Přejít na obsah

škoda 1 ,1.9 tdi nestartuje

Doporučené příspěvky

Zdravím kolegové, mám škoda octavia 1. 1.9 tdi . A co se mi ráno nestalo šel jsem nastartovat a auto mrtvé budíky paluby vše ko . Klíček na prazdno nic ,měřil jsem kde se dalo atd. Diagnostiku nemám a ani nemám zatím jak auto dostat do servisu ,koupil jsem noví relé 109 prej to odchází a zatím nic na radu jsem zakoupil i novou zapalovací spínací skřínku prej to odchází a nic . Šel jsem po pojistkách jak v motoru tak v kabině vše se zdá v pořádku a ted jsem se dočetl že relé 109 má pin č.87 a od něj vede modrý kabel někam do svazku a měl by zřejmě nějak ovlivnovat pojistku č.29 ta jediná totiž je uplně mrtvá neprodukuje žadný proud . Tak jsem naved elektriku z baterie a dotkl jsem se ji a auto ožilo nic méně nevím co stím zřejmě je problém mezi rele109 a jeho pinem č.87 a pojistkou č.29 . Prosímmmmmmm nemáte nekdo stímto zkušenost jak to opravit doma a vyhnout se servisu . Moc dekuji  omlouvám se za hrubky 

Odkaz ke komentáři

Ahoj jsem z Plzně , moc děkuji za rady které mi poskytuješ moc si toho vážím . Měřil jsem proud do spínačky na pin 30 proud jde a po otočení kličku bohužel na prázdno je na pinu 15 také proud ale na pojistce č.29 nic není . Měnil jsem pouze relé109 tak že nevím jestli tam jsou nějaké jiné odpojovače až na imobilizér ten tam je . 

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...