jopoz Odesláno Červenec 17, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2010 Nazdar panove Chcel by som vas poprosit o radu. Ako sa da nastavit servisny inerval cez Vag. Pomocou VIS som sa to pokusal nastavit ale pocitac stale neukazuje ziadnu hodnotu. Nastavil som to takto: 1. Pristrojova deska, kanal 02, nova hodnota 00000 2. Pristrojova deska, kanal 40, hodnota 0 (km) 3. Pristrojova deska, kanal 41, hodnota 0 (dni) 4. Pristrojova deska, kanal 42, hodnota 150 (km) 5. Pristrojova deska, kanal 43, hodnota 300 (km) 6. Pristrojova deska, kanal 44, hodnota 730 (dni) 7. Pristrojova deska, kanal 45, hodnota 2 8. Pristrojova deska, kanal 49, hodnota 365 (dni) Takto to mam nastavene a vobec nic neukazuje. Viete niekto poradit? Za vase rady vopred Dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červenec 17, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2010 Nejjednodušší je použít ve VAGu v aplikacích automatický příkaz - Reset servisních intervalů a máš to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jopoz Odesláno Červenec 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2010 Nejjednodušší je použít ve VAGu v aplikacích automatický příkaz - Reset servisních intervalů a máš to Hej ale tam si nenastavis kilometre do dalsej kontroly, a navyse ja mam predlzeny interval t.j. 30 000 km a co som skusal cez budiky manualne tak len po 15 000 km sa da, viac nie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červenec 17, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2010 jj manuálně přes budíky to jde jen po 15 000 km a prodlouženej jen přes VAG, ale ten jsem ještě nekódoval takže s tím ti neporadím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jopoz Odesláno Srpen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2010 No uz to ide, hodnoty su spravne nastavene, len to chce nejaky ten cas aby sa to zoobrazilo na pristrojovke, staci prejst viac ako 100 km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deli Odesláno Červen 22, 2011 Sdílet Odesláno Červen 22, 2011 Zdravim, mel bych prosbu o radu k servisnimu intervalu. Loni na podzim jsem byl na servisce s O2 fl, 1.8TSI, r.v. 2009. Na vozidle byl prodlouzeny interval. Chtel jsem jej i na dalsi obdobi. Po servisce jsem najel par desitek km a stale nebyla v maxidotu informace o servisu - jen pomlcky. Tak jsem provedl reset intervalu pres maxidot. Nastavilo to na pevny - 1 rok, 15k km. O tom, ze je treba najet 100km jsem se docetl az tady. Nyni se zacal maxidot ozyvat s tim, ze je treba jet do servisu. Jeste ale servis neplanuji. Je mozne provest zmenu typu aktualniho pevneho intervalu na prodlouzeny? Nebo mam provest dalsi reset pres maxidot a korekne interval nastavit pri "servisce"? Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tommy H Odesláno Červenec 1, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2011 mne tiež jeden pán v servise s predĺženého nastavil trvalý na 15tkm, zistil som to asi po 4tkm, potom som prestavil na predĺžený a po prejdení pár km to neukázalo cca 30tkm ale odrátalo tých 4tkm a mal som tam 25800km, takže to vyzerá tak že keď teraz nastavíš predĺžený tak ti tam dá ešte nejakých cca 15tkm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Červenec 1, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2011 Já bych si osobně nastavil pevný interval a tohle bych neřešil ale každého věc čemu víc věří. U prodloužených intervalů už i odborníci tvrdí že to není to pravý ořechový a doporučujou pevný interval. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 1, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2011 Nezačínejme zas tuhle debatu, ta už je tu několikrát v jiných topicích. Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deli Odesláno Leden 4, 2012 Sdílet Odesláno Leden 4, 2012 Snazil jsem se zjistit, jak se provadi zmena nastaveni servisniho intervalu. Zmena z prodlouzeneho na pevny je jednoducha - staci reset servisniho intervalu pres PP. Nicmene jak se provadi zmena opacna - tedy z pevneho na prodlouzeny? Docetl jsem se, ze u O1 je to zmenou kodovani, nicmene k O2 (MR2009, 1.8TSI) jsem toho moc nenasel. Z nekterych prispevku jsem pochopil, ze se to realizuje pouze zmenou nastaveni kvality oleje v prizpusobeni. Je tomu tak? Jaky je presny postup? Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.