Přejít na obsah

Spojka


Doporučené příspěvky

V pulce Rakouska mi prestalo jit razeni(strasne tezko se radilo), vysledek je, ze je v haji spojka...oprava za necelych 30 000Kc ... malem me slehlo kdyz mi rekli ze to budu platit, ze se na to nevztahuje uz zaruka. Chci se jen zeptat, na servisnim zaznamu je, ze se bude menit i setrvacnik(coz je nejakych 15tkm z X dil)...je to pri spojce nutne toto menit?

Kazdopadne, uz mam doma novou Laurinku, do sekce moje OII ji pridam a popisu proc ji mam a jak jsem jednal se Skodovkou...bude to trosku romanek :lool:

Spis me mrzi, ze po me chteji tu spojku zaplatit, coz ja odmitam. Rad bych znal nejake rady a nazory zda je vubec mozne aby takhle najednou odesla spojka a jeste ke vsemu po 60tkm ... s Felicii jsem mel pres 200tkm na prvni spojku a stare firemni OI meli 300tkm na jednu spojku, tak me toto dosti velice prekvapilo. To se k tomu autu chovam a nikde ho nedrbu...chjo...to byl opravdu patecni kousek tohle auto, se vsim vsudy :lol:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 roky později...

Měl bych dotaz, kamarád co jsi koupil scouta předemnou (u něj jsem provedl zkušební jízdu se scoutem a nakonec to skončilo tím, že jsem si ho taky pořídil) má taky 1.8TSI a nyní mu nastal jakýsi problém nevím přesně jestli se spojkou, ale týká se to při záběru spojky. Tak mi poprosil, jestli bych to sem nenahodil a jestli by mu místní znalci neporadili. Ten problém je přesně, že spojka jakoby houká při záběru, ale jenom v určité poloze a jenom když se couvá nebo při rojzezdu a přidá se víc plynu, tak auto jakoby houkne. Dneska ráno jsem si to byl poslechnout a nevím co by to mohlo být. Že by odcházela spojka? Má najeto 52000, to je brzy ne? Včera s tím byl ve škodovce se na to zeptat a bylo mu sděleno, že se někam ke spojce dostal prach, proto to houká a že kdyby se to vyčistilo, tak že by to tam za chvíli bylo zase. Prý na to nějaká auta trpí někaterá ne. To se mi zdá jako pěkná blbost. Přece nemůže takovýhle auto takhle houkat.

Odkaz ke komentáři
  • o 10 měsíců později...

Tak přesně takovou závadu mám taky. Houká mi spojka při zpátečce a při rozjezdu. Zejména když je motor sudený a jen v určité poloze. Nečistoty by to mohly být. U mého scouta to začlo po letní průtrži mračen kdy na auto přede mnou spadl strom vytvořil hráz a já se ocitl během dvou minut v potoce. Komunikace se začala rychle podemílat a já nemohl dopředu, přičemž jsem odtud chtěl co nejrychleji pryč. Zpátečka taky nešla jelikož jsem měl vodu ke kufru a pod koly kamení a klacky. V autě rodinu a v tu chvilku jsem ocenil Scouta. Prostě jsme zacouvali proti toku. Jenže problém je že spojka pěkně zasmrděla... Mohla by to být kombinace bordelu (auto bylo po dveře prakticky v potoce a ještě k tomu dostala spojka co proto... je to pul roku a lehce se to zhoršuje. Začínám se toho děsit. Už jsi to nějak vyřešil?


Nikdo neví?

 

Mám stejný problém a taky nevím už jsi zjistil něco blíž?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...