Přejít na obsah

Chipmannův černý cultík RS

Guest chipmann

Doporučené příspěvky

Tak po dlouhém čekání jsem se konečně dočkal :lool: a včera odpoledne mi konečně přistavily vůz ze servisu sice to trvalo dost dlouho ,ale musím jim vyseknout poklonu na to že lakovaly komplet prahy blatníky (zadní+vnitřky prahů) to vypadá velmi good :D rozleštily mi komplet auto takže jsem velmi spokojen jen by to mohlo být dřív nooo :P

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Myslel jsem komplet :smich:

Psal jsem minulý týden Romanovi, že si má koupit kola, za která se nestydí. Mám to napsat i Tobě :D ?

Jsem taky odjezdil jednu sezónu na plecháčích, hned tu první, a v práci za mnou pořád chodil majitel žluté OI RS, který měl trauma z toho, že už není jediný a vyjímečný svou RS, navíc, že já mám dvojku a on jedničku, a donekonečna mi povídal, jak jsou ta kola hrozná, přitom mě vůbec nevadila a jeho holce už vůbec ne :smich:

Odkaz ke komentáři

No taky si to skoro říkám. Ve středních Čechách chumelí 2x za rok 3 milimetry, takže jen když jsem zpět na Vysočině a tam je to stejně buď tak, že silnice je udržovaná a není rozdíl mezi 16 a 17", nebo je taková, že jdeš do kufru pro řetězy a lopatu.

Na 17" myslím řetězy nejdou, což?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...