szyrma Odesláno Červenec 8, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 Zdravím, mám takový problém zadní stěrač se mi rozjede jen pri zařazení zpatečky normálně se nechce rozjet nefunguje ani zadní ostřik. prosím o radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petropos Odesláno Červenec 8, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 To je normální: jedeš dopředu - fungují přední, jedeš dozadu - funguje zadní. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 9, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2010 jak dlouho ti to nejde? toto vypadá buď na KO páčku nebo odkódovaný zadní ostřikovač z podvolantovky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
szyrma Odesláno Červenec 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2010 Nevím auto jsem koupil a už nejede. Zkusim zajet do servisu at se na to podivaji ale diky za tip 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 10, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2010 Udelej diagnostiku a budes vedet o neco vic... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Srpen 18, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2010 Zdravím ! Mam uplně stejný problém ! Auto mam ani né týden ! A bylo mi řečeno že je odpálený motor ! Ale to by v tom případě nefungovalo vubec ni ? A diag ukazuje bez chyby !! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
szyrma Odesláno Srpen 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2010 No diagnostika chybu nehlásí a pokud je motorek odpalený nejel by vůbec ale na zpatečku jede už mě napadá jen spatná podvolantová páčka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Srpen 19, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2010 Tak už nefunguje ani na zpátečku a zasekl se ve 3/4 !! :-( V autokelly mi nabízejí motůrek výrobek Lucas za necelých 1400,- s DPH .. tak asi skočím do něj , než do jetého .. :-( chjo auto mam tejden a už se do něj cpe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Listopad 20, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2012 Taky mi přestal jít. ale úplně a zničeho nic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.