Přejít na obsah

Chod motoru 1.6


Doporučené příspěvky

Ahoj,chtěl bych se zeptat,jestli někdo neví když - nastartuju auto 1.6 55KW (studené) a chci se HNED rozjet,tak to prostě nejede,jako jede :),ale když přidám plyn na doraz,tak je to přidušené a až po chvíli se to rozjíždí,ale musím trošku plyn ubrat :lol: . Když ale nechám auto zahřát tak cca.2min,tak je všechno OK.Když je motor už zahřátý úplně,není problém. Je tam něco jako, že si to potřebuje řídící jednotka všechno "obšlápnout" a až potom je auto připravené na jízdu? Mám tam nové svíčky,káble,filtry - chybí jen palec a víčko rozdělovače,může to být třeba i jednou z těch věcí? Děkuju moc za pomoc :lol:

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o 2 měsíce později...
  • o 3 týdny později...

vypadlá,povytažená hadička klapky přisávání vzduchu...měl jsem stejnou závadu..ráno po startu to nejelo při prošlápnutí plynu to mělo snahu chcípnout a poskakovalo to jako koza...po zahřátí v naprosté pohodě,vyměnil jsem co se dalo,svíčky 2x,kabely,filtry ani v servisu nic nezjistil a vymlouval se na LPG prostě hrůza..Jednou přijel kamarád elektrikář a postupným vylučováním k tomu došel..po roce problému auto jede, oprava cca 10min a 0 Kč.

Odkaz ke komentáři

Čidlo teploty sem teké měnil nic nepomáhalo nakonec to bylo nekvalitnim benzinem. Čirou náhodou jsem natankoval jinde než obvykle a jak mavnutim kouzelnym proutkem všechny neduhy zmizely.Předtím bych taky nevěřil že je to palivem od té doby tankuji stale na stejnem místě a z chodem motoru meximalni spokojenost

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...