. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Noac Odesláno Srpen 6, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2010 ono huci i otevreny okynko zkusim ho zavrit :) Hlavně ty zadní co, když je máš pootevřený, to je pak hukot. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dolke Odesláno Srpen 6, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2010 mě to těd taky hučí, pač mám v loji ložisko.... jinač to dělaj i gumy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dolke Odesláno Srpen 6, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2010 Hlavně ty zadní co, když je máš pootevřený, to je pak hukot. jj na prasknutí hlavy :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.