Guest chipmann Odesláno Červen 9, 2011 Sdílet Odesláno Červen 9, 2011 Tak pánové auto mám konečně z5 jako lak super opravdu bez jediné vady ALE odřeli mi kolo zasrali mi motor a ulomily jednu packu na madle u dveří zítra to jdu s nima nějak řešit a za další abych dostal auto musel jsem doplatit 20tis (jen oprava vyšla na 44630kč a to v tom není započítané půjčovné auta cca 40tis) prostě a jasně památkový ustav LTM má na té pojistce spoluučast 20tis takže bych musel čekat než se pamatkáři rozhoupou a do té doby by bylo auto v servisu :D jsem docela pěkně nasranej chjo JINAK VŠEM DĚKUJI ZA GRATULACE :) čermi sakra kde jsi byl ???? Proč jsi nezavolal :o :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Červen 9, 2011 Sdílet Odesláno Červen 9, 2011 hele a tech 20 z nich vytahnes zpetne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Červen 9, 2011 Sdílet Odesláno Červen 9, 2011 Akoratsem odjizdej od okynka byl sem tou moji krasnou dodavkou :-D... spechal sem dobre ze uz to mas zpatky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červen 10, 2011 Sdílet Odesláno Červen 10, 2011 jakej byl dneska MC donald kámo :-) a pak že Roman hubne :) :D nebo to bylo opět pro Šárku?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 10, 2011 Sdílet Odesláno Červen 10, 2011 Tak pánové auto mám konečně z5 jako lak super opravdu bez jediné vady ALE odřeli mi kolo zasrali mi motor a ulomily jednu packu na madle u dveří zítra to jdu s nima nějak řešit a za další abych dostal auto musel jsem doplatit 20tis (jen oprava vyšla na 44630kč a to v tom není započítané půjčovné auta cca 40tis) prostě a jasně památkový ustav LTM má na té pojistce spoluučast 20tis takže bych musel čekat než se pamatkáři rozhoupou a do té doby by bylo auto v servisu :D jsem docela pěkně nasranej chjo JINAK VŠEM DĚKUJI ZA GRATULACE :) čermi sakra kde jsi byl ???? Proč jsi nezavolal :smich: Tohle přesně jsem čekal - nakul cash nebo tu auto zůstane. Na to, že to tam stálo měsíc už to mohli památkáři dávno vyřešit. A co se těch vad jimi vyrobených týká, blil bych z toho, nemám slušnější slovo! Je to autorizovaný servis a neumí se k auto chovat tak, aby něco nezničili, tak kde to jsme?! Vždycky jsem si připadal maximálně trapně, když jsem při přebírání obcházel auto, ale hlavně, že byl v pohodě technik ukazující mi zasraný motor, bordel v autě, když jsem ho tedy nakonec k tomu autu dovedl, prt. sám od sebe tam nikdy nešel a myslel, že narozdíl od přebírání auta do servisu stačí jen předat klíče... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 10, 2011 Sdílet Odesláno Červen 10, 2011 čertinka: néé bylo to pro mě ... jinak doufám že ty prachy ještě uvidím v pondělí jdu konečně vyřídit ta jejich resty tak jsem zvědavej jak vše dopadne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 11, 2011 Sdílet Odesláno Červen 11, 2011 20k Kč za celolak je přijatelná suma :D Jak jsi dopadl s těmi vadami, co Ti v servisu stihli vyrobit, pokud jsi to tedy včera byl řešit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 11, 2011 Sdílet Odesláno Červen 11, 2011 Ještě ne jdu až v pondělí tak jsem zvědavej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 12, 2011 Sdílet Odesláno Červen 12, 2011 (upraveno) Tak a je to tu už mám drobnou odřeninu na blatníku od nějakýho zmrr .. pražskýho ,který neumí otvírat dveře chjo ... Upraveno Červen 12, 2011 uživatelem chipmann 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 12, 2011 Sdílet Odesláno Červen 12, 2011 Hm, to Ti radost z celolaku dlouho nevydržela :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MAIDEN Odesláno Červen 12, 2011 Sdílet Odesláno Červen 12, 2011 Ty lidi jsou opravdu hnusnej dobytek.Někdy si řikám,jestli by nebylo lepší pořídit si nějakou volítanou tuctovku na který už tolik nezáleží,ale jak vlezu do garáže,tak mě to zase přejde.Vždyť to znáš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 12, 2011 Sdílet Odesláno Červen 12, 2011 (upraveno) JJ nevydržela koupil jsem ještě pár drobností do interieru objednal sání od forge no a tohle mi to totálně zkazilo chjo joo a jestli vše dobře dopadne bude chip (konečně ) MAIDEN : jenže já prostě tuctovky nesnáším toe ten problém vždyť to znáš néé Upraveno Červen 12, 2011 uživatelem chipmann 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 13, 2011 Sdílet Odesláno Červen 13, 2011 Ne, řešili jsme to už kolikrát, jezdit v tuctovce bez navi jen kvůli lidem kolem je blbost, ale jezdit v něčem jiném je děs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 13, 2011 Sdílet Odesláno Červen 13, 2011 Jeste, ze je tech OII na 17" a 18" tak malo. :lool: Zrovna psal taky cermi, ze mu nekdo objel auto klicem, to se proste neda pochopit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Červen 13, 2011 Sdílet Odesláno Červen 13, 2011 Jojo, by člověk potřeboval házet auto kdekoli mimo vlastní parking pod plachtu a do tý pustit 10K voltů, jinak se toho nevyvaruješ snad nikde. Vždycky když doma kouřím z okna a koukám jak lidi parkujou stylem bum dozadu, bum dopředu a je to, tak jsem vždycky rád, že stojím ve firmě i doma na hlídaným... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 13, 2011 Sdílet Odesláno Červen 13, 2011 Ani hlídané parkoviště není záruka, snad jen pokud je anonymita do značné míry redukovaná tím, že je malé a víš kdo tam parkuje, pak si ho lehčeji najdeš, ale jinak si iluze nedělám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Červen 13, 2011 Sdílet Odesláno Červen 13, 2011 Naštěstí mám z obou stran sousedy, tak že v nejhorším vím kam jít... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 13, 2011 Sdílet Odesláno Červen 13, 2011 Pořád mluvíš o autě ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Červen 13, 2011 Sdílet Odesláno Červen 13, 2011 Dobytku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 13, 2011 Sdílet Odesláno Červen 13, 2011 Tak pánové dnes jsem byl v servisu a reklamoval ty "nedostatky" a zítra by mělo dojít ke kompenzaci (motor bude umyt , přibude finanční kompenzace za odřené kolo ) Když jsem viděl přijimacího tech. jak byl nas. na lakovnu tak jsem litoval človíčka který to vše způsobil dostane asík trošku po hubě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 14, 2011 Sdílet Odesláno Červen 14, 2011 Nebo taky jen scénka před zákazníkem a houby houby - i když pokud jde o peníze, někde se vzít musí, takže na to nejspíš někdo doplatí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 14, 2011 Sdílet Odesláno Červen 14, 2011 Tak motor je umytej a je fakt jako nový super :) a nakonec jsme se dohodly že kolo budou celé lakovat znovu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 14, 2011 Sdílet Odesláno Červen 14, 2011 Dobře pro Tebe, i když věřil bys lakýrníkovi potom, co sis na něj stěžoval :)? Btw s tím špinavým motorem mě taky vždycky štvali - packy umaštěných mechaniků obtisklé všude a klid... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 15, 2011 Sdílet Odesláno Červen 15, 2011 Tak na lakýru jsem si nestěžoval odnesl to klempíř lakýra odvedl velmi slušnou práci :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 17, 2011 Sdílet Odesláno Červen 17, 2011 Tak dnes by měly přijít nové mřížky do předního nárazníku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Červen 17, 2011 Sdílet Odesláno Červen 17, 2011 Děláš z toho pořádný auto??? (čti GTI) ne jak jsem ti psal do sms bude to pěkný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 17, 2011 Sdílet Odesláno Červen 17, 2011 Ne poradny auto, ale on se vubec snazi, aby z ty Skodovky bylo auto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 17, 2011 Sdílet Odesláno Červen 17, 2011 Csss budete čumět pánové :smich: ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 17, 2011 Sdílet Odesláno Červen 17, 2011 se tu ty plaste nejak rozmahaji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 17, 2011 Sdílet Odesláno Červen 17, 2011 Csss budete čumět pánové :smich: ;) Nebudeme, už jsem to na černé na netu viděl a celkově mě to nepřesvědčilo, že bych to musel mít taky. Ale uděláš pořádné fotky a uvidíme. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.