Přejít na obsah

Antiradary

VSemi

Doporučené příspěvky

měl sem Bel RX65 CZ a spokojenost..... nikdy žádný problém a nedetekcí atd.

Teď sem pořídil novou V1 tak doufám že bude šlapat na 100%........ často se poslední dobou vyskytuje varování na nedetekci např. za vysokých teplot kdy se policejní radar "rozladí" a frekvence nespadá do pásma kontrovolaného V1-setkal ste se s tím už někdo?

na jakou vzdálenost vám detekuje na dálnici??

osobně zatím využívám jen antiradar +POI v navi(usekové měření)...ale přemýšlím že se dovybavím i "park asistentem" abych měl ochranu stoprocentní, jen je nevýhoda že to nejde přetahovat z auta do auta :palec:

Odkaz ke komentáři

Tak na ty passaty je jasné že nepomůže nic-cejchovány tachometr a kamera. Ale ty passaty nebudou mít brzo na benzín:-D

ale vcelku často potkávám i OCT s bradavicí. S těch passatu mám strach i u nás na E50(brno-starý hrozenkov) jezdí tu černý a světle modrý docela často+vrtulník. A i ty nové motorky mají kamery. Ale zatím nejvíc jsou klasické ramery7 a AD9....ty potkávám denně a antiradar je velký ochránce.

Odkaz ke komentáři

Edit: Alessi: používá gesig systém....není to radar ale oproti passatům s tebou musí srovnat rychlost na záznam alespoň 6vteřin... bacha na ni 1Z0 5770 - červená Octavia I

snake: znám spoustu kluků z SK co je mají..jen je musí mít schované..... používají na slovensku poliši detektory antiradarů jako v DE?

Odkaz ke komentáři
snake: znám spoustu kluků z SK co je mají..jen je musí mít schované..... používají na slovensku poliši detektory antiradarů jako v DE?

Používajú tu RAMERy 7 a LIDARy, zatial neviem o tom že by používali detektory (ak to niektory z mera. pristrojov nema v sebe). Každopádne ak ťa nezmeria, tak ťa neminie dosť dôkladná kontrola auta. Aj ja poznám ľudí čo to majú, ale majú to profi vstavané.

Odkaz ke komentáři
Edit: Alessi: používá gesig systém....není to radar ale oproti passatům s tebou musí srovnat rychlost na záznam alespoň 6vteřin... bacha na ni 1Z0 5770 - červená Octavia I

prosím tě na jakém principu funguje měření passatu??

Odkaz ke komentáři

No a to je obdobný jak u Passatů, ty s tebou musí taky srovnat na určitou dobu rychlost a vytvořit záznam, tím pádem nic nevysílají a nelze je detekovat, tak nechápu, že tě na ni (tu Octavii) upozorňuje antiradar ???

Já ji tam u vás potkávám pravidelně mezi UH a Kunovicema a ta jejich enormní "nablejskanost" nelze přehlédnout. To je vždy prozradí. Tak čistý auto mají vždy policajti a nebo romariooo :lool:

post-547-1281271238_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

antiradar není rušička....ten tě jen upozorní před místem kde měří...ale změří tě! nic víc to neumí....

ty R36ky mají cejchovaný tachometr a kameru..nic víc...pokud oni pojedou 150 a na kameře se budeš vzdalovat je jasné že jeseš rychlej-pokuta za 150ku.... pokud pojedou 180..a budeš se vzdalovat-pokuta za 180. vždycky musí jed o něco pomaleji nebo stejně rychle jak ty....a stačí jim na to jen 100m....nějaké 2vteřiny a umí to dopředu i dozadu :lool:

tady je o měření a antiradarech něco napsané: http://www.antiradary-recenze.cz/jak-se-me...ni-passaty-r36/

Odkaz ke komentáři
antiradar není rušička....ten tě jen upozorní před místem kde měří...ale změří tě! nic víc to neumí....

ty R36ky mají cejchovaný tachometr a kameru..nic víc...pokud oni pojedou 150 a na kameře se budeš vzdalovat je jasné že jeseš rychlej-pokuta za 150ku.... pokud pojedou 180..a budeš se vzdalovat-pokuta za 180. vždycky musí jed o něco pomaleji nebo stejně rychle jak ty....a stačí jim na to jen 100m....nějaké 2vteřiny a umí to dopředu i dozadu :lool:

tady je o měření a antiradarech něco napsané: http://www.antiradary-recenze.cz/jak-se-me...ni-passaty-r36/

a neporušují tím taky zákon, když překročí povolnou rychlost aniz by použili modrej maják???no a když ho použijí neporušují zákon podruhé, protože nejsou označeni jako vozidlo policie?

Odkaz ke komentáři

Sakra,seklo se mě pc a uložilo to sem 4x a teď nevím jak to promazat.

Policajti co vím jak mají výjimku a může tě brát i neoznačené a auto.

Tu červenou to fakt nebere,proto sem to editoval,myslel sem jiné auto a pak mě došlo které myslíš. Tahle má bohužel tu kameru a detektor ji nebere. Je pořád naleštěná a má 2 antény. A sedí s ní poliši a uniformach-takže jsou aspoň nějak poznat.

Odkaz ke komentáři

VSemi: co je antiradar snad ví každej to tu není třeba zdůrazňovat, ale na ten gesig systém ti taky antiradar nepomůže akorát na rozdíl od Passatů na to potřebují o pár vteřin (cca 4 vteřiny) delší čas.

EDIT: jj odpověděl jsi na to samé o něco dřív než já ....

Upraveno uživatelem Alessi
Odkaz ke komentáři

VSemi tak teď čtu, že se ty radary vyrábí tam u vás, tak teď už chápu proč pořád někde (většinou na začátku Kunovic ve směru od Strážnice) měřijou civilisti v oranžových vestách a nikde není vidět policajty. Sem si říkal na co tam měří, když by to bylo neprůkazný.

A ten stacionární radar co je hned před značkou Kunovice ve směru od Strážnice (a bere oba směry) je funkční a nebo ne. Není totiž označenej ...

Policie České republiky používá 2 typy radarů. Jsou to silniční radary RAMER-7, a radary řady AD9 od české firmy Ramet Kunovice, které pracují v mikrovlnném "Ka" pásmu s frekvencí 34.0 GHz a 34.3 GHz. Paprsek vysílaný radarem je velmi úzký – úhel pouhých 5° - a radary RAMER-7 mají velmi nízký vysílací výkon, který ztěžuje možnost odhalení. I ve srovnání s ostatními světovými výrobci mají naše radary špičkové technické parametry.

Odkaz ke komentáři

teď sem absolutně ztracený...kerý stacionár směr strážnice? myslíš hned za cedulí kunovice na novou ves? pokud ten tak je funkční-ale neni pro poliše-je to testovací rametu-fotí ale pokuty s toho nejsou...

když jedeš na novou ves a u školy odbočíš doprava tak přijedeš k rametu.... :) mám pár kluků ze základky co tam dělají na montáži.....montí to do aut......a sem s nima domluvený že si tam půjdu testnout V1 na jakou dálku atd funguje....

ramet je známý v celém světě...jedny z nejlepších radarů....a mají nejmenší vysílaní a jsou nejhůř zjistitelné... a i radiolokátor tamara co odhalí americké "neviditelné" letadla se tu dělal :lool:

Odkaz ke komentáři
Sakra,seklo se mě pc a uložilo to sem 4x a teď nevím jak to promazat.

Policajti co vím jak mají výjimku a může tě brát i neoznačené a auto.

Tu červenou to fakt nebere,proto sem to editoval,myslel sem jiné auto a pak mě došlo které myslíš. Tahle má bohužel tu kameru a detektor ji nebere. Je pořád naleštěná a má 2 antény. A sedí s ní poliši a uniformach-takže jsou aspoň nějak poznat.

No právě, že o žádné vyjímce nevím, je dané přímo zákonem jak maji být policejní auta označena a Pašíci to právě nesplnují;) navím ten zakon ktrej to určuje, by musel mít v dovětku, že se dá upravit nějákou vyhláškou... o čemž dost pochybuju.)

Jinač i kdyby měly vyjímku co se týká označení, tak určitě nebude vyjímka pro porušování rychlosti bez zapnutí modrých světel :D

Odkaz ke komentáři

kdyby to nebylo legální tak s těma passatama a cilivnma autama neměří....páč by jim nokdo nic neplatil....nebojím se toho že by to neměli nějak ošetřené...policajti nejsou takový blbci jak se říka :smich:

a co říkate na využití CB vysílaček??? na to kolik to stojí se mě to jeví jako skvělá věc...jen kdyby ta anténa nebyla tak strašnáá.... :) :palec:

má to každý TIR a spousta osobáků atd.....myslím že jako ochrana před příslušníky VB a i info o provozu atd zajímavá věc....

dnes sem jel s klukem co ji měl a věděl o pohybu snad každého fízla v okruhu 10km.... fakt mě to dost překvapilo a docela by se mě to zamlouvalo

Odkaz ke komentáři
kdyby to nebylo legální tak s těma passatama a cilivnma autama neměří....páč by jim nokdo nic neplatil....nebojím se toho že by to neměli nějak ošetřené...policajti nejsou takový blbci jak se říka :smich:

a co říkate na využití CB vysílaček??? na to kolik to stojí se mě to jeví jako skvělá věc...jen kdyby ta anténa nebyla tak strašnáá.... :) :palec:

má to každý TIR a spousta osobáků atd.....myslím že jako ochrana před příslušníky VB a i info o provozu atd zajímavá věc....

dnes sem jel s klukem co ji měl a věděl o pohybu snad každého fízla v okruhu 10km.... fakt mě to dost překvapilo a docela by se mě to zamlouvalo

jj CB je dobrá věc a anténa už dnes není problém dá se koupit úplně stejná jako je u Octavky origo na rádio tzn. že je jak na radio, tak na CB :smich:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...