Guest Vojta99 Odesláno Srpen 1, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2010 Nedávno jsem koupil O1 combi Tour, r.v 2006 v bazaru, má najeto kolem 100 000 km. Není mi jasné kdy se má měnit rozvoďák. V servisní knížce nebyla psána výměna, i když prohlídka byla kolem 87tis. km? Po 90tis., nebo po 120 tis.? Nebo radši pro jistotu vyměnit? Díky za informace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Srpen 1, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2010 tak rozvody by mely byt v 90 tis. takze bych radsi udelal komplet rozvody a mas klid... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Vojta99 Odesláno Srpen 1, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2010 Díky za odpověď, mám stejný názor, nekoukat do papírů, a po koupit to udělat a bude pokoj a nebudu se muset bát, že mi to někdy praskne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Srpen 1, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2010 tak jako kdyz to ma servisku, tak by to ty rozvody mit melo, ale v dnesni dobe "zarucene pravych" servisnich knizek bych ty rozvody radsi udelal. neni to tolik penez a budes mit jistotu... ale pokud je to servisovany v servise ktery znas tak bych se tam zajel poptat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest authoR Odesláno Srpen 2, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2010 tak jako kdyz to ma servisku, tak by to ty rozvody mit melo, ale v dnesni dobe "zarucene pravych" servisnich knizek bych ty rozvody radsi udelal. neni to tolik penez a budes mit jistotu... ale pokud je to servisovany v servise ktery znas tak bych se tam zajel poptat... Jak řekl Vojta99, hned po koupi udělat rozvody a to u každého auta, protože jistota je jistota .. nikdo ti asi neřekne pravdu kdy to bylo udělaný.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
i.n.s.o.m.n.i.a Odesláno Říjen 24, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2010 A na kolik ty rozvody vyjdou? koupil jsem auto z bazaru a bez servisky, napsanejch ma 180tisic, takze predpokladam, ze jednou to ma za sebou, ale tak jako tak bych je mel asi co nejdriv nechat udelat, ze?jen je problem s financema A btw da se nekde zjistit skutecnej pocet najetych km..? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fly Odesláno Říjen 24, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2010 V kazdym autorizaku maji auto zavedeny, kde se eviduje cokoli, co kdy prodelalo.. Nebal bych se tam zavolat a podle VIN si nechat vyjet historii ukonu. Kdyby ty rozvody byly hotovy, tak mas o starost mene. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
i.n.s.o.m.n.i.a Odesláno Říjen 24, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2010 V kazdym autorizaku maji auto zavedeny, kde se eviduje cokoli, co kdy prodelalo.. Nebal bych se tam zavolat a podle VIN si nechat vyjet historii ukonu. Kdyby ty rozvody byly hotovy, tak mas o starost mene. No vidis, tak to je pro me novej poznatek, tedy kdyz jsem z pardubic a zajedu treba do autoprodeje Dryml v Rosicich, vyjedou mi ten seznam?a co to stoji? mimochodem jsem ted tady na foru ztravil 4hodiny hledanim a kdybych kupoval rozvody, asi je teda vemu od SEBY, nebo mam zkouset ty OBautodily?Ale maj tam tech rozvodovejch sad na 1.9TDi 81kW vic a ja jsem z toho zmatenej :P ..na druhou stranu majitel me zna, uz jsem mu udelal ksefty na stodvacitku tak za 30 000 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blizard Odesláno Říjen 24, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2010 Co se týče té společné evidence, tak ta je spíš až pro novější auta (poznatek přijímacího technika), moje tam nenašli. Respektive nenašli žádný servisní úkon a jediný vypsaný záznam byl stav KM, ale bez jakého koliv jiného údaje a taky neodpovídal relitě. Nehledě na to, že když jsem volal do pražského škodováckého servisu, kde auto bylo koupené a poté 3 roky servisované, tak mě nahlásili takové opravy a údržbu až mě brali mdloby, a poté co jsem jim řekl o jaké auto se přesně jedná, tak mě informovali, že se spletli, že mají dvě různé škodovky Superb a Octavii, kdy u nich zaměnili VINka, jelikož to patřilo jednomu majiteli na firmu. Tak se v tom pak vyznejte. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
i.n.s.o.m.n.i.a Odesláno Říjen 26, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2010 Noo, tak to je uzasnej bordel teda :) .. Kur.. ja bych jen nerad, abych vymenoval zdrave rozvody 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Říjen 26, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2010 na rozvodech snad ještě nikdo nikdy neušetřil :) doporučím, pokud si nejsi jistý - vyměnit ! já měl štěstí na prodávajícího, mám dokonce faktury z autorizovaného servisu, kde je i datum, stav km, vin apod. takže já až v létě cca 0 Citovat Odkaz ke komentáři
i.n.s.o.m.n.i.a Odesláno Říjen 26, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2010 njn, uz to tak vypada..prakticky posledni moznosti bude, jestli mi na autorizovanym servisu nebudou schopny dohledat jejich vymenu a jinak to teda musim nechat udelat, no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.