Přejít na obsah

Ked pridam plyn z motora pocut sykavý zvuk

Guest Alphakilla

Doporučené příspěvky

Guest Alphakilla

Ahoj ked pridam plyn tak z pravej casti motora pocut sykavy zvuka podobny ako ked pustite vysavac,pokles vykonu som nepozoroval,je to pocut len pri vyssich otackach a to aj na volnobehu.Neviete mi nahodou poradit co to moze byt??

Vdaka za rady a odpovede.

Odkaz ke komentáři

Čau, měl jsem ten stejný problém :palec: a nakonec to byla podtlaková pumpa která je přidělaná na motoru na vačkové hřídeli. Na ní je napojena gumová hadička (prý to je pro brzdy) která je nasunutá na trubku té pumpy a ta trubka je nalisovaná do té pumpy. To nalisování se vymačká a kolem ní proudí vzduch (poznáš to podle toho že se ta trubička protáčí). Servisák mi řekl že se to nedá opravit a tak jsem musel koupit celou novou pumpu 3 500 kč a už je klid :) . Doufám že jsem to popsal srozumitelně a třeba se ti to podaří nějak nazpět nalisovat, tak dej kdyžtak vědět :lool:

Odkaz ke komentáři
  • o 6 měsíců později...

z pravej strany myslis ked sedis za volantom? Tak potom je to podla mna predrety cooler. Postav sa pred auto a vyber kryt z naraznika na strane pred spolujazdcom, mal by si vidiet intercooler a medzi nim a naraznikom je taky plast, tak skus s nim pri nastartovanom motore hýbať a uvidis ci sa ten piskot zmeni. Inak ak bude cooler prasknuty, bude ten plast zadrbany od oleja. Potom moze este byt derava resp. prasknuta vysokotlakova hadica (medzi turbom a sanim)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Napiš tady potom prosím na co jsi přišel,sešlo se nás víc s tímhle problémem,já jsem třeba na cooler koukal ze všech stran a mastný od oleje nikde nebyl :palec: Žádný úbytek výkonu nepozoruji,nouzák se taky nekoná.Čím víc ty pazvuky poslouchám,tím víc mě to utvrzuje v tom,že to dělá turbo samotné,začlo poslední dobou v těch mrazech i víc kvílet,po výměně oleje se to o cosi zlepšilo :)

Odkaz ke komentáři
  • o 9 měsíců později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...