Martin Landa Odesláno Únor 8 Sdílet Odesláno Únor 8 Zdravím, mám dotaz a potřeboval bych poradit. Asi před měsícem se mi propadl spojkový pedál,ale během vypnutí motoru a chvíle opět fungovalo vše. Provizorně jsem vyměnil spojkový válec za pedálem a normálně fungovalo řazení spojka. A dnes to udělalo znova. Nevíte po čem jít,? Jinak najeto 210 tisíc a spojka původní, díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Únor 8 Sdílet Odesláno Únor 8 je v haji spojkovej válec pedálu spojky ted to řešíl kámoš na tdi našli ho prasklej řeš co nejdřív než tě to někde nechá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin Landa Odesláno Únor 8 Autor Sdílet Odesláno Únor 8 Ten jsem měnil a nepomohlo to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 9 Sdílet Odesláno Únor 9 kdy naposledy výměna brzdovky? měřil ji teď někdo, může to být unavenou brzdovkou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin Landa Odesláno Únor 9 Autor Sdílet Odesláno Únor 9 Tu jsem vyměnil taky, když jsem měnil ten spojkový válec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.