šulda Odesláno Říjen 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 22, 2015 Tak mám doufám zase na 25let od chlupatejch neřádů pokoj :) První foto před srnou a druhý po srně, hledejte dva rozdíly :) Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Říjen 22, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2015 parádní změna za kolik si je sehnal? Odkaz ke komentáři
Lukas178 Odesláno Říjen 22, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2015 Je to poznat , že to svíti líp? Taky nad tim přemýšlím. Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Říjen 22, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2015 svitit lip to asi nejak znatelne nebude si myslim, kazdopadne vzhledove je to uplne nekde jinde :) Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Říjen 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 22, 2015 (upraveno) Chtěl sem kupovat nový ale naskytly se tyhle ve velmi dobrým stavu a vyšly mě na 2400,-kč. Svítí to líp. Někdo říká že jsou halogeny s čočkou horší jak klasika a někdo zase naopak. To světlo je takový celistvý, líp směrovaný a vidím víc do strany. Vzhled i manželka pochválila :) Ta druhá změna je že sem tentokrát na masku nepoužil lak ;) Upraveno Říjen 22, 2015 uživatelem šulda Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Říjen 22, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2015 já si nemůžu pomoct, ale tahle "pošťácká" modrá octávce hrozně sluší, s těma čočkama a černou maskou je to krásné Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Říjen 22, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2015 Pekná zmena :) Za mňa svietivosť čočiek je lepšia ako s parabolami...Ako písal šulda svietia lepšie do strán,svetlo je lepšie nasmerované Hneď ako som nahodil šošovky miesto parabol,tak ujo hneď povedal že som to nemal robiť,že za dažďa je s nimi horšia svietivosť... Neviem či sa mi to len zdá,ale je to podľa mňa trošku horšie. Ale tak všeobecne za dažďa po tme je viditeľnosť dosť na prd... Na šošovkách sa mi ale neskutočne páči to farebné spektrum Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Říjen 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 22, 2015 Už sem s nima za deště jel a ta viditelnost není nijak dramaticky horší, podle mě je to na stejný úrovni a hodně udělají žárovky. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky