Přejít na obsah

Chipmannův černý cultík RS

Guest chipmann

Doporučené příspěvky

Guest chipmann
a ted si predstav ze v tom jezdil i ja, se svou postavou. Taky jsem se vcer sakra otacel abych auto dostal do ruk, jinak bych se po par dalsich km s tou mrdkou zblaznil

No musel to být asi zážit co ?? :palec: :) :( :) ;) ;)

Odkaz ke komentáři

par navstev u Chocolouska to spravi, celkem jsem se z toho dostal pac, hned odpoledne jsem nekam spechal tak uz jsem zase vyrovnanej clovek. Ale presednuti byl zpet fakt sok, ty kravo ono to jede, vono to brzdi, vono se to nekoliba, ja drzim v sedackach, vystoupit z toho muzu jak clovek a ne jak novorozenec kterej prichazi na svet no proste jsem pln dojmu

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann

No dobře jsi to napsal dlouho jsem se takhle nezasmál :palec: je pravda že jsem s tím včera vzal zatáčku jak jsem byl zvyklej z octy a jel jsem pomalu bokem ty gumy co tam jsou ??!!! brr jako žiletky vůbec to nedrželo na silnici ,ale je pravda že to není auto na blbnutí :)

Odkaz ke komentáři
47kw ,ale je to děsný vůbec to nejede a to jezdím sám nedovedu si představit kdybych jezdil plně obsazen

JJ, to je dobrý na procitnutí, když už si moc zvykneš na RS a zdá se Ti, že nelítá jako dřív :-)

Nikdy nezapomenu jak jsem měl Fabii HTP jako náhradní vozidlo na Slovensku - rozjezdu se, řev jak kráva, ale skoro stojím na místě, zrychlení nikde žádné :-))

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
JJ, to je dobrý na procitnutí, když už si moc zvykneš na RS a zdá se Ti, že nelítá jako dřív :-)

Nikdy nezapomenu jak jsem měl Fabii HTP jako náhradní vozidlo na Slovensku - rozjezdu se, řev jak kráva, ale skoro stojím na místě, zrychlení nikde žádné :-))

Jj přesně tak jak říkáš řev a nic se neděje :palec:

Odkaz ke komentáři

Tak dnes jsem musel vrátit vw polo jelikož bych jinak dál platil nájem což jsem odmítl auto mělo být zítra hotové jenže... dostalo přednost údajně jiné auto prý šefovo známej takže si pro auto jdu až 20-tého jsem nasranej jako kráva běda jak tam najdu nějakou ťupku budu pěkná svině !!!! Opravdu mě dnes pěkně nasrali :palec: :) ;)

Odkaz ke komentáři
bohuzel praxe je takova, ze znamej ma dycky prednost.. na tvym miste bych jim udelal peknou scenu... termin je termin... a hotovo.. tak snad to bude driv a dockas se..

Prostě nebude auto jde do lakovny až v uterý a jasně mi řekli že + nastrojení atd takže příští středa to jistí ,ale v pondělí si mohu opět vyzvednout nahradní vozidlo a to zdarma

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...