VenousekVesely Odesláno před 12 hodinami Sdílet Odesláno před 12 hodinami Čus klubáci, prosím Vás, Octavia 1 Tour 2010. Upadl my knoflík pro ovládání zrcátek. Kupodivu jsem sehnal original, ale jsem bezradný s výměnou. Z tapecu vycvaknu krytku i s ovládáním, ale to ovládání samotné za boha nemůžu dostat ven z té krytky! Mělo by se podle mého protlačit ven, ale jde to tak do půlky a pak bych to asi musel jedině rozlomit. Neměnil někdo nebo se to dělá úplně jinak??? Nikde jsem bohužel nic nenašel i YT mlčí. Předem díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno před 11 hodinami Sdílet Odesláno před 11 hodinami Mám jen starší dílenskou příručku, ale mělo by to být stejné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VenousekVesely Odesláno před 9 hodinami Autor Sdílet Odesláno před 9 hodinami Jj to je stejné, ale jak to dostat z toho krytu. To je otázka??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno před 8 hodinami Sdílet Odesláno před 8 hodinami Odpojíš svorkovnici a pak musíš opatrně zatlačit v místech západek, zkus si pomoct malým plochým šroubovákem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.