Přejít na obsah

VW Golf TDI GT

Dakie

Doporučené příspěvky

minulej pátek jsem vyměnil ložiska zadní nápravy :angry: práce na 2 hodinky.. a včera mi praskla hadice na vodu, takže voda komplet out :-/ stalo se to 9km před barákem, takže jsem zavolal známému, kterej mě odtáhnul k sobě do garáže.. dnes objednal díly, budou v pondělí - bohužel je to z VW, jinde se to sehnat nedá :-/ a ještě mi přestalo fungovat servo cestou do Č. Budějovic, tak jsem myslel, že budu kupovat novou servopumpu ale nakonec se jen povolil šroub na servu, když napínali klíňák a proto servo nefungovalo.. jooo, když se daří, tak se daří...

DSC01297.JPG

DSC01296.JPG

DSC01295.JPG

DSC01293.JPG

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
Aha, no ja totiž řeším jaký komponenty na přední brzdy aby to brzdiloo trochu líp tak se ptám kde můžu :huh:

chtěl jsem Zimmermanny, ale bohužel ty zadní kotouče na G3ku nevyrábí :D Docela se divím, protože G3 je dost rozšířený auto i v dnešní době.. A proto mě i zaráží ta cena za samotný kotouče :-/

Houmik: píšu SZ ;)

Odkaz ke komentáři

Peťo, kurňa to je ale práce a práce na Golfíkovi 8-o

Ale zase si to děláš sám, já na toto tolik odvahy nemám :huh:

Jinak co se týče preferuji hlavně lepší kotouče a desky ve stejným rozměru, abych nezvedal podíl neodpružené hmoty. Kola na Fabii jsou už tak dost těžký ...

.:M:.

Odkaz ke komentáři

u hasičů jsem, ale potřebuji spíš menší průměr hadice než větší :lool:

jinak jelikož jsem měl od srny rozlomenou masku, tak včera objednaná nová a k tomu jsem vzal vosk od Meguiars na leštěný kolečka :angry:

nakonec jsem ještě přiobjednal dorazy na zadní tlumiče :angry:

PICT41025.jpg

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...