Přejít na obsah

Nastaveni servisneho intervalu

jopoz

Doporučené příspěvky

Nazdar panove

Chcel by som vas poprosit o radu. Ako sa da nastavit servisny inerval cez Vag. Pomocou VIS som sa to pokusal nastavit ale pocitac stale neukazuje ziadnu hodnotu.

Nastavil som to takto:

1. Pristrojova deska, kanal 02, nova hodnota 00000

2. Pristrojova deska, kanal 40, hodnota 0 (km)

3. Pristrojova deska, kanal 41, hodnota 0 (dni)

4. Pristrojova deska, kanal 42, hodnota 150 (km)

5. Pristrojova deska, kanal 43, hodnota 300 (km)

6. Pristrojova deska, kanal 44, hodnota 730 (dni)

7. Pristrojova deska, kanal 45, hodnota 2

8. Pristrojova deska, kanal 49, hodnota 365 (dni)

Takto to mam nastavene a vobec nic neukazuje. Viete niekto poradit? Za vase rady vopred Dakujem

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o 10 měsíců později...

Zdravim,

mel bych prosbu o radu k servisnimu intervalu.

Loni na podzim jsem byl na servisce s O2 fl, 1.8TSI, r.v. 2009. Na vozidle byl prodlouzeny interval. Chtel jsem jej i na dalsi obdobi. Po servisce jsem najel par desitek km a stale nebyla v maxidotu informace o servisu - jen pomlcky. Tak jsem provedl reset intervalu pres maxidot. Nastavilo to na pevny - 1 rok, 15k km. O tom, ze je treba najet 100km jsem se docetl az tady.

Nyni se zacal maxidot ozyvat s tim, ze je treba jet do servisu. Jeste ale servis neplanuji.

Je mozne provest zmenu typu aktualniho pevneho intervalu na prodlouzeny? Nebo mam provest dalsi reset pres maxidot a korekne interval nastavit pri "servisce"?

Diky

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

mne tiež jeden pán v servise s predĺženého nastavil trvalý na 15tkm, zistil som to asi po 4tkm, potom som prestavil na predĺžený a po prejdení pár km

to neukázalo cca 30tkm ale odrátalo tých 4tkm a mal som tam 25800km, takže to vyzerá tak že keď teraz nastavíš predĺžený tak ti tam dá ešte nejakých cca 15tkm

Odkaz ke komentáři
  • o 6 měsíců později...

Snazil jsem se zjistit, jak se provadi zmena nastaveni servisniho intervalu. Zmena z prodlouzeneho na pevny je jednoducha - staci reset servisniho intervalu pres PP. Nicmene jak se provadi zmena opacna - tedy z pevneho na prodlouzeny?

Docetl jsem se, ze u O1 je to zmenou kodovani, nicmene k O2 (MR2009, 1.8TSI) jsem toho moc nenasel. Z nekterych prispevku jsem pochopil, ze se to realizuje pouze zmenou nastaveni kvality oleje v prizpusobeni. Je tomu tak? Jaky je presny postup?

Diky

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...