Ol@f Odesláno Září 23, 2010 Sdílet Odesláno Září 23, 2010 zupaaaaaa uz chystam mail pro cleny teamu samanu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Září 23, 2010 Sdílet Odesláno Září 23, 2010 to není fér, zase to šamani vyhrajou :D , asi zešišatíme koule a přilepíme kuželky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 23, 2010 Sdílet Odesláno Září 23, 2010 no musite priste objednat vypadek na driv, my tam pojedeme popit, pobavit se a ne vyhrat, a jestli to vyjde jako loni tak to bude haluz na druhou no .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Září 23, 2010 Sdílet Odesláno Září 23, 2010 výpadek byl fakt kekel, teda aspoň ten vzduch tam. letos to ale tak nebude, my hoši z EDT pylně trénujem a třeba já jo, vim, že mi to jde nejlíp po 2. vodce, ale po 5 to už zas nejde, ale když jich je zas víc, tak to opět jde. je to zapeklitý příklad co 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Září 23, 2010 Sdílet Odesláno Září 23, 2010 Na ten bowling se taky chystame. Kolik asi bude celkem lidi..? Bowling stejne jako minigolf jsem tento rok jeste nehral, takze by to mohlo dopadnout dobre. Organizacne to bude probihat jak..? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Září 23, 2010 Sdílet Odesláno Září 23, 2010 nj, ale tam prej sejváky neberou, prej dělaj rambál a sbíraj pohárky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Září 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 24, 2010 Organizačně to bude probíhat podle počtu přihlášených. Strop je osm týmu po čtyřech lidech, tzn. 32 lidí. Víc už by byl problém zapracovat do rozvrhu. V předchozích ročnících se účastnilo 26, resp. 28 lidí, pokud někdo nedorazí, je možnost hrát ve dvou týdnech - do žebříčku se Vám započítává ale v jednom týmu - ta která bude lepší. Až vyhlásím termín, budeme potřebovat vědět, kdo přijede, abychom podle toho objednali čas. Jinak hrají vždy dva týmy na jedné dráze zároveň, odehrát se musí alespoň dvě kola, když stihneme tři, bude to lepší. Budou k dispozici dvě dráhy, na každé deset kuželek a pár koulí Jídlo, pití si hradí účastníci sami, ve startovném je pronájem drah a pohárky pro vítěze. Vyhlašují se první tři týmy a první tři jednotlivci. Takže už pomalu stavte týmy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mira Odesláno Září 25, 2010 Sdílet Odesláno Září 25, 2010 Mirečkovi se nehodí ani jedno datum:-(na bowlingoš:-)oba víkendy pracuje...nemáš tam Mole něco mezi???co třeba 13.11???ale jako kdyby ne tak uvidíme jestli mě dají dovču...to jsi dal schválně takový termín...máš strach že vyhraju všechno že jo.... :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Září 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 27, 2010 Bohužel příteli - musel jsem vzít v potaz velké množství proměnných - sílu větru, intenzitu slunečního svitu, sílu jamajských slonů, kolísavý kurz japonského jenu, hrbolatost českých dálnic, letošní výsledky Slavie a hlavně - disproporciálnost elementárních difuzorních částic v ogilovatokorním vehementestu. Takže je to 20.listopadu a více se dočtete zde: BOWLING!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Září 27, 2010 Sdílet Odesláno Září 27, 2010 Mirečku má pravdu, ještě jsem mu doporučil politické názory, ale to by bylo moc složité 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mira Odesláno Září 29, 2010 Sdílet Odesláno Září 29, 2010 Já to plně chápu pánové....a koukám že jste nevzali v potaz moje prdy vemu si dovču! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Říjen 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2010 Tak já to teda řeknu za všechny: 15.října, tedy v pátek, tedy příští pátek (ten co bude po tom pátku co bude teď v pátek), no prostě v pátek slaví Tequii (věk se neříká), Bedlickaa (věk se neříká), Pešír (ještě mládě) a moje maličkost (já jsem s věkem spokojen) narozeniny. Takže jste všichni na tu naši oslavu 4x4 (quattro) zváni - přijďte si přiťuknout do BB Turnov! Máme rezervovaný bowling (20.00-22.00, ten je na nás). Takže se na Vás těšíme! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Říjen 4, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2010 jo a střískáme se!!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mira Odesláno Říjen 4, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2010 Klucí určitě s Dančou přijedeme:-)kluci dostanou kytičky holky flašku:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Říjen 4, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2010 vem tu tvojí vodečku za 7 E ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mira Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 peťo...tam bude určitě v BB dost pití na baru ne...nechám vodečku na jinou akci...jo a tu malou jsem rozbil:-(spadla mě na zem!!!a vylila se....hned jsem šel samo ke zpovědi.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Říjen 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 Volejte sláva a pět dní se radujte! Nebo radši jen tři. ČLENSKÉ KARTY, edice 2010, jsou k vyzvednutí u mé maličkosti! A to buď na oslavě Quattro narozenin v BB (15.10.), nebo na III.bowlingovém turnaji v BB (20.11.), nebo kdykoliv jinde po dohodě. Poštou neposílám, bylo by to nesmyslně drahé. A že jste to vy, přidávám náhled. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Říjen 11, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 Míra: ruce ti zpřerážet!!! doufám, že jsi ji vytřel do polední kapky!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Říjen 11, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 (upraveno) Ahoj, tešil jsem se že dorazim. Bohužel dnes jsem si dal souboj moto vs obrubník a ten vyhral a dal mě nabudku. Hlavně to odneslo pravý rameno a troch i levy a záda. Pač jsem se tam pěkně otočil :-( Možná mám zlomený pravy rameno ( něco kolem kloubu ) sice RTG a CT nic nenašlo, ale TU nemocnici moc nevěřím, pač vím, čeho jsou schopný. Když jsem vztával, tak tam křuplo. Uvidíme v pátek. Pokud vše bude OK a budu silniceschopný v pátek dorazim. Jinak moto je v pořádku, jen trochu dřená, ani plexi neprasklo. Položil jsem jí prostě s láskou :lool: Jinak nebejt v plný polní tak nevim. Pač jsem kolenem dopadl přímo na roh obrubníku a z nohy bych měl obíračku.... Ale nebojte Chipsa tu bude dlouho, protože by byla jinak nuda. Ha háááá Upraveno Říjen 11, 2010 uživatelem John Chipsa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Říjen 11, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 No ty cvoku, to si nacvičoval nějakou veselou artistickou scénku, bo či co? Hlavně se dej do kupy draku! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Říjen 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 Tak poslední pešírův příspěvek jsem byl taky já, mr. pršut se zapomněl na mém počítači odhlásit. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Říjen 12, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 já si říkal, že to jsem nikdy nepsal :) Chipsa: když na tom neumíš, tak na to nelez!! v pátek tě čekáme!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Listopad 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 22, 2010 Tak bowling je za námi přátelé, více v krátkém zhodnocení. Před náma je už jen Silvestr, možná se můžeme sejít ještě tak v půlce prosince. Máte představu, kdo dorazíte (myslím tím na silvestra)? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Listopad 23, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2010 Silvestr já a bude chortica!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 23, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2010 Tak bowling je za námi přátelé, více v krátkém zhodnocení. sem četl, že nejlepší "hračkou" se stala bedlickaaa jinak já silvestr určitě ne-e - jsem za hranicema 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Listopad 23, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2010 sem četl, že nejlepší "hračkou" se stala bedlickaaa jinak já silvestr určitě ne-e - jsem za hranicema to je moje hračka!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 23, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2010 ti jí taky nikdo nebere 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Listopad 23, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2010 nežvaň a radějc si přijeď pro cihly!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 23, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2010 kdybych se dostal domů před setměním tak bych si pro ně dojel víkend mám bohužel zabitej - stěhováni mamky.. jak dlouho tam tak budou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Listopad 23, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2010 dost dlouho, dokud je bagr nerozjezdí, kolik by jsi jich potřeboval? v pátek pojedu do Doubravy s vlekem, tak bych ti jich mohl pár pěknech přivíst 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.