Přejít na obsah

Superb IV, 2.0 Tsi, 195kW, 4x4, L&K

Doporučené příspěvky

Ahoj, minuly tyzden som vyzdvihol noveho partaka a zatial sa zoznamujeme. Pri konfiguracii mi chybala bohata paleta farieb ako bola pri SIII.  Zvykam si na redukciu tlacitiek…lcd tak nerusi a tesim sa na prve utieranie prachu na pristrojovke. Design pristrojovky fajn, ale ta udrzba. 

Auto je pekne - prijemne prekvapenia - auto zatahovanie rolety pri zatvarajucom sa kufri, sedadla ktore sa posunu dozadu pri vystupovani, podvozok je konecne tvrdsi

ale i otravne - vypnut len tak kompresor klimatizacie, zabudnite 🙂.
Velky zazitok je manipulacia so stresnym oknom - na dotykovy ovladac sa musite sustredit - inak zapnete osvetlenie, alebo vytocite infolinku…asi sa to casom naucim. 

Vypinanie start-stop super. Horsie to je s asistentmi, po kazdom starte otravuju…

a za mna zbytocnost - viac pruzkov viac adidas premietanych na zem…,ale asi to nejaky vyznam ma.

IMG_0364.jpeg

IMG_0370.jpeg

Upraveno uživatelem bad_messiah
Odkaz ke komentáři

S odstupom tyzdna musim pochvalit (nech len nehladam problemy) Canton audio, ktore hra subjektivne lepsie. LCD - rychle odozvy, "smart dials" navykovka, masazne sedadlo, head up display 👍 Na presunutie riadiacej paky ala "mercedes" som si rychlo zvykol a pozitivum je, ze po vypnuti motoru sa vam auto automaticky zaparkuje - P. Elektronicke vysunutie tazneho beriem ako zlepsenie oproti tiahlu. Zmizol zbytocny report o "eko" jazde 🙂

Uvidime ako sa bude nabijat PC, ale chyba mi moznost 220V zasuvky. Mozno je to len moja mantra. To utieranie prachu z pristrojovky ma desi...inak pekna. Na SIII som mal ochranu podvozku nakolko jazdim aj mimo asfaltove cesty. Auto ma cistlivejsieho "kolizneho" asistenta...takze kolko krat tesny prejazd okolo zaparkovaneho auta nasleduje zvukovy signal a cerveny piktogram. Obcas sa mi stane, ze vypnem radio pri hladani v menu - citlive tlacitko, zda sa mi ze sa ho nie je potreba ani dotknut. Bezdotykove nabijanie som nepouzival v minulej generaciu a bude nevyuzite ani teraz - staci vam obal na telefone a auto vam hlasi v 10 min intervaloch, ze ho skratka nabijat nebude...vyriesi to nabijacka s magnetom za 300,-...skoda. 2 korunove nalepky L&K na karoserii zostali 😄

pri pohlade na rezervu uputa chybajuca "spodna" podlaha...to bol taky kus tapacirungu, ktory oddeloval vrchnu pevnu podlahu od priestoru rezervy. Zda sa mi, ze s podlahou sa da viac hrat...este som neskusal. K rezerve ide nejaky kabel...neskumal som na co, ale vybranie rezervy bude asi zabava. Chybaju mi smrncovne koncovky vyfukov...aspon zvuk z vyfukov zostal 👍

Aj ked si clovek zvykne na vsetko...nemoznost vypnutia roznych upozorneni...snad to nebude v buducnosti horsie.

Odkaz ke komentáři

Gratulace k novému povozu. Fajn, že to bereš takto. Já se s tím řazením pod volantem a stěrači vlevo jsem se zatím nesmířil. Stejně jako s celkový pojetím interiéru, který, jak sám uvádíš, bude za trest uklízet. Přijde mi absurdní, že vnější teplota není na té "TV" uprostřed vozu, ale krčí se někde vpravo dole na přístrojovce.

Jinak ten motor je fajn, i co do spotřeby, syrový motor v Kodiaqu umí v pohodě jezdit pod 10l. V SIV to bude ještě lepší.

A ten kabel do rezervy je, pokud si dobře vzpomínám, kabel k subwooferu Cantonu.

Odkaz ke komentáři

Dakujem radost je 👍...stierace su zvyk, ako aj ostrekovanie predneho skla. Nespomenul som, ale zaparkoval som pred obchodom vedla Passata a je to zo zadu smutny pohlad (rovnaky silt na zadnych dverach,...). Superb uz nie je Superb, ta "jedinecnost" zacina kvoli usporam splyvat. Chyba mi cierny tapacirung stropu...ale asi to zase budu vylepsovat od faceliftu atd.

S tou teplotou mas pravdu...ono je tam viac nelogickych veci. Predpokladam, ze si na to zvyhneme. Inak do tych vyduchov klimatizacie nezastrcis nic (nabijacku, vonatko)...to bola hlavicka co to vymyslela.

Motor je vyborny aj ked este ho moc netocim. V SIII som mal dlhodobu spotrebu okolo 8,6l/100 km

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...