Přejít na obsah

Malé velké výročí

Luke288

Doporučené příspěvky

Chlapci nepřeháníte to trochu, jezdíval jsem do Chorvatska Feldou a vždy v poho. Octavkou už několikrát v Alpách a Holandsku a nikdy žádnej problém. Jo za to s firemním Focusem jsem zůstal v Rakousku u pumpy, totálně klekla baterka (na to jsem přišel až doma), naštěstí to šlo roztlačit.

Odkaz ke komentáři

myslím, žes nepochopil o čem tu píšeme...tady jde ruku v ruce stáří auta, nájezd km, je rozdíl jezdit po Praze a po nějaký dědině a vůbec nejde o to jestli je to oktávka, felicie nebo mercedes...

když budu mít oktávku 10let starou s 90tis km tak je to o něčem jiným než když ročně napálíš třeba 70-80tis km...pak je to auto téměř odepsaný klidně po 3-4letech...

Odkaz ke komentáři

ty felicie byly holt kvalitnejsi, jde mi o to ze kdyz vypadnu mimo CR nemuzu si dovolit zustat nekde o tri dny dyl protoze auto dostalo kramy, a v CR jsem z tech lidi co ma auto na to, aby mu vydelavalo a ne jen na to abych nemusel mastnou tyci do prace (zacoz jsem mu neskonale vdecen) prijit o auto na vic jak den je problem a sice je v zaloze HTP utrpeni ale to zase aby clovek nesel ani spat aby to vsechno zvladl.

Odkaz ke komentáři

Ol@f: Jsme na tom s autem a postojem k autu naprosto stejně.. je to jak kdybych to psal já.. až na to že tu záložní Haťapku nemám....

mastnou tyčí.... :D :smich: Fantastická hláška, ještě nikdy jsem neslyšel...

------------------------------------------------------------------------------

Ol@f: pujdes do 1.8TSI nebo zkusis 2.0 TDI CR ?

Bude muset jít do 2.0 TDI CR...... 1,8TSI není na kluky... :smich:

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 5 měsíců později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...