Přejít na obsah

Piráti silnic

Guest Noac

Rychlost  

330 hlasů

1. 1. Dodržujete rychlost na silnicích???

• Pokaždé
      28
    • Nikdy
      28
    • Jak kdy
      277

• Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Když vám tam někdo skočí, tak je to většinou JEHO VINA! Když ho sejmete v 50 tak si taky budete třeba říkat měl jsem jed pomaleji.

Tady se vytváří takový dojem, že chodec je nesmrtelný a neomylný a vždy za to může řidič.

Ale ve většině případech za to může chodec. Kolikrát koukám co jsou lidi schopný udělat, vběhnout na přechod kočárkem napřed a ani se nerozhlédnout.

Měla by se zlepšit výchova chodců.

Většinou za nehodu nemůže zvýšená rychlost, ale prostě jen chyba řidiče nebo někoho jiného. Následky jsou někdy horší než kdyby jel pomaleji, ale kdyby jel 20Km/hod tak třeba nebudou žádné.

Dříve byla v obci 60ka a taky to šlo. Nejde říct že 50ka je spása, je spoustu a spoustu dalších okolností.

I nové a ojetější gumy vám prodlouží brzdnou dráhu. Déšť, brzdové destičky. Jak často si kupujete nové gumy? Hned jak vám klesne vzorek třeba jen o mm. :angry:

Prostě když vidím lidi jedu pomaleji.

Jinak já moc nepředjíždím, většinou to ani nemá cenu. Protože, si čas většinou nenaženete bo se potkáte stejně na první křižovatce. Jenom pouze když jede něco hoodně pomalu, a je dobře vidět. Nebezpečné předjíždění mi přijde mnohem nebezpečnější než rychlejší jízda.

Prostě pirát silnic je pro mě někdo jiný.

Nemyslím si že je to u nás nějak špatné. Prostě tu máme přeplněné silnice, nedostatek dálnic, špatný stav silnic a vozidel, proto větší nehodovost nežli v západních zemích.

Odkaz ke komentáři

mohli bychom udelat neco cluboveho :)

domluvit v moste polygon na Xhodin za lepsi cenu kdyz nas tam prijede fura :angry:

tdi life - diky dakie

noac - prosim te zkus se naucit necitovat posledni prispevky, to znamena ze kdyz chces odepsat hned na to co je posledni tak staci zmacknot odpovedet, nebo rychl.odpoved.

tlacitko ragovat se pouziva na citovani toho prispevku a v pravidlech je citace posledniho prispevku zakazana, jen to pridelava praci dakiemu a ostatnim ;)

dikes

Odkaz ke komentáři

jj taky bych jel.... To by byla BOMBA...

Jinak k tématu... Předpisově nejezdím ( jezdím převážně pořád to sámé, takže už vím, kde co je atd....ikdyž to může bejt někdy ta zrada )

Kde neznám = jedu opatrně....

Jediné pravidlo co dodržuju, že blikám ( předjíždění, kruháky, cyklisti, odpočování ) To fakt dodržuju

Když jede motorkář, uhejbám ( sám jezdím a vím, jak je to příjemné, když auto uhne, poděkuju a jedu dál )

Když jede nějaký jiný auto uhejbám = klidně i bliknu, že může jet....

Takže asi tak.....

Odkaz ke komentáři
Nejradši mám když nějaká babka přechází o 20m za přechodem a ještě se přes tu silnici plouží jak kdyby už umírala...

jo, tak tohle taky nesnáším! ale nejde jen o babku, ale o všechny, hustej městskej provoz a ty kreténi choděj přes ulici jak po lese..

Odkaz ke komentáři

Já s chodcema většinou komunikuji, když ho pouštím tak ukážu rukou, že má jít.

A většinou ho to i popožene, že se necouraj.

Já nesnáším, kdy někdo stojí u přechodu a zastavím a on nejde a otočí se a kouká jinam. Bo na někoho čeká, ale nenašel si lepší místo než u přechodu.

Odkaz ke komentáři
Já s chodcema většinou komunikuji, když ho pouštím tak ukážu rukou, že má jít.

A většinou ho to i popožene, že se necouraj.

Já nesnáším, kdy někdo stojí u přechodu a zastavím a on nejde a otočí se a kouká jinam. Bo na někoho čeká, ale nenašel si lepší místo než u přechodu.

nejlepší je, když někoho pustíš a on pak jde jak na procházce - to bych taky vraždil..

co mě ale sere, když stojím na přechodu s pesanem a 3 auta projedou a nic.. tak dám psovi příkaz zůstaň a sám "vlítnu" pod auto a děj se co děj.. když mám evidentní úmysl přejít na druhou stranu, tak proč mě nepustěj?? beru to z pohledu řidiče, když jedu první v koloně a vidím, že se někdo blíží k přechodu tak přibrzdím, aby mi tam náhodou neskočil ale pokud je ještě dál od přechodu tak jedu dál.. když vidím z dálky někoho přicházet zastavuju automaticky..

Odkaz ke komentáři
nejlepší je, když někoho pustíš a on pak jde jak na procházce - to bych taky vraždil..

co mě ale sere, když stojím na přechodu s pesanem a 3 auta projedou a nic.. tak dám psovi příkaz zůstaň a sám "vlítnu" pod auto a děj se co děj.. když mám evidentní úmysl přejít na druhou stranu, tak proč mě nepustěj?? beru to z pohledu řidiče, když jedu první v koloně a vidím, že se někdo blíží k přechodu tak přibrzdím, aby mi tam náhodou neskočil ale pokud je ještě dál od přechodu tak jedu dál.. když vidím z dálky někoho přicházet zastavuju automaticky..

:palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...