Přejít na obsah

,,Babča" 1,8T 20V

Doporučené příspěvky

ja musim zitra na diagnostiku s autem... mam nejaky spatny studeny starty a pri nastartovani vyleti bily mrak z vyfuku :palec: snad to neni chipem

taky mozne..... ale co vim tak ty dlouhy starty by se mely odstranit cipem pokud to ale vlastne dotycny umi.... nezere ti to vodu?

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
taky mozne..... ale co vim tak ty dlouhy starty by se mely odstranit cipem pokud to ale vlastne dotycny umi.... nezere ti to vodu?

to jo ,ale pomůže to spíš teplým startům tam je u TDI zakopanej pes bílý kouř (nespálená nafta )

Odkaz ke komentáři
Pěkný autí, zavidím ti ten chip :(

Jinak ty zadní faceliftový světla vřele doporučuji, jen si trošku vyhraj s řezánim lišt pod světlama, já jsem to vzal trošku zhurta a budu si muset koupit nový :(

no, já už je tam mám ;) ale pravda řezání lišt bylo zajímavé :palec:

Odkaz ke komentáři
Nechces se mnou vymenit kola? :lool: tyhle tvoje rialy jsem vzdycky chtel, ale uz se neprodavaji krom na Smarta :D

Jinak good luck s upravami! :) Pro sportovni jizdu doporucuji pevny podvozek od Weitec nebo KW jako mam ja :P

Kola se mě taky libí... takže bohužel výměna zatím nepřipadá v úvahu, třeba se mě někdy okoukají :D

Odkaz ke komentáři
tak dneska jsem sehnal na aukru pružiny H&R 29767, snížení 35/35mm, dám je tam zatím s původníma tlumičema, ty dojedu a pak koupím nové lepší tlumiče.... dál už možná v pátek koupim komplet čirou optiku z LaK na předek... :) :palec:

Ta čirá L&K to vážně opticky zvedne a jestli můžu radit tak ,,www.obautodily.cz" super jednání a cena taky gůůůt!

Ještě dotázek když tam dáš jen ti pružiny neodserou to tlumiče?????

Upraveno uživatelem Živočich7007
Odkaz ke komentáři
Ta čirá L&K to vážně opticky zvedne a jestli můžu radit tak ,,www.obautodily.cz" super jednání a cena taky gůůůt!

Ještě dotázek když tam dáš jen ti pružiny neodserou to tlumiče?????

těch 35 by mely zatím zvládnout.... :) no až zase bude nějakej keš navíc koupím jiné lepší.... :palec: Jinač ty světla chci brát z tohodle webu:)

Upraveno uživatelem Dolke
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
SI DOVEDU ŽIVĚ PŘEDSTAVIT JAK ZA TEBOU JEDE NĚJAKÝ NADRŽENÝ ZÁVODNÍK A ŘÍKÁ SI.......A HELE 1.4-KA , TAK TU SI PĚKNĚ PODÁM .........A PAK ....... :o :P :o :o :o ČUMÍ JAK TELE ŽE MU 1.4-KA NATRHLA PRDEL :( :) :)

a o tom to jééé :)

Bacha ať tě to teď nepotahá, to máš minimálně o 30 koní víc... :palec: jinak opravdu dobrý nápad :lool:

čeče asi jo, hned to jede lépe :lol: :lol:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...