Přejít na obsah

Zhasínání motoru,Prosím poraďte,už nevím jak dál?

Doporučené příspěvky

Tak mám jeden problém docela velkej: Už se mi to stalo docela hodněkrát a poslední dobou je to čím dál horší.Normálně si jedu a najednou z ničeho nic se mi vypne motor,svítí baterka a musím ke krajnici,auto po té vypnu klíčkem a zkouším znovu nastartovat,motor se protáčí,ale nenastartuje až třeba na po 4 auto nastartuje a můžu jet,ale svítá ASR a nejde vypnout.Když jsem jel s autem naposled tak to bylo ještě horší a auto ani na po 4 nešlo nastartovat a pak už ani nešel pořádně otočit klíč a auto se zamklo,vyřešil jsem to jen vytažením baterky a pak jsem nastrtoval na poprvé,ale opět známá chyba kdy zase svítilo ASR a už nešlo vypnout.Mám komplet předělávku octavii RS.Byl jsem i v servise a tam si neví rady,píše to pořád 14 chyb.Kámoš říkal,že by to mohl být imobilizér nebo čerpadlo,ale nevím?nemáte někdo zkušenosti s tímhle?díky moc

0

Upraveno uživatelem Balrog
Odkaz ke komentáři

HM díky koukal jsem na jeho stránky a možná mu zavolaám nebo napíšu.Jen se bojím,že to bude na dýl to najít a taky finančně náročný 400kč na hodinu,když je tam tolik chyb?Chtělo by to někoho kdo má nabo zná někoho s RS a zkusit tam vyměnit třeba čerpadlo a jestli to tím bude nebo ne,byl jsem u mechanika ten řekl že by to mohlo být čidlem (myslím na klikovce) a dával jsem za něj 4000kč a ono to za 60km bylo znava tak jsem byl docela nasr... a problém nevyřešenej.

Odkaz ke komentáři

HM ten mám,to abych prohledal celé auto.Vymazal jsem ty chyby ve Vagu a kdyby tam opravdu byl zkrat ke kostře tak by se objevily ty chyby i po vymazání chyb?nebo až po určité době?Po vymazání chyb jsem udělal další test a vyšlo mi tohle: Je to bez těch zkratů na kostře nějak mi počítač blbne a dělá si co chce

test2.rtf

Odkaz ke komentáři

Zkoušel si rozebrat, očistit a prostříknout kontaktolem pojistky a jejich přívody na baterce? Chyba "18010 - Napájení svorky 30" je právě tohle místo.

Chyba naskočí pokud klesne napětí pod 11,5V. Ale může to být jenom důsledek zkratu někde jinde. Je to jenom nápad!! :palec:

Když tam budeš vyčisti i kostřící body pod baterkou a na motoru.

post-3362-1280098435_thumb.png

Odkaz ke komentáři

Tak jsem dnes prostříkal ty kontakty a zdáli se mi v pohodě,ale vyndal jsem baterku a box s filtrem a přišel jsem na to že mi asi teče ta věc na obrázku (je možné,podle ETKY, že to je Kombinovaný ventil N112---06A 131 102 F,byla celá od oleje,nemůže to být tím?A ještě jsem koukal že když jsem oddělal ten box s filtrem tak jsem koukal a jak vede ven do blatníku tak jsem měl to těsnění na půl oddělané a to odvětrávání co vede tou malou rourou tak také netěsnilo(ten držák se mi minule zničil a jen jsem to přidělal izolačkou) to tím ale asi nebude?Díky

post-135-1280261243_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...