Bladik Odesláno Červenec 10, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2010 V pulce Rakouska mi prestalo jit razeni(strasne tezko se radilo), vysledek je, ze je v haji spojka...oprava za necelych 30 000Kc ... malem me slehlo kdyz mi rekli ze to budu platit, ze se na to nevztahuje uz zaruka. Chci se jen zeptat, na servisnim zaznamu je, ze se bude menit i setrvacnik(coz je nejakych 15tkm z X dil)...je to pri spojce nutne toto menit? Kazdopadne, uz mam doma novou Laurinku, do sekce moje OII ji pridam a popisu proc ji mam a jak jsem jednal se Skodovkou...bude to trosku romanek :lool: Spis me mrzi, ze po me chteji tu spojku zaplatit, coz ja odmitam. Rad bych znal nejake rady a nazory zda je vubec mozne aby takhle najednou odesla spojka a jeste ke vsemu po 60tkm ... s Felicii jsem mel pres 200tkm na prvni spojku a stare firemni OI meli 300tkm na jednu spojku, tak me toto dosti velice prekvapilo. To se k tomu autu chovam a nikde ho nedrbu...chjo...to byl opravdu patecni kousek tohle auto, se vsim vsudy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 10, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2010 Ty jo.... tak to uz fakt nevim... Ty mas ale smulu.... nebo je to auto fakt na pikacu.... setrvak se menit nemusi v pripade ze je good... hlavne si nech vratit stare dily at mas aspon nejakou zaruku ze ti to menili... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Červenec 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2010 Auto bylo na kokot...uvidim co z toho bude;) Kazdopadne dily si rozhodne necham vratit pokud to budu muset platit. Me prave zarazi proc by mel byt vhaji setrvak...to mi nejak nedochazi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 10, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2010 Jestli ji prodavas tak by jsem tam ten setrvak nadaval... to by musel byt uplne v haji a to se mi nezda... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Červenec 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2010 No neprodavam hodil jsem ji Skodovce na hlavu, takze prave proto to chteji platit, ale jeste budu mit nejaka jednani, tak uvidim, doufam, ze ten setrvak bude OK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 10, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2010 Žádné upravy s motorem jsi asi neprováděl vid? Myslim tim chip :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 11, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2010 pokud to bude ve finale opravdu na tobe nechat si papirove potvrdit ze tam muzes dat original novou kterou si sezenes sam a pak te komplet prijde tak na 15 zhruba u cc-autodily.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 11, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2010 Jestli jsem to spravne pochopil vracis svoji O II skodovce... klobouk dolu jestli to vyhrajes ale preju ti to... K te spojce jak pise Olaf skus dily koipt samostatne a vyjde te to na polovic... pro zajimavost http://www.cc-autodily.cz/spojka-kompletni-luk a setrvak http://www.cc-autodily.cz/setrvacnik-kompletni-4_4 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Červenec 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 11, 2010 To p2p: To se mi povedlo, uz mam v garazi novou Laurinku :P Akorat po me chteji zaplatit tu spojku, takze po nich jeste pujdu. To Romario: Zadne upravy samozrejme. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 11, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2010 Tak to gratuluji... tak svoji new O II poradne nafot a dej na forum... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Červenec 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 11, 2010 Jj chystam se na to, chci k tomu napsat románek a pak hodit par fotek Laurinky, ale zatim bohuzel totalne nestiham a jeste do toho musim resit tu spojku...jinak dik za ty odkazy, kdyz to dopadne nejhur, urcite vyuziji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 12, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2010 K te spojce jak pise Olaf skus dily koipt samostatne a vyjde te to na polovic... Prodava i sady setrvak a spojka ktere vychazi vyhodneji teda spon na naftaky otazka zda to neni tim ze jsou vic kupovane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Červenec 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2010 Tak mam zpravu o te spojce, praskly pritlacny kotouc, cena vcetne prace 12tKc. Jedine co me zarazi, tak v zakazkovem listu je napsano, ze bylo nutne demontovat prevodovku...to je potreba? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 19, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2010 no bez toho se ke spojce nedostaneš, jinak gratulace k vyřešení problému s Octou a vrácení výrobci, máme něco podobného za sebou, Touarega v 57.000 km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Červenec 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2010 Hmm tak to je smula no Jj ale byl to s nima velky boj, ale aspon, ze jsem docilil sveho Jeste ji nemam ani vyfocenou...rad bych ji hodil na forum a pochlubil se, akorat nejak proste nestiham :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Únor 23, 2013 Sdílet Odesláno Únor 23, 2013 Měl bych dotaz, kamarád co jsi koupil scouta předemnou (u něj jsem provedl zkušební jízdu se scoutem a nakonec to skončilo tím, že jsem si ho taky pořídil) má taky 1.8TSI a nyní mu nastal jakýsi problém nevím přesně jestli se spojkou, ale týká se to při záběru spojky. Tak mi poprosil, jestli bych to sem nenahodil a jestli by mu místní znalci neporadili. Ten problém je přesně, že spojka jakoby houká při záběru, ale jenom v určité poloze a jenom když se couvá nebo při rojzezdu a přidá se víc plynu, tak auto jakoby houkne. Dneska ráno jsem si to byl poslechnout a nevím co by to mohlo být. Že by odcházela spojka? Má najeto 52000, to je brzy ne? Včera s tím byl ve škodovce se na to zeptat a bylo mu sděleno, že se někam ke spojce dostal prach, proto to houká a že kdyby se to vyčistilo, tak že by to tam za chvíli bylo zase. Prý na to nějaká auta trpí někaterá ne. To se mi zdá jako pěkná blbost. Přece nemůže takovýhle auto takhle houkat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Zbuzan Odesláno Leden 19, 2014 Sdílet Odesláno Leden 19, 2014 Tak přesně takovou závadu mám taky. Houká mi spojka při zpátečce a při rozjezdu. Zejména když je motor sudený a jen v určité poloze. Nečistoty by to mohly být. U mého scouta to začlo po letní průtrži mračen kdy na auto přede mnou spadl strom vytvořil hráz a já se ocitl během dvou minut v potoce. Komunikace se začala rychle podemílat a já nemohl dopředu, přičemž jsem odtud chtěl co nejrychleji pryč. Zpátečka taky nešla jelikož jsem měl vodu ke kufru a pod koly kamení a klacky. V autě rodinu a v tu chvilku jsem ocenil Scouta. Prostě jsme zacouvali proti toku. Jenže problém je že spojka pěkně zasmrděla... Mohla by to být kombinace bordelu (auto bylo po dveře prakticky v potoce a ještě k tomu dostala spojka co proto... je to pul roku a lehce se to zhoršuje. Začínám se toho děsit. Už jsi to nějak vyřešil? Nikdo neví? Mám stejný problém a taky nevím už jsi zjistil něco blíž? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.