Přejít na obsah

Výměna rozvoďáku O1.

Guest Vojta99

Doporučené příspěvky

Guest Vojta99

Nedávno jsem koupil O1 combi Tour, r.v 2006 v bazaru, má najeto kolem 100 000 km. Není mi jasné kdy se má měnit rozvoďák. V servisní knížce nebyla psána výměna, i když prohlídka byla kolem 87tis. km? Po 90tis., nebo po 120 tis.? Nebo radši pro jistotu vyměnit? Díky za informace

Odkaz ke komentáři
tak jako kdyz to ma servisku, tak by to ty rozvody mit melo, ale v dnesni dobe "zarucene pravych" servisnich knizek bych ty rozvody radsi udelal. neni to tolik penez a budes mit jistotu... ale pokud je to servisovany v servise ktery znas tak bych se tam zajel poptat...

Jak řekl Vojta99, hned po koupi udělat rozvody a to u každého auta, protože jistota je jistota .. nikdo ti asi neřekne pravdu kdy to bylo udělaný..

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...
V kazdym autorizaku maji auto zavedeny, kde se eviduje cokoli, co kdy prodelalo.. Nebal bych se tam zavolat a podle VIN si nechat vyjet historii ukonu. Kdyby ty rozvody byly hotovy, tak mas o starost mene.

No vidis, tak to je pro me novej poznatek, tedy kdyz jsem z pardubic a zajedu treba do autoprodeje Dryml v Rosicich, vyjedou mi ten seznam?a co to stoji?

mimochodem jsem ted tady na foru ztravil 4hodiny hledanim a kdybych kupoval rozvody, asi je teda vemu od SEBY, nebo mam zkouset ty OBautodily?Ale maj tam tech rozvodovejch sad na 1.9TDi 81kW vic a ja jsem z toho zmatenej :P ..na druhou stranu majitel me zna, uz jsem mu udelal ksefty na stodvacitku tak za 30 000 :huh:

Odkaz ke komentáři

Co se týče té společné evidence, tak ta je spíš až pro novější auta (poznatek přijímacího technika), moje tam nenašli. Respektive nenašli žádný servisní úkon a jediný vypsaný záznam byl stav KM, ale bez jakého koliv jiného údaje a taky neodpovídal relitě. Nehledě na to, že když jsem volal do pražského škodováckého servisu, kde auto bylo koupené a poté 3 roky servisované, tak mě nahlásili takové opravy a údržbu až mě brali mdloby, a poté co jsem jim řekl o jaké auto se přesně jedná, tak mě informovali, že se spletli, že mají dvě různé škodovky Superb a Octavii, kdy u nich zaměnili VINka, jelikož to patřilo jednomu majiteli na firmu. Tak se v tom pak vyznejte.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...