vittorio Odesláno Červen 30, 2009 Sdílet Odesláno Červen 30, 2009 Tak se pochlubte kdo ma doma hole? My teda jo cela family... Ja mel HCP 36 nez me skrtli z federace, bratr ma asi 6 a tatik kolem dvacitky, matka 54 a segra hraje plastovejma :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červen 30, 2009 Sdílet Odesláno Červen 30, 2009 Snobe.. :) Hehe,golf,jako takovej abych, behal po greenu, sem nehral ale parkrat sem pouze na odpalisti,nebo jak se tomu rika..A taky jsem odpaloval micky u byvaly za barakem a celkem me to bavilo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Červen 30, 2009 Sdílet Odesláno Červen 30, 2009 Ona to zas takova snobarna neni, rekl bych, ze to vyjde financne asi na stejno jako lyzovani 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červen 30, 2009 Sdílet Odesláno Červen 30, 2009 Jj vim,Michale to byl fooor.. Fakt je ten,ze tehle sport je uz dnes vic dostupnej,nez kdy predtim.. :) Ja co zkousel parkrat mydlit do tech micku,tak me to celkem chytlo.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marek Odesláno Červen 30, 2009 Sdílet Odesláno Červen 30, 2009 Já pouze MINI golf.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Červen 30, 2009 Sdílet Odesláno Červen 30, 2009 Taky mě baví minigolf. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 30, 2009 Sdílet Odesláno Červen 30, 2009 Zkoušel jsem to párkrát a málem jsem odletěl i s tou hůlkou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomatus Odesláno Červen 30, 2009 Sdílet Odesláno Červen 30, 2009 Já Beru oba golfy (s MALÝM písmenem na začátku :P ) A není to snobárna jak píšete.. dnes už opravdu ne, spíše bych to hodnotil do té kategorie sport gentelmanů.. narozdíl od lyžování vittorio: koukám povedená rodinka ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červenec 1, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2009 Tomatus: Jo jo sport gentlemanu..A asi bych to hodil do stejny kategorie i jako tenis..Takovej ten "bilej" sport.. :P Jinak mas recht,na lyzich je to s lidma jak na silnicich..Haldy debilu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 1, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2009 golf má jednu dobrou vlastnost, pěkně se projdeš, obejít devítí jamku je tak kolem třech kilometrů, procházka v zeleni a po měkkém, navíc, když hrají všichni doma, tak je to sport pro celou rodinu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomatus Odesláno Červenec 1, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2009 Martyp: máš pravdu, tenis jsem nějak pozapomnel, taky hraju, ale né už na úrovni jako dřív.. :) Jarda: souhlasím ale to není náš případ.. i když po tom měkkém je to diskutabilní se vzdáleností je i víc.. znám hřiště kolem 5km.. záleží, jak je koncipované a na jakém prostoru, že.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Červenec 1, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2009 golf je suprovej sport, jen časová zaneprázdněnost mi brání začít :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 2, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 to jo, na golf je potřeba hodně času a kdo ho dnes má? v podstatě dva dny v týdnu pro ideální hraní, ale nejsou no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2009 no nam tatik jednou odjel do UK na rok pracovne a kdyz se vratil tak uz s holema a zacala postupne cela rodina, me bavi kolikrat vic hodinu odpalovat a chipovat na jamku z nejakych desiti metru nez chodit hriste, ale to prijde ;) ja mam treba hole a bag za 4500 cili nic hyper drahyho, snowboardy vsechny co mam me staly pres 30.000 a to mam 3 ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomatus Odesláno Červenec 4, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2009 Vito: tak já razím heslo, že golf není o tom, za kolik máš vybavení :o teda pokud nejseš profík, to už poznáš.. a nebo pokud to chceš řekněme pro repre své společnosti v obchodních kruzích a chceš ukázat, že na to máš.. pak budíž ;) Ale pro začínajícího hráče je to zbytečný.. Jinak UK je golfovej ráj ;) a ty ceny tam ;) všecko se vyplatí dovízt.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2009 presne ja nakupuju jedine pres internet s tatikem, tyhle hole mi taky dorazily odtamtud a s postovnym je to smesna cena, bratri nakupuje taky jen tam ;) a to ty jeho veci stojej nesrovnatelne vic co se tyce penez za vybavu tak jak kde, treba na golfu mi to staci ale prkna a veci na hokej opravdu lowcost nekupuju uz, nevyplati se mit o, radsi koupim masku na hokej z kevlaru za 9000 a mam ji uz 4 roky nez laminatky na rok jedna za 3500..apod 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 Na greenu jsem byl jen když jsme kradl golfomé míčky . Znáte Golf Beřovice? Vedle ve vesnici máme chalupu. Teď to rozšířili jako blázen. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 Prezident se nam nakazil s tim vytahovanim se od TB ;) :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 honí triko, já včera telefonoval s kolegou na ThaiWanu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dadacek Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 Před chvilou sem se vrátil ;) ŠLo mi to půl na půl, řekněme, něco jsem se lehce přiučil a měl jsem tu čest, poznat pár "legend" :D Musím říct, že zrovna levnýma kárama nejezdí a přítelkyně maj taky luxusní (jak jinak..). A kdyby to někoho zajímalo, je to v rámci toho, že následující 4dny je tu závěr Českého golfu - poslední turnaj v sérii Pilsner Czech PGA Tour. (pozn. naše nejvyšší soutěž). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SnizekZABIJAK Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 nazdar lidi tak hole zamtim nemam .. ale objednal jsme si nejake .. respektive mam je zaplacene a nedosli .. resim jak to??? respektive bracha to resi on je objednaval.. no golf jeste nehraji ale chodim z dadeckem.. palim slusne a vlasne lip nez dada.. hi hi hi aspon ten den co jsme snim jednou byl.. nicmene .. pan M. kupuje v lete golfovej simulator na zamecek takze budu trenovat a to bude masakr.. budu na tom 6 hodin denne.. hi hi hi ... no a pak se teprver uvidi jakej mam H.. hi hi hi a jsme si jistej ze jednou porazim i Velkomozneho..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Duben 29, 2011 Sdílet Odesláno Duben 29, 2011 Hehe,me dneska cekaj dve hodiny s Pavlem Ničem,tak jsem zvedavej.. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Říjen 16, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2011 Hele tohle tema jsem nevidel :)) ja uz hraju 13 let, a za tu dobu uz jsem mel asi 5 sad holi ztratil stovky micku a odpalil tak desitky tisic micku :D aktualne mam hendicap 3,0 Je fakt ze kdyz je hezky bavi me to moc v prirode na cerstvym vzduchu s dobrou partou lidi. Ale golf se hraje i v desti apod a to uz pak neni uplne koser :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Září 20, 2012 Sdílet Odesláno Září 20, 2012 (upraveno) Já jsem hrál když jsem byl malej ještě na ZŠ. Pak jsem se k tomu vrátil až před 2 lety. HCP mám 44 a takže taky žádná hitparáda :lool:, ale hledám se v tom zase. Chjetjov: nebo za bouřky Upraveno Září 20, 2012 uživatelem cubecnik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dadacek Odesláno Září 20, 2012 Sdílet Odesláno Září 20, 2012 Tož čím víc nás bude, tím líp ale se přiznám hcp máte dobrý.. já se ještě nedokopal ani k jejímu složení :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Březen 11, 2015 Sdílet Odesláno Březen 11, 2015 (upraveno) Jak jsem ke golfu rychle přišel tak i odešel doma mám sice hole ale bohužel není na to nějak čas :( Upraveno Březen 11, 2015 uživatelem jardap007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Duben 21, 2016 Sdílet Odesláno Duben 21, 2016 Tak co, hrajete ještě někdo vůbec golf? ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.