Živočich7007 Odesláno Srpen 6, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2010 Tož pěkná pane vše co jsem chtěl říct tu už bylo řečeno tak ať ti dělá radost a mnoho šťastných km. Další babča do klubu :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Srpen 7, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2010 ja musim zitra na diagnostiku s autem... mam nejaky spatny studeny starty a pri nastartovani vyleti bily mrak z vyfuku snad to neni chipem taky mozne..... ale co vim tak ty dlouhy starty by se mely odstranit cipem pokud to ale vlastne dotycny umi.... nezere ti to vodu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 7, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2010 taky mozne..... ale co vim tak ty dlouhy starty by se mely odstranit cipem pokud to ale vlastne dotycny umi.... nezere ti to vodu? to jo ,ale pomůže to spíš teplým startům tam je u TDI zakopanej pes bílý kouř (nespálená nafta ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Srpen 7, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2010 to jo ,ale pomůže to spíš teplým startům tam je u TDI zakopanej pes bílý kouř (nespálená nafta ) ja ymslel TDi... a ted koukam ze jsem v sekci s benzinem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tregi Odesláno Srpen 7, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2010 Pěkný autí, zavidím ti ten chip :( Jinak ty zadní faceliftový světla vřele doporučuji, jen si trošku vyhraj s řezánim lišt pod světlama, já jsem to vzal trošku zhurta a budu si muset koupit nový 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dolke Odesláno Srpen 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2010 Pěkný autí, zavidím ti ten chip :( Jinak ty zadní faceliftový světla vřele doporučuji, jen si trošku vyhraj s řezánim lišt pod světlama, já jsem to vzal trošku zhurta a budu si muset koupit nový :( no, já už je tam mám ;) ale pravda řezání lišt bylo zajímavé 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tregi Odesláno Srpen 7, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2010 no, já už je tam mám :( ale pravda řezání lišt bylo zajímavé A jó se omlouvám, blbě jsem se podíval na fotky :( Neplánuješ ještě čirou optiku do předu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dolke Odesláno Srpen 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 8, 2010 A jó se omlouvám, blbě jsem se podíval na fotky Neplánuješ ještě čirou optiku do předu? jj snad časem, ale teď má prioritu podvozek a tónování skel... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Srpen 8, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2010 Nechces se mnou vymenit kola? :lool: tyhle tvoje rialy jsem vzdycky chtel, ale uz se neprodavaji krom na Smarta :D Jinak good luck s upravami! :) Pro sportovni jizdu doporucuji pevny podvozek od Weitec nebo KW jako mam ja :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dolke Odesláno Srpen 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 8, 2010 Nechces se mnou vymenit kola? :lool: tyhle tvoje rialy jsem vzdycky chtel, ale uz se neprodavaji krom na Smarta :D Jinak good luck s upravami! :) Pro sportovni jizdu doporucuji pevny podvozek od Weitec nebo KW jako mam ja :P Kola se mě taky libí... takže bohužel výměna zatím nepřipadá v úvahu, třeba se mě někdy okoukají :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dolke Odesláno Srpen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 tak dneska jsem sehnal na aukru pružiny H&R 29767, snížení 35/35mm, dám je tam zatím s původníma tlumičema, ty dojedu a pak koupím nové lepší tlumiče.... dál už možná v pátek koupim komplet čirou optiku z LaK na předek... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Srpen 9, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 (upraveno) tak dneska jsem sehnal na aukru pružiny H&R 29767, snížení 35/35mm, dám je tam zatím s původníma tlumičema, ty dojedu a pak koupím nové lepší tlumiče.... dál už možná v pátek koupim komplet čirou optiku z LaK na předek... :) Ta čirá L&K to vážně opticky zvedne a jestli můžu radit tak ,,www.obautodily.cz" super jednání a cena taky gůůůt! Ještě dotázek když tam dáš jen ti pružiny neodserou to tlumiče????? Upraveno Srpen 9, 2010 uživatelem Živočich7007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dolke Odesláno Srpen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 (upraveno) Ta čirá L&K to vážně opticky zvedne a jestli můžu radit tak ,,www.obautodily.cz" super jednání a cena taky gůůůt!Ještě dotázek když tam dáš jen ti pružiny neodserou to tlumiče????? těch 35 by mely zatím zvládnout.... :) no až zase bude nějakej keš navíc koupím jiné lepší.... Jinač ty světla chci brát z tohodle webu:) Upraveno Srpen 9, 2010 uživatelem Dolke 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Srpen 9, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 těch 35 by mely zatím zvládnout.... no až zase bude nějakej keš navíc koupím jiné lepší.... Jinač ty světla chci brát z tohodle webu:) Koukni na moji šedivku a uvidíš ten rozdíl,ale kup k tomu i blinkry ať to není kočkopes :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dolke Odesláno Srpen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 Koukni na moji šedivku a uvidíš ten rozdíl,ale kup k tomu i blinkry ať to není kočkopes krasavice :) :smich: jj když už budu kupovat tak jedině kompletos... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Srpen 9, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 krasavice :) :smich: jj když už budu kupovat tak jedině kompletos... proto jsem to neříkal ale děkuji potěší to. Mám též 99 jenže o 100tis víc najeto držím palce ať ti to vše klapne!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dolke Odesláno Srpen 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 12, 2010 takže ložiska vyměněná... a o víkendu bude snižování...pak sem hodím foto jak to Babče prospěje... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dolke Odesláno Srpen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 14, 2010 (upraveno) TAk kratší pružiny jsou na autě.... první dojmy super, vzhled je lepší a co se týka jizdních vlastností je to také lepší.... Upraveno Srpen 14, 2010 uživatelem Dolke 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Srpen 14, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2010 (upraveno) Ty veskere nalepky bych z tech dveri sundal! :) Jinak snizeni prospelo! :P Upraveno Srpen 14, 2010 uživatelem konwas design 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dolke Odesláno Srpen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 14, 2010 Ty veskere nalepky bych z tech dveri sundal! :P Jinak snizeni prospelo! :) no, ty kliky se mě zatím líběj ty tam zůstanou....možná sundam ty gumy na okrajích dveří, ale zase je to funkční :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Srpen 14, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2010 No ale je to hrozny! :P pockej za chvili az si te tu vsimne vice lidi.. to bude neustaly tema :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dolke Odesláno Srpen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 14, 2010 No ale je to hrozny! :) pockej za chvili az si te tu vsimne vice lidi.. to bude neustaly tema :) :P :) :) jasný, ale víš jak nechám si poradit v určitých věcech, ale zase nadruhou stranu důležíte, že se to líbí mě:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dolke Odesláno Srpen 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2010 dněšní ,,tuning" :) :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JJM Odesláno Srpen 25, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2010 :( super štitek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dolke Odesláno Srpen 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2010 :( super štitek něco ti připomína :) :) :) :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Srpen 25, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2010 dněšní ,,tuning" :P :) SI DOVEDU ŽIVĚ PŘEDSTAVIT JAK ZA TEBOU JEDE NĚJAKÝ NADRŽENÝ ZÁVODNÍK A ŘÍKÁ SI.......A HELE 1.4-KA , TAK TU SI PĚKNĚ PODÁM .........A PAK ....... :lool: :lol: :o ČUMÍ JAK TELE ŽE MU 1.4-KA NATRHLA PRDEL :( :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 25, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2010 Bacha ať tě to teď nepotahá, to máš minimálně o 30 koní víc... :( jinak opravdu dobrý nápad :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dolke Odesláno Srpen 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2010 SI DOVEDU ŽIVĚ PŘEDSTAVIT JAK ZA TEBOU JEDE NĚJAKÝ NADRŽENÝ ZÁVODNÍK A ŘÍKÁ SI.......A HELE 1.4-KA , TAK TU SI PĚKNĚ PODÁM .........A PAK ....... :o :P :o :o :o ČUMÍ JAK TELE ŽE MU 1.4-KA NATRHLA PRDEL :( :) :) a o tom to jééé :) Bacha ať tě to teď nepotahá, to máš minimálně o 30 koní víc... jinak opravdu dobrý nápad :lool: čeče asi jo, hned to jede lépe :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Srpen 25, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2010 Mam taky, ale 1,6 a pridalo to 100 poníku :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dolke Odesláno Srpen 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2010 Mam taky, ale 1,6 a pridalo to 100 poníku :) to sem měl jako záložní variantu, pač sem měl celkem problém sehnat ten štítek 1,4 :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.