Čikouny Odesláno Červenec 31, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2010 Octavku jsem kupil zhruba pred 2 rokama a uz na ni probleho dost mensich i vetsich oprav a uprav. je to rok 2002 a ma nejeto necelych 190 tkm. kola jsou dvojdilna bbs 16" s pneu 225/55. rs naraznik s mlhovkama z OII. k origo xenonum sem se jeste nedostal ,tak tam jsou 3 hid xenon sady a viditelnost v noci je opravdu vyborna :-) .vyplne dveri jsou potazene kuzi, strikle dekory+ nejake drobnosti do bravy vozu. v nejblizsi dobe se ji budu zbavovat z duvodu porizeni OII RS Takze se pokusim napsat neco rozsahlejsiho o moji octave. mam v ni motor tdi 81 kw upraveny od sportmotoru na 103 kw. (puvodne ahf , ted myslim ze asv) , motorem sem mel vetsi problemy. nejdriv mi praskl pritlacak u dvouhmoty,takze tam sla komplet nova jednohmota, jenomze borec co mi to dodaval, mi dal jinou tloustku lamely a kdyz sem vyslap spojku ,tak mi vypinaci paka drhla o pritlacak. takze prevodovka sla o5 ven , dala se jina lamela a vse bylo ok. v motoru byly slyset hydrostely na ktere byla planovana vymena s rozvodama a zhuba tak 1000 km pred vymenou mi jeden hydrostel prasknul a odnesla to hlava a vacka. nad origo novyma dilama sem ani nepremyslel ,tak motor dostal hlavu z vrakoviste, nove rozvody, olej a jeste dalsich par drobnosti cca za 18 000. vse fungovalo tak jak ma,akorat motor zacal kourit a po 1500 km mi spadnul ventil ,takze znova hlava a pist K.O. to uz sem neustal ,takze sem sehnal jiny, novejsi motor s najetymi 110 tkm, prehazel na nej rozvody atd. O5 vse fungovalo tak jak ma az na to ze po dalsich zhruba 1500 km za za mnou objevila husta bila doslova mlha, motor ztratil vykon a kdyz sem zastavoval ,tak bylo slyset jak lopatky turba drhnou o stenu,takze predemnou bylo shaneni noveho turba+ montaz. vse probehlo v pohode, protoze uz kazdou opravu znam skoro nazpamet a ted jezdim bez problemu a se slusnou spotrebou i pod 4,5l (kdyz se hodne snazim) to bude o motoru radsi vsechno (krome vymeny cidla teploty a nejakych malickosti sem snad na nic nezapomnel) kola jsou na aute udajne z nejakeho gti golfa .? puvodne byly stribrne a jsou to dvojdilne bbs 16" koupil sem je z duvodu priznive ceny a kompletni renovace (nejake 17" ,nebo 18" by byly lepsi ,ale za jednou tak vetsi cenu a vzhledem k tomu ze sem jeste nedavno byl na skole ,tak sem si to nemohl dovolit) co se tyce pneu 225 ,tak na ty byla 40 % sleva pres kamarada. ted jsem delal jeste cervene brzdice ,ale zatim nemam zadne foto. Exterier. naraznik rs a stejne tak i mlhovky OII mam ze servisu skoda kde jsem byl na praxi jako klempir (takze tam byla lehka prasklina a pres pojistovnu dostal majitel novy a ja mam opraveny na aute :-) nechal sem dat do laku i listy narazniku, sehnal sem prave doluhe zrcadlo a masku milotec. strhal sem listy ze dveri , ktere se mi nechtelo kupovat nove a nechavat je lakovat. co se tyce toho kridla vzadu ,tak nekomu se libi ,nekomu ne, ma ho skoro kazda druha octa ,ale me se proste libi. jeste sem chtel strisku na okno ,ale nevim jak by to vypadalo. folie na aute jsou uz od predchoziho majitele. dale tam jsou zatmavena zadni svetla + par dalsich drobnosti interier. puvodne mel byt bezovy z LaK ,ale nesehnal sem ho ,tak sem alespon potahl hadr ve dverich kuzi podobne barvy a nastrikal ruzne ramecky a hladke plasty do barvy vozu nevim co vam sem jeste napsat. asi by to taky chtelo dodat ze je to vybava elegance a to je o tehle octave zatim vsechno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červenec 31, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2010 další zlatá oktule mezi námi vítej já bych sundala to křídlo vzadu.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 31, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2010 za HID sady teda veliky minus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červenec 31, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2010 Moc zajimava octa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červenec 31, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2010 Tož pěkná zlatuše ,interier i exterier je za 1* ale za tu HID sadu bych vraždil to na autě nemá co dělat! Jinak, mnohošťastných km se ,,zlatuší"! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Červenec 31, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2010 Vítej mezi námi ,ten interier je překvapivě hezký,takový zajímavý,to křídlo bych sundal,nesedí ke zbytku auta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Červenec 31, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2010 Barva je zajímavě pěkná,interiér taky.At slouží dále jinému.Trochu pozdě jí ale představuješ.............když prodáváš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Červenec 31, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2010 Zdravym. pekna octa, krasna barva, ale k takove barve vetsi cerna kola by padla o hodne lepe. Prosim Te napis co jsi docilil s montazy tech "balonu" 225/55? Vzhledove to ne sedi, zakriva to kola, auto plave az moc. Jinak super. Kridlo se my vdzy ibilo, akorat to chce trosku drsnejsi exterier, tady to nejak moc strci, ale jak pokazde rikam, chlavne ze se majitelovy (Tobe) liby. Do toho introse by tedka padly sedacky z Nature akcniho modelu, cerna se zlatym stredem. K tem HID-kam nemam nazor, ja porizoval origo jenom proto abych ne oslnoval ostatny a pekne mne ta srandicka vysla, a svitivost urcite nemam jako Ty s tema HID-kama ale ted bych urcite sel do kvalitnih HID-ek s dobrim serizenim svetel. Gdyz nekomu nevady ze mne oslnuje s spatne serizenyma svetlama, tak proc bych ja mnel dbat na to? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Piar Odesláno Červenec 31, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2010 Celkom pekny kusok i to kridlo je fajn ale nie je tu popisane aky motor iba tu je moja octavia,ale podla zadnych kotucov,1.8 T moc lidi nema,tak to asi bude 1.9 tdi 81kw ze?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červenec 31, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2010 vsak to ma nahore v nadpise jinak krasny kola.... akorat by to chtelo 205 nebo 215 gumu :Paůec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Piar Odesláno Červenec 31, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2010 A jo ,sorac 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Čikouny Odesláno Červenec 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2010 Diky vsem za pozitivni komenty, casem dodam dalsi fota + nejakou historii vozidla a duvody proc na nem jsou zrovna takove veci co tam jsou :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 31, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2010 jak si resil IC, kdyz mas tyhle mlhovky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Srpen 1, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2010 (upraveno) K tem HID-kam nemam nazor, ja porizoval origo jenom proto abych ne oslnoval ostatny a pekne mne ta srandicka vysla, a svitivost urcite nemam jako Ty s tema HID-kama ale ted bych urcite sel do kvalitnih HID-ek s dobrim serizenim svetel. Gdyz nekomu nevady ze mne oslnuje s spatne serizenyma svetlama, tak proc bych ja mnel dbat na to? MfM:Pokud to bereš takto jak popisuješ tak si dovolím s tebou nesouhlasit!! Blbě seřízená světla je velmi rozšířený nešvar ale ani nejhůř svítící světla neoslní tak jako HID sada a vítám že policie už za tyto sady bere techničáky a dává mastné pokuty................ Čikouny:ten vnitřek je vážně gůůůt...a fofrklacek je luxus......kola jsou pěkný hned bych je na svoji šedivku nazul!! Upraveno Srpen 1, 2010 uživatelem Živočich7007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Srpen 1, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2010 dobrá anabáze s motorem,doufám,že tohle mě nikdy nepotká ..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Srpen 1, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2010 Vítej, ať slouží... a ta barva je prostě super :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Srpen 1, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2010 Vítej,ať slouží... a ta barva je prostě super :D JJ zlatá je prostě super!!! ;) Hele nezáviď mu zlatou stříbro je taky dobréé :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Srpen 1, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2010 Však jsem chtěl původně napsat : Barva je super ( ale stříbro je stříbro :D ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Srpen 1, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2010 Však jsem chtěl původně napsat : Barva je super ( ale stříbro je stříbro :D ) Mne tato barva dostává a když jsem ji poprvé viděl na kombíku ........láska na první pohled! No a mám šedivku! Ale kolega ji ma fajnou,i to křídlo k ni jde ;) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Srpen 1, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2010 vždyt je to jak věšák na prádlo... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Srpen 1, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2010 vždyt je to jak věšák na prádlo... ;) mne to jak věšák nepřipadá,snad kdyby tam byly tanga tak možná :D Ne vážně mě se to líbí :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Srpen 1, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2010 ..je to jen můj názor..tak sorry 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Srpen 1, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2010 ..je to jen můj názor..tak sorry No nic se neděje Žany ;) teda doufám že se nic neděje :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Čikouny Odesláno Srpen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2010 IC je reseny trosku poupravenym plastem pred nim, H.I.D-ky jsem poridil za par korun (mam tam 3 sady) s tim ze jezdim na mlhovky a vidim s nima v pohode a nikoho neoslnuju, na potkavacky uz je to horsi,ale kdyz je stahnu dolu ,tak je to ok a kdyz tam hodim dalky + oboje mlhovky ,tak je to jak kdyz jedu za dne. a origo xenony by vysli ,tak na 15 000,- ? a navic nejaky dodelavani naklonovejch senzoru , kabelaze atd. . . a to kridlo sem koupil tim stylem ze sem sel v nejakym shopu a proste sem ho tam videl ,tak sem ho koupil a podle myho nazoru to nevypada spatne, treba k nejakejm jinejm barvam mi to taky nesedi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Srpen 1, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2010 máš recht kolego hlavně to musí dělat radost tobě!! Za mne křídlo gůůt,ale ty HID ky ;) já vím už mlčím :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Noac Odesláno Srpen 2, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2010 Hezká octa, jak uz tu bylo receny, kazdy ma jiny vkus, kazdy by si jí udělal trochu jinak, hlavně, že máš ty zní radost. Já bych dal větší kola. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Srpen 2, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2010 Chuss tak te tu viitam! :D Trochu me sere, ze uz tu jsou 3 zlaty octy a z toho prave 2 lifty :D ale co se da delat Jinak tu buurtackou masku bych vymenil hned za origo.. S HIDkama v mlhach nemam problem, ty neoslnujou, ptz jdou pres cocku a sviti na zem Dlouho jsem resil, jestli lakovat listy do zlaty nebo nechat cerny, ale jsem moc rad, ze jsem zustal u cerny.. ;) Jinak, je super ze si zazdil IC mlhovkou, aspon si uz ze me nebude nikdo delat prdel, ze mam malou diru na IC A ty kozeny vyplne v tech dverich jsou moc pekny! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.