Přejít na obsah

Černej kombajn

Doporučené příspěvky

no akorát po umytí, ale z blízka už to takovej luxus není, musim to nechat rozleštit a zamatlat nějaký škrábance, ale to asi až po zimě, teď už to asi nemá cenu

Taky si myslím i když já to před zimou pastuju a leští, aby to na sobě mělo alespoň malou ochranu proti bordelu, dělám to vždy na jaře a na podzim a když je třeba tak v létě. Koupil jsem si na to leštičku, ale stejně bolí ruce jak prase...

Odkaz ke komentáři
jo tak to já to dělám pěkně ručo fučo, ono na tý černý je vidět všechno, teď chci zkusit nějakou lepší leštěnku a uvidíme ale pak stejně nechat strojově rozleštit

Taky jsem to tak dělal a některý místa musím, ale tou leštící mašinkou je to super a lépe to vyleští. Stála asi 600, neříkám, že je to nějaká kvalita, ale na to domácí leštění je to dobrý. Já mám přímo na octu ve stříbrný barvě, hezky schová některý škrábance, ale časem taky bych chtěl něco vyzkoušet...

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Tak jsem se dneska konečně dostal k tomu abych šel zapsat ty kola, byl jsem na technický, tam na mě nejdřív civěli jak kdybych spadl z marsu ale nakonec mi ten TL potvrdily. Tak jsem jel na dopravku a tam ta slepice za okýnkem čuměla jak puk, tak se radila s kolegyní vedle a ta mi řekla že musím mít pootvrzení od výrobce VOZIDLA, tak jsem jí řekl že nemusim, a ona že se se mnou hádat nebude že má svý práce dost a že mám přijít ve čtvrtek až tam budou technici, ochota jak prase fakt.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
Dik, hlavně aby byly prachy a auto vydrželo, a hlavně abych jednou nepřišel a nezjistil že je fuč :palec:

No to je moj problém, bojím sa investovať aby mi ju niekto nečmajznul...už mi pri baráku vypytvali služobnú O II face (airbag, vaha vzduchu s komplet sáním a obe svetla...hajzli). Máš peknú octávku, chcem sa ťa spýtať akú máš skúsenosť s anténou? chcel bych ju tiež, ale bojím sa že mi klesne sila signálu...nakoľko neorigo, dík

Odkaz ke komentáři

no vzhledem k tomu že tam nemám zapojený napájení tak chytám jen místní stanici :palec: , ještě jsem se nedokopal zapojit to ale i na stránkách kde jsem ji kupoval psali, že je příjem slabší, ale já rádio stejně moc neposlouchám takže mi to nějak moc nevadí, já ji hlavně chtěl protože ten prut mi drhnul o křídlo když jsem otevíral kufr

http://www.stualarm.cz/produkt/67551-stres...m-fm-antena-mb/

Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...

Na štěstí ne, asi se dobře trefil, on mi původně mířil na kolo (neviděl mě přes zaparkovaný auta),letěl jak vocas a na poslední chvíli to stočil, že sse svezl po předku.

Aspoň když vystačej prachy předělám na xenony :smich:

Upraveno uživatelem funaki
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...