jirka3 Odesláno Říjen 26, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2010 to je spíš srdcová záležitost Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 26, 2010 tak tak :) když jsem si to všechno spočítal, tak bych za to už měl OI TDI combi v trošku lepší výbavě.. ale co, na tu ještě přijde řada, nebo rovnou skočíme na OII Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Říjen 26, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2010 tak ja myslim, ze krome kufru o moc neprichazis, ne? oproti OI Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 26, 2010 pořád mám lepší jízdní vlastnosti bez převisů :D sice s horší technologií, ale sedí to líp no a jinak kufr a climatronic sou věci, co mi chybí :) takže v podstatě maličkosti :P Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Říjen 26, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2010 tak jsem to konecne precetl vsehno co se delo od posledni moje navstevy a musim rict ze to delas poradne. pekne moc pekne auticko, barva super, motor super, golf III mam rad. Jenom co jsem nepochopil jake narazniky cekas? Co ma byt neco aftermarket nebo nejakej origo dil? A jakej vnitrek bude? Seriofka nebo take upravovany? Pokud smim doporucit dak z GTI nebo GT modelu. A kola k tve barve jednoznacne ty z GTI edition modelu 5x100 co byly ukazany driv na tom stribrnem golfiku. To potom bude krasnejsi jak tovarni akcni GTI model Jen tak pokracuj, liby se my ze negdo upravuje i ty starsi modely a ne jenom octafky :) :D Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 27, 2010 díky za pochvalu čekám na originál zahlazený nárazníky v barvě :( kola už jsou jasný, koupil jsem 7,5 a 9x16" ET 15 a ET 25 límcáky a ty měnit nebudu B) ještě se musí teda upravit vnitřní lemy aby kola neškrtaly a budu moct jít úplně dolů ;) takhle mám sice stavitelnej podvozek ale vejškově jsem nahoře... :-/ jinak mám rozteč 4x100 a měnit se nebude ;) introš bude nejspíš alá GIV :D Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 27, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2010 Pěkné pane držím palce ať vše dopadne dobře hooodně jsi zamakal B) B) :o Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Říjen 27, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2010 no super za ten intros, pokud tim ne myslis aj palubku Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2010 Romane díky B) je na něm fakt kus dobře odvedené práce MfM: nn, palubka zůstane zachována, možná jí jen potáhneme koženkou a nebo seženu nějakou zachovalejší B) Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Říjen 28, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2010 no super. Co takhle palubka z golfu IV cabrio ? Ona je takova pogumovana, je takova prijemna na dotyk a jeste se nemusi srat s potahovanim! Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2010 čoveče, tu sem ještě neviděl v reálu.. uvidíme, jestli se někde sežene za dobrý penízky Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Říjen 28, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2010 http://volkswagen.sbazar.cz/vw-golf-iv-cab...y-o4473988.html mrkini se na todle. A to ne jenom palubku, pokud bys nasel sedacky z generation modelu - njam njam :) Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2010 sedačky bych chtěl polosporty z GIV případně z Leona Top Sport :P ale rozhodně látku, ne kůži a ta palubka je úplně stejná jako mám :) Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Říjen 29, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2010 no nerekl bych, vzhledove je stejna ale materialem jina Na tech fotkach se to spatne vidi, pokud najdu nejakou lepsi foto hodim je sem. Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 dnešní práce: vyměněny přední světla + seštelování v servisu, odstraněn rámeček zadní RZ a doplněna řadička z Fabie, seštelování lanovodů ruční brzdy ale světla asi dlouho nezůstanou, nějak mi tam nepasujou. Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Listopad 7, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 (upraveno) cece ty predni i ty zatmaveny zadni mi pripadaji jako tuzing... co treba jenom zatmavit nefunkcni casti paraboly? a nebo hodit predek z venta Upraveno Listopad 7, 2010 uživatelem kubiik Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 twe, zadní zatmavený lampy jsou originál GTI, výrobce Hella, atest.. až k tomu budou fólie na oknech, zas to bude vypadat jinak.. a přední tuzingový jsou, taky sem psal, že bych je nejradši vyměnil za originál 2paraboly zatmavený.. vento front ani náhodou, mám golfa, ne vento Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Listopad 7, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 hmm hmm nic moc ty světla to je pravda :) ty z tý bílý G3 by byly best Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2010 nějak takhle no Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Listopad 8, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2010 pekne jsi stim zase peto hejbnul, ale ty svetla ze me NE!!!! dej tam ty co sem daval kubiik a kdyztak zatmavit jak pise nefunkcni plochy, ale ten predek z venta je masakr!!!!!! Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Prosinec 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2010 tak se jezdí v zimě Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Prosinec 5, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2010 co si vezl? koule na sněhuláka? Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Prosinec 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2010 nn, to je takhle snížený pouze podvozkem Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Prosinec 5, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2010 to je divný jak ta řiť leží na zemi Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Prosinec 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2010 to byla jen zkouška, jak moc to půjde položit no a od tý doby jsem se k autu nedostal.. snad se mi podaří ho v tejdnu zvednout ;) Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Prosinec 7, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2010 už to zase taje ... nech to tak ;) Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Prosinec 7, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2010 Sem se tím vezl a je to jako bys seděl skoro na zemi ;) Ale podvozek tlumí až moc dobře, to jsem nečekal ... Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Prosinec 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2010 už to zase taje ... nech to tak ;) ještě abych se poopravil, tak mi tam zbyly asi 3cm závitu takže až nadoraz to ještě není Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Prosinec 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2010 Sem se tím vezl a je to jako bys seděl skoro na zemi ;)Ale podvozek tlumí až moc dobře, to jsem nečekal ... jj, krásně se do toho nasedá, viď? Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Prosinec 7, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2010 ale vypadá to hrozně Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky