Guest Noac Odesláno Srpen 26, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2010 no akorát po umytí, ale z blízka už to takovej luxus není, musim to nechat rozleštit a zamatlat nějaký škrábance, ale to asi až po zimě, teď už to asi nemá cenu Taky si myslím i když já to před zimou pastuju a leští, aby to na sobě mělo alespoň malou ochranu proti bordelu, dělám to vždy na jaře a na podzim a když je třeba tak v létě. Koupil jsem si na to leštičku, ale stejně bolí ruce jak prase... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
funaki Odesláno Srpen 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 27, 2010 jo tak to já to dělám pěkně ručo fučo, ono na tý černý je vidět všechno, teď chci zkusit nějakou lepší leštěnku a uvidíme ale pak stejně nechat strojově rozleštit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Noac Odesláno Srpen 27, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2010 jo tak to já to dělám pěkně ručo fučo, ono na tý černý je vidět všechno, teď chci zkusit nějakou lepší leštěnku a uvidíme ale pak stejně nechat strojově rozleštit Taky jsem to tak dělal a některý místa musím, ale tou leštící mašinkou je to super a lépe to vyleští. Stála asi 600, neříkám, že je to nějaká kvalita, ale na to domácí leštění je to dobrý. Já mám přímo na octu ve stříbrný barvě, hezky schová některý škrábance, ale časem taky bych chtěl něco vyzkoušet... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
funaki Odesláno Srpen 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 27, 2010 tak já zkusim napsat ježíškovi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
funaki Odesláno Září 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2010 Tak jsem se dneska konečně dostal k tomu abych šel zapsat ty kola, byl jsem na technický, tam na mě nejdřív civěli jak kdybych spadl z marsu ale nakonec mi ten TL potvrdily. Tak jsem jel na dopravku a tam ta slepice za okýnkem čuměla jak puk, tak se radila s kolegyní vedle a ta mi řekla že musím mít pootvrzení od výrobce VOZIDLA, tak jsem jí řekl že nemusim, a ona že se se mnou hádat nebude že má svý práce dost a že mám přijít ve čtvrtek až tam budou technici, ochota jak prase fakt. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 14, 2010 Sdílet Odesláno Září 14, 2010 kráva.. takhle to chodí snad všude, pokud nemáš známý :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Září 14, 2010 Sdílet Odesláno Září 14, 2010 To je byrokracie jako krava, ale cemu se divit, ja zas kvuli jednomu namyslenymu blbeckovi delal technickou natrikrat. Vsichni hrozne dulezity. Kazdopadne tenhle pribeh neslysim rad, protoze taky hodlam zapisovat kola do TP, to bude zas zazitek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
funaki Odesláno Září 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2010 Tak to ti držim palce, nejhorší je že ty kachny co tam seděj vědí kulový a ty máš pak akorát s tím problémy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
funaki Odesláno Listopad 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2010 Tak včera okta u mě oslavila jeden rok, k narozeninám dostane volant z OII RS a řadičku ze Supa poslední fotka na letňákách s menší upravou tváře + fotka po koupi, myslím že za ten rok jsem nějakou tu práci na ní udělal, už aby bylo zase jaro ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 1, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2010 udělal si na ní dost práce ;) ještě by chtěla dát dolů a bude to krása :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
funaki Odesláno Listopad 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2010 Jo to půjde určitě hned na jaře, já chtěl už teď před zimou ale než jsem se k tomu dostal tak byl říjen a to jsem si řikal že na zimu už to nemá cenu, tak teď budu zatim šetřit prachy a na jaře toho chci zase hodně, podvozek, sedačky a asi xenony 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Listopad 1, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2010 moc krasnej kombik ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
funaki Odesláno Listopad 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2010 děkuji ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Listopad 1, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2010 krasne si ho spravil za ten rok chvalim :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Listopad 4, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2010 fakt pěkná pane ve středu jsem ti malinko poslintával nad kolama...holt budu to muset taky nějak pořešit na příští léto :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 5, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2010 Taky chválím. Já tu černou prostě žeru... ;-) Monty: Kdyby jsi chtěl tak budou na prodej moje kola. Ale až tak za 14 dní nejdříve ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
funaki Odesláno Listopad 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 Děkuji kucí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 Moc pěkné, nad kterým podvozkem uvažuješ nakonec ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
funaki Odesláno Listopad 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 asi nad tím KW, ale podle peněz možná že bych šel i do HP, ale chci toho ještě moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bad_messiah Odesláno Listopad 7, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 Dik, hlavně aby byly prachy a auto vydrželo, a hlavně abych jednou nepřišel a nezjistil že je fuč No to je moj problém, bojím sa investovať aby mi ju niekto nečmajznul...už mi pri baráku vypytvali služobnú O II face (airbag, vaha vzduchu s komplet sáním a obe svetla...hajzli). Máš peknú octávku, chcem sa ťa spýtať akú máš skúsenosť s anténou? chcel bych ju tiež, ale bojím sa že mi klesne sila signálu...nakoľko neorigo, dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
funaki Odesláno Listopad 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 no vzhledem k tomu že tam nemám zapojený napájení tak chytám jen místní stanici , ještě jsem se nedokopal zapojit to ale i na stránkách kde jsem ji kupoval psali, že je příjem slabší, ale já rádio stejně moc neposlouchám takže mi to nějak moc nevadí, já ji hlavně chtěl protože ten prut mi drhnul o křídlo když jsem otevíral kufr http://www.stualarm.cz/produkt/67551-stres...m-fm-antena-mb/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
funaki Odesláno Březen 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 (upraveno) facelift II:) Upraveno Březen 28, 2011 uživatelem funaki 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Březen 28, 2011 Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 Pěkně...co se stalo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
funaki Odesláno Březen 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 Kámoš to do mě napálil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 28, 2011 Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 kamaradi jsou nekdy k nezaplaceni no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 28, 2011 Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 TAK TO ZAMRZÍ. A CO BAGY ? STŘELILY VEN ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
funaki Odesláno Březen 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2011 (upraveno) Na štěstí ne, asi se dobře trefil, on mi původně mířil na kolo (neviděl mě přes zaparkovaný auta),letěl jak vocas a na poslední chvíli to stočil, že sse svezl po předku. Aspoň když vystačej prachy předělám na xenony Upraveno Březen 29, 2011 uživatelem funaki 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Březen 29, 2011 Sdílet Odesláno Březen 29, 2011 jak napalil nerozumim...bozee 0 Citovat Odkaz ke komentáři
funaki Odesláno Březen 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2011 vylít za autama, letěl jak kanec, neviděl mě a už to bylo no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Březen 31, 2011 Sdílet Odesláno Březen 31, 2011 hele Ondro nebyl to jeden z těch co s tebou přijel na sraz k letišti? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.